Кладионица

1. E buraz, ja sam igrao ono moje čudo, uplatio 20 kinti, dobitak 3500 i sjebe me prokleto Smederevo, pa ti vidi kako je meni. :)

2. Jebem ti mrtvi Napoli!
    Jebem ti mrtvi Napoli da ti jebem!
    Mrtvi Napoli.

Vode 2-0 kući u drugom polu-vremenu i stigne ih Katania na 2-2. Jebem im mater špagetlijsku.

3. Ja sam odustala od Italijana davno, a skoro i od Francuza. Redovno me sjebu.

4. Singliriali ja i 3 druga Viljareal kvota 3,00 ulozili 31 km Evo vodi Viljareal

eh posto smo uboli guramo lovu dalje opet na neki singl, imate li kakav predlog?

5. spickao sam sve na online mozzartu. Mozda napravim pauzu, a ako nadjem nesto sto mi se svidi uplaticu jos.

6. Tako sam i ja na početku kacam uplatila u Vilijams, šta uplatim momentalno stučem, najčešće na vađenje. Al sad kao imam granicu pa se sa istim parama vučem više od mjesec dana :)

7. Ovdje bi ladno mogao doći X Plzen - C.Budejovice

EDIT:
    Open imidž in nju tab
    http://www.dodaj.rs/f/g/mh/1PtHPgFK/untitled.png

Al kacam ja kreten i nemam muda da to stavim.

8. Ово је да пустиш сузу, ону мушку, најтежу..

9. Ma pravo da ti kažem, sad mi se i jebe jerbo sam dobio neku solidnu kintu pa ču sutra da odigram LŠ nešto što bi trebalo skoro sigurno da dođe i večeras neki NBA.

10. Мој ти је савет да кад већ гађаш добро иксеве одиграш мање утакмица а ставиш мало већи улог, не исплати ти се да ставиш нпр. 10 текми на 100 динара, боље стави 4,5 максимално али дај једно 5 глава и то је то. Алавост се не исплати, научно доказано.

11. Алавост се не исплати, научно доказано.

Ih, ako to nisam zaključio u prethodnih jedno 5 godina koliko igram ovo čudo, onda nikad neću. :) Ma nisam ja alav, brate, nego nisam imao kintu, pa sam to odigrao, doduše ne baš kao totalnu zajebanciju, ali više na osećaj nego na razum. A sad ću pažljivo da izučim ovaj NBA i nekoliko tekmi koje se danas igraju pa ću da vidim šta ću da stavim. Predlog za ova mančesterska govna - iz iksa ili iz keca? Na jednom sam ih već stavio iz keca jer obično i dolaze iz keca, a ne igra mi se čist kec jer je baaaaš mala kvota. Ili još bolje pitanje, da ih stavljam 1&2-3 ili 1&3+?
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-9448825-966
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-5183093-966

12. Predlog za ova mančesterska govna - iz iksa ili iz keca? Na jednom sam ih već stavio iz keca jer obično i dolaze iz keca, a ne igra mi se čist kec jer je baaaaš mala kvota. Ili još bolje pitanje, da ih stavljam 1&2-3 ili 1&3+?

С обзиром да је Фулам екипа која је постигла најмање голова као гост (еигхт) по некој логици (која не важи кад се игра кладионица) понајмање би требало да дају гол је баш Манчестер Јунајтеду. Сад је питање колико ће ови домаћи да запну, могуће да ће им 2-3 гола бити сасвим довољно, кец је сигуран, вероватно из кеца.

Осим ако се не продају за џак брашна, овај пара.

13. Gazimudo, ne znam koliko je pametno to onlajn klađenje.
    Ne verujem da je to za svakoga, možda samo za onoga ko zna da se s tim nosi i da neprestano odoleva iskušenjima.
    Pre izvesnog vremena sam u Mocartu uplatio avansno 1000 dinara. Na prvi tiket sam uložio 100 din. (bilo je negde oko 14h).
    U 17:00 sam video da sam pao tiket, te sam odmah odigrao još za 100 din.
    I taj sam pao.
    Da skratim priču, do kraja večeri sam odigrao još dva tiketa, računajući poponoćne utakmice, i one ranojutarnje. Do kraja narednog dana sam sjebao 1000 dinara ko ništa.
    Hoću reći, onog trenutka kad sam dao tih 1000 dinara avansno, doživljavao sam kao da nešto plaćam. Čim sam seo za kompjuter, te pare su postale virtuelne kao tokeni.
    Izgleda da nisam ja za to. Ne znam koliko para da stavim avansno, mislim da bi ih brzo sjebao.
    Mnogo više se trudim (makar i neurodilo plodom) kad moram nogama da odem do kladže. Da se sa nekim ispričam, posavetujem, posvađam, pomirim i popijem pivo.
    Za danas:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1046891-966

14. To, to, Ljakse. Doduše, ja ni nisam odigrao to avansno, ali baš zbog toga. :)

Сад је питање колико ће ови домаћи да запну, могуће да ће им 2-3 гола бити сасвим довољно, кец је сигуран, вероватно из кеца.

Baš sam isto tako razmišlj'o i stavio 1&2-3 pa nek' se jebu. :) Ionako nisam za mnogo odigr'o...

15. Pa pazi ljakse i ja sam tako razmisljao al onda sam rekao da cu da pokusam. Nisam imao problem sa kontrolom.
    Resio sam da igram malo utakmica na veci ulog. Ulog mi se kretao od 200-1000din.

Odredim dnevni budzet i pridrzavam se njega. I to je urodilo plodom. Uz pomoc nekih singlova sam se digao do 3600din. a onda je dosao petak.
    U petak sam pukao 500din na dublu, zajebao me groningen nije prmio gol,a trebalo mi GG.
    Zatim je dosla subota. Odigrao jedan za 500din drugo poluvreme 1+ (pao na jednu), odigrao jedan dubl za 500 (pao na obe), i odigrao 1 za 100din, naravno puko.
    Zatim dosla nedelja, odigrao jedan dubl za 1000, zajebala barsa , igrao 2-2&3+ i odigrao u singlu milan roma X2 za 1000, doslo iz 2 u 1.

Dakle,nemam ja problem sa kontrolom, nego sa pogadjanjem :D
    sad cete reci da sam ulagao dosta. Jesam,al to nema veze sa online kladjenjem nego sam ja resio da promenim taktiku jer sam video da od igranja za 50,100din nema nista. Isto ovo bih igrao i u zemaljskoj kladzi, ovo internet mi je samo skratilo vreme.

E sad, razmisljam da li jos da uplatim.

16. Dakle,nemam ja problem sa kontrolom, nego sa pogadjanjem :D

+ највећа могућа квота. То је то.

Да погодиш овако следеће коло и неки тикет. Пецароши кажу "бистро" , требало би и кладионичари да смисле свој слоган.

17. Juče metnuo:

Engleska U17 1
    Plzen 1
    Man Utd 1-1

kvota 3,45

podigao 1000din taman da imam lepo za danas da smislim šta ću.

18. Шта мислите данас Реал 0-2 голова? Сигурно добра квота, а?

19. Sad gledam ove Engleze, i recimo MK Dons-Carlisle nikad nije bio ispod 4+... znaci svih 6 ili 8 utakmica su usle u 3-1, 3-2, 3-4, 4-0, ili tako nesto...kvota na 3+ je 1.6 u Mozzartu, tako da cu ja da nadjem jos jednu (za sada se dvoumim izmedju Burton-GIlingam i Sruzberi-Port vejl), i da grunem neke vece pare...Posto ove od 100 din padam konstantno na 1 tekmu, kao recimo na Dortmund od 2-3, za 25 soma... Sto se tice LS, ja bih igrao Real od 2-3 i Benfiku 1...