Кладионица

1. Biće ukupna kvota negde 1.5, cenim. :) Samo meni mnogo dismr Barsa u LŠ ove sezone, sve se tripujem da će nešto da zaseru. Jebeš ga. Samo ovo da uđe i problema bez.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8966598-967
    Ne bih se bunio ni da ovo prodže.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7411667-967
    Inače, od sad NIKAD VIŠE ne igram više od 4 tekme na tiketu i gađam do jaja kvote.

2. Ja nisam bio pametan šta da igram večeras, pa stavih na Ligu Evrope dva tiketa 2/4 sistem.
    Prvi 1GG, drugi 2GG.

3. ja metno PAO, skorcijanitis, kalates i hendrih svi 9 i više poena... valjda će doći...

4. Ja zbog nedostatka ideja za fudbal, odigrao jedan teniski.

Fish 1
    Sarapova 1

na 1000din izlaz 2700.

Evo rekao sam unapred,verovatno cu pasti :)
    Pocinjem da verujem da u ovome ima nesto.

sele, kupi mi mozzart, onako kul su mi, bas :)

5. sele, kupi mi mozzart, onako kul su mi, bas :)

A kati kupi, aj glumi toleta pa mi namesti neki tiket :)

6. Ja kupujem, Gazimudo namješta! Plan je tu!

7. Kad mi sele kupi, svi aktivni sa ove teme imaju isplatu tiketa od 100 000 din koji ne moraju ni da uplate :D

8. Ovo odigrah u pravoj kladionici
    http://www.dodaj.rs/f/21/13b/2RXxXRDd/capture.png
    A na wwin će da mećem sigurno Šalketa i ne znam šta još.

9. Kad mi sele kupi, svi aktivni sa ove teme imaju isplatu tiketa od 100 000 din koji ne moraju ni da uplate :D

Meni, ako može, displatiš u markama.

10. Kad mi sele kupi, svi aktivni sa ove teme imaju isplatu tiketa od 100 000 din koji ne moraju ni da uplate :D

Pazi šta si rek'o! :)
    Sele, šta je ovo Đovak - Ferer p.p, prvo poluvreme? xD

Ja kupujem, Gazimudo namješta! Plan je tu!

Jer nije kasno da se ufuram na mesto generalnog? 'Oću i ja malo da derem z druge strane, if ju knou vot aj min. :D

11. Sele, šta je ovo Đovak - Ferer p.p, prvo poluvreme? xD

Hahahahahahhahahah... Aha, i još sam kontala da mećem X ili makar 1X :D

12. Sele ma i u kuvajtskim dinarima ako hoces,al ti placas proviziju :P
    Blejce, nema generalnih, samo ja.

I da, kad vam isplatim ovih 100k, zabranjeno vam je da igrate kod mene, necu da vam uzimam pare :D

EDIT: I cisto da ne zaboravimo , ovo sve ce se desiti kad sele u revansima LS odigra keca na barcu i bajern, ulozi gace i dobije 1.2-1.5 gaca.

13. Blejce, nema generalnih, samo ja.

Aman bre, ti si izvršni, izvršavaš nameštaljke po Selenim naređenjima. :)

14. Kad ja kažem da je na Arsenal kada igra protiv Rudara Prijedor kvota 11,70 ima tako da bidne. Jasno? Mojne dat ne kupim kladionicu, štaš onda?

15. Pa ako ces ti da mi visis nad glavom onda kupi sebi kladionicu . ja sam bre covek bizMismeM, kako bre to tako da mi se mesas u poso?
    Jel ja uletim kod tebe u kujnu i kazem " sudje se ne pere tako, oko za oko zub za zub?"

nego posto smo otisli off topic, evo da kazem svoje misljenje za LE:

Atletiko , ne znam zasto, al ovaj hanover mi totalno cudnovata ekipa, ja bi tu gadjo X-X ili 0-2 gola.
    AZ - nem pojma, 0-1 gola
    Sporting, sta znam nalozili se posle izbacivanja sitija, gadjo bih 1&2-3 ili NG
    Salke - ludi nemci,ludi spanci, ili ce bidne 0:0 ili 13:13. Ja bi probo ovde gg2+ , ili onu kombinaciju 1gg&2gg

16. Kobjasn level: pro.
    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3604146_460s.jpg
    Moja prognoza:
    At. Madrid - Hangover 1&2-3
    AZ Alkmar - Valensija x
    Sporting L. - Metalist 2-4
    Šalke - Atletik B. gg3+

Kad god da sam ih metala došao X. Pederi.

Pa igraj x. :)

17. Ja AZ neb igrala nea šanse. Kad god da sam ih metala došao X. Pederi.

18. Контам нешто кеца на Шалкета, АЗ - Валенсија икс и Спортинг кец. Можда додам још неки НБА, видећу.

19. VALENSIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

20. Bem ti Šalketa. PU!
    ALI! Dobro je dimam ovaj opipljivi tiket, a ne onlajnovski. Tu mi ostali još Đovak i Brajanovi (ako Sporting ne primi još jedan gol).