Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Evo vam dve 3za3 tekme za danas:
Cotbus - Dizeldorf 1 @3
Roma - Djenova 1 @1.5
i ja sam dodao jos sporting ukupno golova 2+ @1.25
Ја одиграо:
Пескара х
Арау 1
Еспањол 1
Рома 1-1
Ле Ман пХ
Минесота 2
за 50 динара, 3200 добитак.
Snajperisto Sale, nadam se da nisi stavio puno para na ovo. Uvek postoji strepnja da li će neko da zajebe (ili možda više njih).
Nadam se da to neće biti slučaj ovoga puta.
U poslednje vreme rizikujem sa kvotama većim od 2, jer me manje kvote lakše i brže zajebu.
Na ovaj tiket sam stavio 100 dinara.
:), :), :), ...
Cotbus - Dizeldorf 1 @3
A si me zajebo.:)
Ja sam vec odigrao 2 na nekom tiketu. Sad me nesto vuce da singliram jedno 300-400 na 1.
Za koliko? Mene su oborili za siću, ali k'o da su mi oba bubrega izvadili jer sam gled'o meč preko neta i ta fašistička govna je boleo kurac i toliko su se ispromašivali da je ono bilo kriminalno.
Sva sreća pa Kotbus i Roma igraju poslednji na ovom mom tiketu, a Roma sumljam da će da izjebe. Ako ovo ostalo prodže, idem da branim Kotbus, majke im ga švapske. Čak se razmišljam da stavim tačan rezultat na tu tekmu 2:0... Mada to ako se čale danas oraspoloži, što čisto sumljam... :)
Ma i mene su za neku siću, al je svejedno peder jer sam samo na njih pala :). Brzinski sastavila tiket, pa do jutros nisam ni provjeravala da li sam prošla. Mećala sam i ja Romu i još imam Zvole i Espanjol. To sam nalupala, pa možda i prođem :D
Gazimudo, jel znas neko dobar sajt za H2H, sem soccerbase-a?
flow, imas soccerway.com i betexplorer.com :)
Hvala ;)
kad gledas 3 za 3 tekme, nije to bas lako...gledaj na kolkoj su razdaljini ta 2 kluba, da li su imali neke prijateljske transfere, i gledaj golove sa ranijih utakmica ako iskopas nesto :)
Bar sam nešto prošao:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3615467-964
Svaka čast za ovo.
Bra'o Ljakse. :) Ja verovatno padam na Kotbus jer sam kasno video ono što reče Gazimudo, a to je da igraju 3 za 3, najebem im se ja 3 majke i 3 sisate sestre ako ne dođe x. :)
Samo mi reci Ljakse, kojom metodom si dosao do Vaslui Tim2 2+ prvo?
Jel to cista sreca ili.. ?
Edit: Svaka čast.
Došao sam pomoću metode jer sam glup, pa sam lupio.
Samo odabereš utakmicu i lupiš, ne znajući ni šta si igrao, ni koju si igrao.
I ja bi voleo da sam toliko glup, da imam preko 4 000 u džepu. Cenim da si stavio barem 100 dinara :)
U svakom slucaju još jednom: "Svaka čast"
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8739872-964
Ја одиграо:
Пескара х
Арау 1
Еспањол 1
Рома 1-1
Ле Ман пХ
Минесота 2
за 50 динара, 3200 добитак.
Bar sam nešto prošao:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3615467-964
Svaka vam cast :)
Kolika je minimalna uplata u Mocartu za sistem 6/8?
Sto ste cave, daj bar linkujte stranu gde se pricalo o tim Mocart karticama.
To bve Vomo! Jes' da su strepeli za pobedu, ali su dobili. Ali Dizeldorf me je obradovo za medalju. :) A Benisijo, aj da ti prođe i ta Minesota pa da svi kolektivno opljačkamo ta govna. :D
Šta bre da linkujemo, ono kad smo objašnjavali za kartice? Sad sam na brzaka pokušao da nađem stranicu, ali bezuspešno. Reci slobodno šta te konkretno interesuje i odgovoriće ti neko. Ja trenutno ne mogu. :)