Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Odem sa licnom kartom, dobijem njihovu karticu, dam im pare, igras sa sifrom sa te kartice?
Kolika je minimalna i maksimalna uplata, isplata?
Generalno,
Da pokusam malo i to...
I naravno
Ajt za sutra nesto da prepisem.
Sporting Gijón vs. Mallorca 1
osme devete oba uzimaju po 3 u ligi
naredne isto
naredne Sporting uzima 6 u ligi, Maljorka prolazi u kupu.
ove Maljorka prosla u kupu, Sporting dobio prvu u ligi, tako da bi trebalo i drugu.
Da. Daš im tu karticu i preko nje imaš one prednosti fazon ako ti je kvota preko 29, imaš 1 dan besplatnog klađenja u iznosu uplate itd. A što se tiče igre preko neta, moraš da uplatiš minimum 1000 dinara i možeš najnormalnije da odigraš tiket preko neta, a ne moraš da ideš da ga podigneš ako nije dobitan. Ako jeste, i dobitak ti je veći od 10.000, moraš da im najaviš dan ranije, u suprotnom ne moraš. Baš sam o tome čitao pre neki dan, tako da imaš sreće. :) Ma sve u svemu, ako ti nije kladža mnogo daleko od gajbe, nema ni potrebe da ovo igraš. To ti je eventualno ako ne stigneš da uplatiš na vreme ili ako ti je cim do kladže. :)
Da pokusam malo i to...
Brate, imaš na sajtu kad sastavljaš tiket 2 opcije, jedna ti je običan a druga sistemski tiket. Klikneš na to sistemski, označiš nekoliko utakmica i klikneš na onu prvu i pisaće ti početak sistema. Klikneš na poslednju, pisaće ti kraj sistema i imaš dole pri dnu sisteme, ako si recimo odigrao 5 tekmi, 1/5, 2/5 itd. i ti samo štikliraš onaj koji hoćeš da odigraš.
3 4 3. :) Otkud znam, jebiga. To je zajebano naći, a mene mrzi da sam tražim...
Znaci moram dizati odmah?
Nema onoga da mi dobitak ide na karticu pa da dizem kad se setim?
Па ваљда можеш дизати штацати паре на рачун, али ако дижеш преко 10 000, мораш да им се најавиш. Тако је свагдје, ваљда је и овдје.
Hocu reci, moram li ici do kladze, ili mi automatski dobitak ide na karticu?
Не знам како је у Моцарту али у Вилијамсу на сајту одеш на исплата па одабереш да ли ћеш да дижеш у кладионици, преко манибукерса или на рачун у банци. Маниб. узима провизију од 30%, а у кладионици је максимум што можеш подићи из цуга 510 еура. Вјероватно је и ту тако неки фазон.
Први наштанцај паре на рачун, па онда размишљај о исплати :)
Има ли ко шта за данас?
Inspirisan predjašnjim kladioničarskim neuspesima, ja sastavio ovo.
Realno, znam da smo svi isti pacijenti. :)
http://vukajlija.com/kladionicarska-depresija/555251
Udarite minus, jer se smrda reklamira!!!
1.5 na x2 protiv Zvezde je odlicno.
Ne bre. Može to da ti ostane da igraš s tim.
To bre Benisijo, pljačkaj! :D Jebote, ne mogu da verujem da sam ja nekome poželeo sreću i da mu je to prošlo! :D Samog sebe iznenađujem. :) Inače, ova što mi otkucala ovaj NBA nema veze s mozgom, ali ko zna, možda i prođe ovo, mada čisto sumnjam, izmašila mi pola tekmi. :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7565520-965
Pazi 'vako: kontam da će danas z Džrmans, tj. Dortmund da proda u kupu iako oni i kup odigraju dobro. Ja bih stavio 2pp ili x jer mislim da će ih Dortmund dobiti posle produžetaka. Za one luđe, gađajte 2-x. :) A igrajte danas slobodno na one francuske šiptare (Marsej), pošto oni u kupu ne praštaju, a u liZi su trenutno u katastrofalnoj formi, tako da gotovo sigurno tuku ove idiote. La bomba dana, planiram posle da se iscimam opet do kladže da to singliram, ali verovatno će me mrzeti: Osasuna - Hetafe 1. Kićle se oporavio, Osasuna igra dobro na svom terenu, a poslednji put kad sam gledao taj Hetafe nije mog'o da se sastavi, pogotovu ne u gostima.
ubo sam Novogorda dvojku jebo sam mu kevu! 4.5 kvota, FAKJEA
Evo posto sam uplatio ovo za mozzart napisacu ti ukratko kako da to ispunis.
1. Postanes clan kluba (das im licnu kartu,dobjes karticu, registrujes se na sajtu, povezes karticu sa tvojim nalogom)
2. Odes do kladze i uplatis avans koliko hoces (minimum 1000din)
3. Ulogujes se na sajt i na tvom racunu je ta cifra. Onda se igras kao i obiceno. Minimalna uplata na obican tiket je 50 din, na singl 100din. Mozes se kladis izmedju 9-23h.
4. Cim uplatis tiket avans ti se smanji za visinu uplate, naravno. Ako pogodis nesto, odmah ti stavljaju na racun.
5. Ako resis da podignes samo odes do kladionice (maticnog uplatnog mesta, to nek ti bude ta kladza u koju najcesce ides, verovatno ti je i najbliza). A ako hoces da podignes vise od 10 000, najavis im se dan ranije (ima na sajtu i to).
To bi trebalo da je sve. Ako te jos nesto interesuje samo pitaj.
ja za danas odigrao neke sprdnje
Benfika - porto gol u oba poluvremena
Marsej 2
osasuna x ili poluvreme x
milan 4+
dormunt gg3+
http://upload.slike.com/slike/YbeOB.png
kako ce sad bundesligase jebati?
E ljudi sta mislite za zvezda - partizan sutra?
Ja mislim da cu pokusati keca.
Mislim da ce da padne dogovor, mi zvezdi kup, oni nama da puste ligu. posto je ocigledno da je ovaj grant luzer, pristace on na svakakve dogovore samo da uzme titulu.
Kvota je 2.3 sto je super.
Znam da se igra dvomec,al mislim da je realnije da bude scenario zvezda dobija na marakani, a na jna X, nego da bude obrnuto.
To je moje skromno misljenje!
2 у чело
na dobetu sam ubo 5 zadnjih meceva i dogurao sam do 50 evra
HALF VEJ TRUUU!
ajd i ja da probam taj dobet...sa kolko se krece, sa 10?