Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ал' га Шалке испушио, боктемазо. Док сам глед'о лепо преокренули и чинило се да ће да добију, али курац. :/ Ал' добро, није ни Валенсија извукла нерешено.
Prvi 1GG, drugi 2GG.
Ovo na kraju, sa golom Metalista u zadnjem minutu ispade sasvim solidan dobitak za jedan sistem. Na hiljadu uloženih dinara, 4200.
Barselona juce i Atletik danas oborise ceo svet :D
Userem ti se u Šalke. Toliko.
Zasto fish gubi od sljakasa MONAKA u sred USE?
Zato što je sitna riba.
Ortak pogodio da će PAO da dobije Makabi u Tev Avivu. Čekajte revanš meč u Atini i mećite sve živo na PAO. Toliko. :)
I da vežemo sa Barsom i Bajernom u revanšu, da imamo za 2 kladionice?
Ја 'тео да играм на Макаби, ал' кад сам мало извршио компарацију, одуст'о сам.
Pa tooooooooooooooooo se traži!!!
PAO,Real,Barsa i Bajern.
Svi po kuću na to. :)
Ortak pogodio da će PAO da dobije Makabi u Tev Avivu. Čekajte revanš meč u Atini i mećite sve živo na PAO. Toliko. :)
кхм, блејче :)
'ајде што ће панатинаикос да се усере у макаби у сред атине, но што ће цееска и олимпијакос да се усеру у ривале, гарант! нарочито цееска, може да се игра дупли хендикеп на двојку, без проблема.
НО, ЈА САМО ДА СЕ ЗАХВАЛИМ ШАЛКЕТУ ЗА ОВАЈ КУРАЦ КОЈИ СУ МИ ОМОГУЋИЛИ ДА ДОБИЈЕМ, И ВОЛЕО БИХ ДА МИ ПОШАЉУ МАКАР ДВА ЈАЈЦА ЗА УСКРС, ДА КОМПЛЕТИРАМ ПАКЕТ.
едит:
PAO,Real,Barsa i Bajern.
нешто имам осећај да ћеш да изгубиш ову кућу, но, видећемо :)
ja nemam kucu...
el moze nesto drugo da se mece?
Aleksandre, kati budu slali, nek pošalju i meni bar jedno jajce.
Све је то лепо, само не верујем да ће ПАО играти исте седмице кад и ови лигошампионаши реванше. Кад играју уопште? На Евролигином сајту пише само април. лолол
Jebala me braća Brajan u po guzce. Kad god odigram na pedere popušim. NIKADA ih nisam prošla na tiketu. I jebo me kolega koji me je i ubjedio da će dobiti. PU!
10 'iljada Baskijaca mi govori nešto suprotno... :) Jaaoooo, kako me je jednom isprc'o jebeni CSKA protiv Galate, majku jeb'li svoju onu raspalu. Od tad ih izbegavam u potpunosti. A Olimpijakos bi trebalo da završi pos'o, mada ništa nije sigurno. Moram da vidim sutra koliko je pala kvota da će fašisti da uzmu LŠ. :)
Uplatih ovo zbog radi gluposti.
http://www.dodaj.rs/f/24/rj/36sFHLrO/capture.png
Mećala bih na "sigurniji" Olimpijakos, Dortmund i dajte-šta-još-da-stavim.
PAO igra u sredu.
Sele, 1 na Ajntraht i šta 'oćeš od ova 2, keca na Briž ili 3+ na tu tekmu. Plej of je, igraju kod kuće protiv Genka. Možeš i 2-4. To je možda i najbolje odigrati. Igrajte Poljake 0-2. Vilsa Krakov - Legija. Ja ću da probam tačan rezultat ili 0:0 ili 1:0. :) Kvota na fašiste je 3! Fakjea! Samo da prikupim kintu i stavljam! :)