Кладионица

1. Ljakse, od srca ti zelim da prodjes!

2. Džanki, prepisao sam ona tvoja tri para, ali neko drugi mi je uplatio u Taš kladionici, a neispravan mi je trenutno fotoaparat da slikam i objavim.
    Uplatio sam 1000 dinara, pa šta bude.

3. Ljakse kol'ko si stavio na ovo?

4. Stavio 100 din, ali kao što vidiš - đžaba: propadoh.

5. Ne jebe mene niko ni 2%. Pomoooooc! :)
    P.S. Da li je moguce da ce Bajern i trecu zaredom da dodje 7+? Kako je poceo, nije nemoguce.

6. Brate,lepo se napravi sistemski. kad klikces na kvote one se pojavljuju u onom odeljku desno,i onda samo na vrhu tog odeljka izaberes SISTEM.
    zatim ispomeras tekme ako zelis, oznacis pocetak i kraj sistema, ukucas uplatu i to je to.

7. Da li moze neko od vas da mi objasni kako da igram sistem na Mozzartovom sajtu (kladjenje preko interneta)?
    Da pokusam malo i to...

I mene zanima. Samo linkujte stranu gde se o tome raspravljalo.

8. Аустријанци данас све 0:0 на полувремену. Треба ми овај смрдљиви Рапид.

9. Jel zna neko sto je prekinuto Totenhem Bolton ?

10. Муамба добио неки инфаркт, па су прекинули текму.

11. Auuu Muamba decxko ne daj se..

12. Јеб'о те, ал' Бајерн пуни. Сад ми жао што сам игр'о обичну двојку на њих. :Д

Овај ће можда да умре, боктемазо. Још увек покушавају да га оживе. Срце му изгледа отказало. Нема никаквих конкретних информација који му је... :Ѕ

13. Auuu jebote, evo čitam na twiteru tu najbrže saznam sve..
    I ja sam igrao Bajern 3+ onako šupački ..

14. Onaj lik sa manemoj nastavlja da plodi.. ubo tacan rez Fulam - Svonsi 1:3

15. zato ljakse predlazem igranje singlova :)

inace, pade ilisiakos pade manresa, ocajan dan danas..

16. Ko je ubo tiket, alal mu ćufte..

17. A ti, Džanki, baš me lepo izjeba, no ne ljutim se.
    Čoveče, da li si ti ozbiljno mislio kad si mi predložio Manresa - Valensija - 1 ?
    Dakle, nije došlo 68:69, ili 68:71, nego 68:89!!! 21 poen razlike, hej!
    Dalje, Ilisiakos - Ikaros (61:69), a i tu si mi keca predložio!
    I, jedino što ubode Trir - Tubingen (74:58).

Ako ovako igraš i za sebe, nećeš lako stići do para.

18. Динамо Букурешт сестру му јебем ....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.