Кладионица

1. Ал' га Шалке испушио, боктемазо. Док сам глед'о лепо преокренули и чинило се да ће да добију, али курац. :/ Ал' добро, није ни Валенсија извукла нерешено.

2. Ja nisam bio pametan šta da igram večeras, pa stavih na Ligu Evrope dva tiketa 2/4 sistem.
    Prvi 1GG, drugi 2GG.

Ovo na kraju, sa golom Metalista u zadnjem minutu ispade sasvim solidan dobitak za jedan sistem. Na hiljadu uloženih dinara, 4200.

3. Barselona juce i Atletik danas oborise ceo svet :D

4. Userem ti se u Šalke. Toliko.

5. Zasto fish gubi od sljakasa MONAKA u sred USE?

6. Zato što je sitna riba.

7. Ortak pogodio da će PAO da dobije Makabi u Tev Avivu. Čekajte revanš meč u Atini i mećite sve živo na PAO. Toliko. :)

8. Čekajte revanš meč u Atini i mećite sve živo na PAO.

I da vežemo sa Barsom i Bajernom u revanšu, da imamo za 2 kladionice?

9. Ја 'тео да играм на Макаби, ал' кад сам мало извршио компарацију, одуст'о сам.

10. I da vežemo sa Barsom i Bajernom u revanšu, da imamo za 2 kladionice?

Pa tooooooooooooooooo se traži!!!

11. PAO,Real,Barsa i Bajern.
    Svi po kuću na to. :)

12. онда јако слабо пратиш баскет, јако. сети се који је резултат био против уникса у другој утакмици. но, ја ћу да јурим панатинаикос у следећој утакмици. обалише ме они и реал вечерас (реал 2-2), а на ове играо двојку, ал' курчина, пао сам на ПАО :)

Blake Griffin
    Ortak pogodio da će PAO da dobije Makabi u Tev Avivu. Čekajte revanš meč u Atini i mećite sve živo na PAO. Toliko. :)

кхм, блејче :)
    'ајде што ће панатинаикос да се усере у макаби у сред атине, но што ће цееска и олимпијакос да се усеру у ривале, гарант! нарочито цееска, може да се игра дупли хендикеп на двојку, без проблема.
    НО, ЈА САМО ДА СЕ ЗАХВАЛИМ ШАЛКЕТУ ЗА ОВАЈ КУРАЦ КОЈИ СУ МИ ОМОГУЋИЛИ ДА ДОБИЈЕМ, И ВОЛЕО БИХ ДА МИ ПОШАЉУ МАКАР ДВА ЈАЈЦА ЗА УСКРС, ДА КОМПЛЕТИРАМ ПАКЕТ.

едит:

LuKaShh
    PAO,Real,Barsa i Bajern.

нешто имам осећај да ћеш да изгубиш ову кућу, но, видећемо :)

13. ja nemam kucu...

el moze nesto drugo da se mece?

14. Aleksandre, kati budu slali, nek pošalju i meni bar jedno jajce.

15. Све је то лепо, само не верујем да ће ПАО играти исте седмице кад и ови лигошампионаши реванше. Кад играју уопште? На Евролигином сајту пише само април. лолол

16. Jebala me braća Brajan u po guzce. Kad god odigram na pedere popušim. NIKADA ih nisam prošla na tiketu. I jebo me kolega koji me je i ubjedio da će dobiti. PU!

17. нарочито цееска, може да се игра дупли хендикеп на двојку, без проблема.

10 'iljada Baskijaca mi govori nešto suprotno... :) Jaaoooo, kako me je jednom isprc'o jebeni CSKA protiv Galate, majku jeb'li svoju onu raspalu. Od tad ih izbegavam u potpunosti. A Olimpijakos bi trebalo da završi pos'o, mada ništa nije sigurno. Moram da vidim sutra koliko je pala kvota da će fašisti da uzmu LŠ. :)

18. Uplatih ovo zbog radi gluposti.
    http://www.dodaj.rs/f/24/rj/36sFHLrO/capture.png
    Mećala bih na "sigurniji" Olimpijakos, Dortmund i dajte-šta-još-da-stavim.

19. Све је то лепо, само не верујем да ће ПАО играти исте седмице кад и ови лигошампионаши реванше. Кад играју уопште? На Евролигином сајту пише само април. лолол

PAO igra u sredu.

20. Sele, 1 na Ajntraht i šta 'oćeš od ova 2, keca na Briž ili 3+ na tu tekmu. Plej of je, igraju kod kuće protiv Genka. Možeš i 2-4. To je možda i najbolje odigrati. Igrajte Poljake 0-2. Vilsa Krakov - Legija. Ja ću da probam tačan rezultat ili 0:0 ili 1:0. :) Kvota na fašiste je 3! Fakjea! Samo da prikupim kintu i stavljam! :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.