Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I sa ovih 5 hiljada sam srećan trenutno. :)
Bole tebe kurac. HOĆU I JA STO MARAKA!
Добар тикет, Чавезу. У здравље да потрошиш.
Čavez, ubuduće slikaj PRIJE nego što prođeš, pomozi nama baksuzima, jebo ga pas... :)
Je l' ispratio neko 1 na Briž? Taj blesavi tim me je samo jednom sjeb'o od jedno 5000 puta koliko sam ga igrao. :) Šta sve danas nisam ispogađ'o, a igr'o samo 1 tiket fudbal i to pola nisam stavio od onoga što sam mislio jer sam žurio. :) Da vidimo šta će biti od ziljavog NBA-a... Bra'o Hugo, diktatore. :)
Ajd mili bože
Divoušn, divoušn, aaaaaaaaaaaaaaaaaa, aj fil divoušn x2. :D
Da citiram samog sebe.
Naravno da nisam pokuš'o. I Poljaci seljaci opet odigrali 0-2. Bruka ljudi, bruka, da čo'ek ne poveruje. A da sam odigr'o 0-2, bio bi scenario k'o u Dortmundu. xD
Ја сам мало студирао, те ћу сад одмах да вам предложим пар текми за сутра:
Биско Бјала - ЛСК Лођ 1
Аугзбург - Келн 1
За недељу:
Капри 1909 - Комо 1
Konacno otvorih ono u Mocartu.
Prvi tiket sam stavio cisto da vidim da li radi, a drugi cu staviti sutra, jer ne daju posle 11.
http://www.dodaj.rs/f/R/10O/4PnqeQ0y/m.png
Da citiram samog sebe.
Ja poslije te pjesme ne merem prestati božanstveno pjevati :D
EDIT: Znam da ne pjevuše o bogu, neg mi samo tako zvuči :)
Evo mojih ljepota:
http://www.dodaj.rs/f/3K/a3/1nWja9cg/1.png
http://www.dodaj.rs/f/2k/qu/3YlIzBbU/2.png
http://www.dodaj.rs/f/3X/3y/36p8fiG2/3.png
Da sam bar Briž mećala keca, već se izdrkavam sa golovima.
Sad gledam ovaj Dortmund. Danas kad sam sastavljao ovaj tiket što sam dobio gledam ga i neki klik u glavi mi bude da se manem švabovanja danas. Hvala, drug mozak.
A smatram urokom i nesrećom ako okačim pre nego što se završi, jer sam svaki okinuo koji god sam okačio ovde. :)
Onda šalji na PVT :)
A Dortmund me je tako fino iznervirao, da je to strašno. Taman se obradujem, kad ono kurac. I tako čitavu utakmicu.
Nurnberg-Bayern 2
Blackburn-Man Utd 2
QPR-Arsenal 2
Wolwes-Bolton GG
Catania-Milan 2
Barcelona-Ath Bilbao 1
Atl Madrid-Getafe 1
Osasuna-Real Madrid 2
kvota oko 25, moze to i bolje ali ne mozguje mi se :)
ISTOO :)
Onaj sto dobih pre mesec dana, nisam okacio.
A sve sto sam okacio popado ljucki :)
KVOTA NA BAJERN 1.40! SXTO STE DECXACI, DECXKO?! Neveruem! Uparite s još nečim i eto fine kinte! Bajernu treba k'o 'leba da bi se baš uključili u trku za titulu, a kvalitetniji su jedno mlogo puta. E, sad, šuntavi Bajern igra loše u gostima, ali uzimajući u obzir jučerašnji kiks Dortmunda, apsolutno ne bi trebalo da Bavarci ovde nešto prodaju.
Leverkuzen - Frajburg 1
Verder - Majnc 4+ (ne znam zašto, ali mi je u glavi rezultat 3:1 za Verder ololo)
Kajzerslautern - Hamburger Šport Ferajne x
Aston Vila - Čelsi 2 (Čelsiju mnogo treba ako hoće da ostane u trci za 4. mesto, dobro igraju, a Petrovu su dijagnostikovali leukemiju skoro, tako da su ovi sigurno u kurcu)
Everton - WBA 1
Šiti - Sanderlend 1-1&3+
Vigan - Stoke x
La bomba dana: Rad - Patlidžan x. Rad je jedan od retkih klubova protiv kojih Patlidžan ne igra nameštene tekme. U tu kategoriju spadaju još i Sloboda, Vojvodina i delimično Zvezda.
Nansi - PSŽ navijački, a i objektivno gledano, 2 (može da se proba iz iksa)
Takodže la bomba dana: Osasuna - Real x. Nikad, ali nikad im nije ležala ta Osasuna, a imaju dovoljnu zalihu da im taj jedan iks neće mnogo toga poremetiti.
Valjalo bi gađati i Malaga - Betis x, ali za to nisam baš 100% siguran. Ta govnjiva Malaga igra jako promenljivo.
Svidja mi se blakeova analiza. Ja resih da postavim tikete, bas da vidimo dal je maler:).
Zvezda1
Gyor2
Bajern2
Arsenal2
Rnk split1
Kvota je 6,25 ulaz 12evra. Svika koje sam igrao mnogo trebaju bodovi a kvalitetniji su timovi.
Drugi tiket:
Celzi2
Hamburg2
Malaga1
Psg2
Santander1 za jedan evro, isplata 31.
Everton - WBA- 1, everto u dobroj formi, dobil sanderlend u kupu, dolazi kec ovde
Astonvila-Celzi- 2 Di Mateo preporodio ekipu, Tores u formi, mozda spakuje koj gol, Vila u kurcu totalno
Siti-Sanderlend H1, skor 44:7 kod kuce dovoljno govori o sitiju
QPR-Arsenal- 2, arsenal uso u formu , QPr-u sise maloumnik 4 meca suspendovan
Wigan-Stoke X, na predhodna 5 meca 4 iksa su odigrali
Nurnberg-Bayern 2, bayernu treba pobeda vise no lebac iako nisu dobili ove indijance u gostima dugo dugo
to je to , ako realno gledamo
a sad iznenadjenja
Nancy-Psg 1X- psg ih nije dobio Iha-ha, u losoj su formi
Osasuna-real 1X- real ih u gostia nije dobio pitaj boga od kad,
Rad-Partizan X, nastavlja se tradicija partizanovih teskih utakmica sa radom u gostima, pa sto da ne puknu i sad
Игра ли неко овде голове или само гађате "у главу"?
Квоте за Тим1 или Тим2 даје 2 или више голова су јако лепе а да не говорим о рецимо прво или друго полувреме гол-гол.
Прошло коло М.Сити, ПСЖ, Билбао и Наполи су били најигранији фиксеви па су сви продали, мислим да се више исплати играти на голове као што сам горе навео јер од ових "сигурних" фиксева увек неко прода а квоте су јадне.
Ja sam, recimo, slabo igrao baš sigurice tj. gledao sam da ono što mislim da će sigurno doći odigram ali da bude neka odlična kvota. A evo ti nekih predloga za golove:
Verder - Majnc 2+ p.p. 2.40
Kajzerslautern - Hamburger tm2 2+ 2.50
Vila - Čelsi tm2 2+ 1.95
Barsa - At. Bilbao tm2 1+ 2.10!
Katanija - Milan tm2 2+ 2.10
Ukupna kvota: 51.
Milan je apsolutno za preskakanje.Katanija je solidan domaćin, a Milanezi em što su umorni,em što kontam da će pola ekipe da odmara za revanš sa Barsom + Juventus igra sa Napolijem,teško će ih dobiti.
Нисам баш сигуран превише у Милан, имали су напорну утакмицу у ЛШ, Катанија је у доброј форми а нарочито добро и тврдо игра кући. Мислим да ће уследити бункерица Милана ако први постигне гол, не верујем да ће се много трошити па је најреалнији тип 0-2. По мени је ту потребан мали опрез, ово остало је реално.
Слажем се за Милан, али нисам их ставио икс као што сам планирао.
Вулвс х
Брејнтри 1
Аугзбург 1
Регензбург 1
Нојштад 1
Алмерија 1
Стеауа х2
квота 166,65
Лирс х-2
ЦСКА 2
Емполи х-х
Сошо 1