Hansa igra 3za3 sa ovima danas. Slobodno mecite keca. Nisu nikad odigrali X. Doduse, i oni nemci od pre neki dan 10godina nisu odigrali X pa doslo 1:1..
Ja sam stavio ovo, i to je to.. Spickao sam celo "bogatstvo" sto sam napravio, tako da mi je ovo poslednji pokusaj da izvucem pare.
Glavni tiket mi je na 400din 10ak tekmi prvo poluvreme 1+
E, da, igrajte danas 1 na PSŽ, kvota 1.60 protiv Bordoa. I na Štutgart kod kuće protiv Nirnberga. Ako ima negde opcija da će onaj Harnik da postigne gol, cepajte i to, ali meščini da to samo ima u singlu. :) A Juve - Inter bih ja igrao x, mada nisam stavljao ni na jednom tiketu, a odlična je kvota. Kad sam zaboravni idiot...
Decxko, tebi očigledno nije poznato da je Hajduk Patlidžanov klub? :) Džomba je počasni član Uprave Patlidžan Ef Si-ja. Ostalo ti je dobro, s tim da mi ta Atlanta dismr. A Patlidžan ću verovatno gađati iz dvojke.
Ako se ovaj ziljavi Milan uozbilji i samo izjednači i glupi Šiti dobije, ovo ulazi.
Ма зајеб'о сам се, брате. Игр'о сам наравно из двојке у двојку. Нисам пук'о да играм на Кулу против Партизана. :Д Погрешно сам напис'о.
Јебем ти, 'наш ко'ке би' паре добио да је јебени Сити победио и да Реал није дао још један го'. Не смем ни да замислим.
malo kladioničarske poezije za zagrevanje pred nedeljno popodne
http://www.youtube.com/watch?v=ypdfDIwujLU
Hansa igra 3za3 sa ovima danas. Slobodno mecite keca. Nisu nikad odigrali X. Doduse, i oni nemci od pre neki dan 10godina nisu odigrali X pa doslo 1:1..
Ja sam stavio ovo, i to je to.. Spickao sam celo "bogatstvo" sto sam napravio, tako da mi je ovo poslednji pokusaj da izvucem pare.
Glavni tiket mi je na 400din 10ak tekmi prvo poluvreme 1+
Crveni za Hansu...
E, da, igrajte danas 1 na PSŽ, kvota 1.60 protiv Bordoa. I na Štutgart kod kuće protiv Nirnberga. Ako ima negde opcija da će onaj Harnik da postigne gol, cepajte i to, ali meščini da to samo ima u singlu. :) A Juve - Inter bih ja igrao x, mada nisam stavljao ni na jednom tiketu, a odlična je kvota. Kad sam zaboravni idiot...
Bohemians - St. Patrik 2
Ajax - PSV NG
Bilbao - Hihon NG
Šarloa - WSW 1
Tuluz - Okser D2+
Kvota 40.
La Korunja - Kordoba 1
PSŽ - Bordo D2+
Juventus - Inter 1
Keln - Dortmund 2i3+
Haladas - Ferencvaroš GG
Kvota 27.
WBA- Newcastle GG, (1.65)
Juve-Inter 1, (1.65)
Koln- Dortmund 2, (1.40)
Uplata 170, dobitak 1400.
PUŠI KURAC RETARDIRANA LIGO! Jaooooo!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7698004-966
Da sam samo malo bolje razmislio o Rendžersu i Fejnordu:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9574206-966
Šta im počini Dortmund. Još Juve i Valjekano da dobiju i da se oporavim malo od svakodnevnih gubitaka.
Arsenal-A.Villa 1
Liverpool-Wigan 1
Bolton-Blackburn GG
Sunderland-QPR 1
Milan-Roma 1
Mallorca-Barcelona 2-2
C.Zvezda-Borac 1
Napoli-Catania GG
ako u zivotu vise odigram Liverpul, noge da mi pootpadaju ODMA'!
Za koliko te je oborilo, Forsaken?
za 500 kinte laganica
njujork 2-3
blusens - huventud 1
atlanta 1
argentinos 0-2
Singliriali ja i 3 druga Viljareal kvota 3,00 ulozili 31 km Evo vodi Viljareal
Jebo me Valjekano, koji kurac igrah na njih.
jebeni argentinos 1-1 poluvreme
Decxko, tebi očigledno nije poznato da je Hajduk Patlidžanov klub? :) Džomba je počasni član Uprave Patlidžan Ef Si-ja. Ostalo ti je dobro, s tim da mi ta Atlanta dismr. A Patlidžan ću verovatno gađati iz dvojke.
Ako se ovaj ziljavi Milan uozbilji i samo izjednači i glupi Šiti dobije, ovo ulazi.
Ма зајеб'о сам се, брате. Игр'о сам наравно из двојке у двојку. Нисам пук'о да играм на Кулу против Партизана. :Д Погрешно сам напис'о.
Јебем ти, 'наш ко'ке би' паре добио да је јебени Сити победио и да Реал није дао још један го'. Не смем ни да замислим.
La Korunja - Kordoba 1
PSŽ - Bordo D2+
Juventus - Inter 1
Keln - Dortmund 2i3+
Haladas - Ferencvaroš GG
Ih, zamalo, falio mi samo jedan gol na PSŽ... dete im jebem arapsko :)
Unam Pumas - Tigre X
Puebla - Cruz Azul 2
Argentinos J. - Estudiantes 2
Bangu - Nova Iguacu 1
I padoh na PSG jebem li im majku mtrvu!
Majku francusku retardiranu. Dabogda svi pocrkali!
@BlakeGriffinMa za oko 3000.
@MakaronMaster ja brate francuze ne igram vec dugo vremena, na greskama se uci :D