Кладионица

1. Постадох експерт за фински хокеј, лептејеб'о!

HIFK - Jokerit | <(+5.5),
    Jyp - Assat | <(+5.5),
    KalPa - Blues | 1,
    Servette - Ambri-Piotta | 1,
    B. Tomic - S. Stakhovsky | 1,
    Barcelona - Unics Kazan | H2 (-12.5).

... дао 200, уз'о 3690 :)

2. Nasao sam danas 200 dinara na ulici.
    Odigrao sam: Volfzburg 1
    Panduri 0-2
    Videcemo dal' ce mi doneti srecu.

3. PuppetMaster

Nasao sam danas 200 dinara na ulici.
    Odigrao sam: Volfzburg 1
    Panduri 0-2
    Videcemo dal' ce mi doneti srecu.

Bravo decko. :) Sta mislite za sutra sabajle singl Celzi-Totenhem? Ja bih lupio GG3+, mada je kvota mala...

4. Za malo manje od 8 evra na dobetu sam singlirao, na ravne casti Majnc 1 i Siti 0-2.

5. Jebem im dijecu onu Benfičansku..

6. Ja odigram dva neka bezze, nađem neke maće kvote i NAPOKON ne padnem na oba po jednu, već na jednom dva (jedan od padova je Benfika, jebo je pas).

7. Idi ba sele u kurac, gledam ko je sad ovaj gurbet. :D

8. Eeee ljudovi moji, kad vas ta ista šiptarska Benfika (ali samo ona) sjebe na 4 tiketa, onda da mi se javite, do tad ste niko i ništa. xD Jeb'o im ja pas mater judeomasonskošiptarsku...

9. Ajte neke predloge za sutra pojescu se kolko nista nemam u glavi za sutra!

10. Sale d snajperist

Lion, Zilina, Celzi gg, Radnicki K, Pao 0-2, Arsenal, Bazel 3+... Sve sitne kvote,al' spojis nekoliko, i nije lose... :)

11. Od svih tema jedino kladiona aktiviše. Jebemu mater , vi kockari ne spavate jednog trenutka..

12. Evo ti neke na brzaka:
    CSKA - Lokomotiva 1
    Čelsi - Totenhem 1 p.p.
    Arsenal - Aston Vila 1
    Liverpul - Vigan 1
    Zvezda - Borac x-1
    E, da, Aris - Panionios 0-2
    Jujujujuuuju, koja proverena dvojka! Stouk - Šiti 2 k'o vrata!
    Šalke - Leverkuzen 4+
    Ja bih vam iskreno savetovao ako hoćete neku bolju kvotu da probate da odigrate bar duplu šansu na Romu sutra. Prvo i osnovno, to je jedna onako izuzetno i najblaže rečeno kretenska ekipa, tj. ekipa koja može bukvalno svakoga da dobije i bukvalno od svakoga da izgubi, samo su ove sezone malo pribraniji pa ne gube toliko bodova od ekipa poput Novare ili tih govana. A te jake utakmice uvek dobro odigraju i dosta puta iznenade favorita, pogotovu Intera. Mislim da će tu biti iznenađenje jer Milan iako se bori za titulu, i dalje beži Juveu 4 boda a dolazi im jako važan dvomeč protiv Barse u LŠ i mislim da im ta tekma nekako više znači. Sve u svemu, da ne serendam više, ako 'oćete, drmnite tu neki x. Za one luđe koji gotive Romu, probajte čak i 2. :)

13. Ja sam nekako ubedjen da Čelzi dobija Totenhem 1.80 .. Lepa kvota..

14. Dajte nesto sigurnije za sutra. Da bude kvota oko 3.
    Da turim iljadarku pa sta bude.

15. Одиграх следеће за ово коло овог нашег "фудбала":

Нови Пазар - Јавор | 0-2,
    ОФК Београд - Војводина | 2,
    Раднички 1923 - БСК Борча | 1,
    Слобода - Спартак ЗВ | 0-2,
    Црвена звезда - Борац Чачак | 1-1 & 3+,
    Хајдук Кула - Партизан | 2,
    Металац - Смедерево | 0-2.

... синоћ ме обори само Звезда, играо сам H1 (+13,5), а дође 13, онај Човић дегенерик имао два слободна на две секунде до краја... да је дао једно узео бих паре.

16. Sinoć ušao na trenutak u kladionicu, imao marku i bezveze mlatnuo tiket. Nit' sam šta kontao, nit' znam pola ekipa. I evo ladno 100 markica :D
    Dukla u zadnjoj minuti dala drugi gol :)
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/375018_322113497853350_100001641072065_884405_348387174_n.jpg
    Ako se slabije vidi, evo mi parova:

Wolfsburg - Hamburger 1
    First Vienna - Polten X
    Pribram - Dukla Prag X
    Amiens SC - Sedan 2
    Reims - Metz 1

Kvota: 97,09

17. Ja uplatila zadnje 3KM iz džepa na ovo:
    http://www.dodaj.rs/f/j/z8/32w4CXtp/3.png

Kvota 6,32, dobitak 16,75 KM

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.