Takodže la bomba dana: Osasuna - Real x. Nikad, ali nikad im nije ležala ta Osasuna, a imaju dovoljnu zalihu da im taj jedan iks neće mnogo toga poremetiti.
Већ су направили два кикса скоро и Барса им се приближила на -6. А имају и тежи распоред од Барсе до краја првенства. Верујем да Мурињо калкулише да ће Барса да их подере у класику, тако да тих 6 поена и није нека предност. Ипак сам избег'о да играм Реал, јебем ли га... Ово остало може, мазнуо сам Евертона. :Д
Nisu baš svi. :) Meni su dosta smrdeli jer je QPR-u trebalo za opstanak a i sralo ih je k'o majmune već duže vreme. Doduše, ja sam pretpostavljao da će biti x, ali sam to iskusno preskočio. Ali zato, odigram 5 (slovima PET!) tiketa i nijedan mi jebeno nije u igri! Jeeeboteeee! E, da, jebem ti Vigan u pičku. Najgori i najmrtviji tim na svetu! Budu li se kojim slučajem i ove sezone provukli, dabogda ih Domenek vodio, jebem li im seme i pleme.
Ценим кеца на Санта Фе ноћас против Годој Круза.
Ја немам појма шта да одиграм у пм.
Већ су направили два кикса скоро и Барса им се приближила на -6. А имају и тежи распоред од Барсе до краја првенства. Верујем да Мурињо калкулише да ће Барса да их подере у класику, тако да тих 6 поена и није нека предност. Ипак сам избег'о да играм Реал, јебем ли га... Ово остало може, мазнуо сам Евертона. :Д
Ево мог тикета:
Евертон - Вест Бромвич 1
Нанси - ПСЖ 2
Татран - Жилина 2
Вердер - Мајнц 1
Катанија не даје го'
Астон Вила - Челси 3+
Војводина - Јагодина 1
Анортосис - АЕЛ 1Х
Ујпешт - Дебрецин 2 (ови играју сутра)
ja za danas igram 5 dublova i jedan mix. Jebem li ga,ako dodju 2 vracam pare. Ako prodju svi u plusu sam 6000.
Za prvi kasnim:
Sefild W GG
Sledeci ide oko 15 i nesto.
A mix je ovaj:
hihon GG3+
Barca GG3+
Benfika VG2
Zašto je na Lacio tolika kvotetina? 2,70 protiv Parme...
Зато што игра у гостима.
Celsi 2
Arsenal 2
Malaga 1
Lacio 0-2
Zvezda 0-2
Brest 0-2
5/6
Peskara 1
Galatasaraj 3+
Grashopers 0-2
Dinamo Zagreb 1
Svindon 1
Blekpul GG
Fejenord 1iD2+
La Korunja X2
Zvezda 0-3
Galatasaraj 1iD2+
Od mene bombice dana:
Katanija X
QPR X
Barca X
Real X
Benfika 2
Баш сам детцхко
Сити - Сандерленд 1
Астон Мартин - Челси 2
Нирнберг - Најерн 2
Ст. Етјен - Ница 1
Твенте - Рода 1
Фејенорд - Бреда 1
Леч Познањ - Краковиа 1
Рад - Партизан 2
квота 22.21
Mrtvi arsenal, jebem li im sve zivo i mrrrrtvoooo i nikad ne igram ta govna sugava a danas resi da ga odigram jebo me on
Pa danas ste svi igrali na Arsenal.Ja krenuo da odigram tiket i izgubim sve pare na onom bingu 6/49.
Nisu baš svi. :) Meni su dosta smrdeli jer je QPR-u trebalo za opstanak a i sralo ih je k'o majmune već duže vreme. Doduše, ja sam pretpostavljao da će biti x, ali sam to iskusno preskočio. Ali zato, odigram 5 (slovima PET!) tiketa i nijedan mi jebeno nije u igri! Jeeeboteeee! E, da, jebem ti Vigan u pičku. Najgori i najmrtviji tim na svetu! Budu li se kojim slučajem i ove sezone provukli, dabogda ih Domenek vodio, jebem li im seme i pleme.
izgleda da ce na onom tiketu sto sam postavio samo arsenalda me sjebe za 75evra.i jos jednom im jebem mater mrtvu
Мене не да неће, него убија колико неће, очајно лош низ. Задњи тикет изашао 18. децембра. Јуууууууууу .... Сити.
Laki,ti se bar sećaš kada si dobio poslednji tiket :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-1818923-968
Koliko si dobio i koliko si uložio, Sale useru? :D Bajdavej, do jaja su mi "bombe" dana. :D
Sale, baš me zanima koliki je dobitak na ovom sistemu što si odigrao.