Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
I sa ovih 5 hiljada sam srećan trenutno. :)
Bole tebe kurac. HOĆU I JA STO MARAKA!
Добар тикет, Чавезу. У здравље да потрошиш.
Čavez, ubuduće slikaj PRIJE nego što prođeš, pomozi nama baksuzima, jebo ga pas... :)
Je l' ispratio neko 1 na Briž? Taj blesavi tim me je samo jednom sjeb'o od jedno 5000 puta koliko sam ga igrao. :) Šta sve danas nisam ispogađ'o, a igr'o samo 1 tiket fudbal i to pola nisam stavio od onoga što sam mislio jer sam žurio. :) Da vidimo šta će biti od ziljavog NBA-a... Bra'o Hugo, diktatore. :)
Ajd mili bože
Divoušn, divoušn, aaaaaaaaaaaaaaaaaa, aj fil divoušn x2. :D
Da citiram samog sebe.
Naravno da nisam pokuš'o. I Poljaci seljaci opet odigrali 0-2. Bruka ljudi, bruka, da čo'ek ne poveruje. A da sam odigr'o 0-2, bio bi scenario k'o u Dortmundu. xD
Ја сам мало студирао, те ћу сад одмах да вам предложим пар текми за сутра:
Биско Бјала - ЛСК Лођ 1
Аугзбург - Келн 1
За недељу:
Капри 1909 - Комо 1
Konacno otvorih ono u Mocartu.
Prvi tiket sam stavio cisto da vidim da li radi, a drugi cu staviti sutra, jer ne daju posle 11.
http://www.dodaj.rs/f/R/10O/4PnqeQ0y/m.png
Da citiram samog sebe.
Ja poslije te pjesme ne merem prestati božanstveno pjevati :D
EDIT: Znam da ne pjevuše o bogu, neg mi samo tako zvuči :)
Evo mojih ljepota:
http://www.dodaj.rs/f/3K/a3/1nWja9cg/1.png
http://www.dodaj.rs/f/2k/qu/3YlIzBbU/2.png
http://www.dodaj.rs/f/3X/3y/36p8fiG2/3.png
Da sam bar Briž mećala keca, već se izdrkavam sa golovima.
Sad gledam ovaj Dortmund. Danas kad sam sastavljao ovaj tiket što sam dobio gledam ga i neki klik u glavi mi bude da se manem švabovanja danas. Hvala, drug mozak.
A smatram urokom i nesrećom ako okačim pre nego što se završi, jer sam svaki okinuo koji god sam okačio ovde. :)
Onda šalji na PVT :)
A Dortmund me je tako fino iznervirao, da je to strašno. Taman se obradujem, kad ono kurac. I tako čitavu utakmicu.
Nurnberg-Bayern 2
Blackburn-Man Utd 2
QPR-Arsenal 2
Wolwes-Bolton GG
Catania-Milan 2
Barcelona-Ath Bilbao 1
Atl Madrid-Getafe 1
Osasuna-Real Madrid 2
kvota oko 25, moze to i bolje ali ne mozguje mi se :)
ISTOO :)
Onaj sto dobih pre mesec dana, nisam okacio.
A sve sto sam okacio popado ljucki :)
KVOTA NA BAJERN 1.40! SXTO STE DECXACI, DECXKO?! Neveruem! Uparite s još nečim i eto fine kinte! Bajernu treba k'o 'leba da bi se baš uključili u trku za titulu, a kvalitetniji su jedno mlogo puta. E, sad, šuntavi Bajern igra loše u gostima, ali uzimajući u obzir jučerašnji kiks Dortmunda, apsolutno ne bi trebalo da Bavarci ovde nešto prodaju.
Leverkuzen - Frajburg 1
Verder - Majnc 4+ (ne znam zašto, ali mi je u glavi rezultat 3:1 za Verder ololo)
Kajzerslautern - Hamburger Šport Ferajne x
Aston Vila - Čelsi 2 (Čelsiju mnogo treba ako hoće da ostane u trci za 4. mesto, dobro igraju, a Petrovu su dijagnostikovali leukemiju skoro, tako da su ovi sigurno u kurcu)
Everton - WBA 1
Šiti - Sanderlend 1-1&3+
Vigan - Stoke x
La bomba dana: Rad - Patlidžan x. Rad je jedan od retkih klubova protiv kojih Patlidžan ne igra nameštene tekme. U tu kategoriju spadaju još i Sloboda, Vojvodina i delimično Zvezda.
Nansi - PSŽ navijački, a i objektivno gledano, 2 (može da se proba iz iksa)
Takodže la bomba dana: Osasuna - Real x. Nikad, ali nikad im nije ležala ta Osasuna, a imaju dovoljnu zalihu da im taj jedan iks neće mnogo toga poremetiti.
Valjalo bi gađati i Malaga - Betis x, ali za to nisam baš 100% siguran. Ta govnjiva Malaga igra jako promenljivo.
Svidja mi se blakeova analiza. Ja resih da postavim tikete, bas da vidimo dal je maler:).
Zvezda1
Gyor2
Bajern2
Arsenal2
Rnk split1
Kvota je 6,25 ulaz 12evra. Svika koje sam igrao mnogo trebaju bodovi a kvalitetniji su timovi.
Drugi tiket:
Celzi2
Hamburg2
Malaga1
Psg2
Santander1 za jedan evro, isplata 31.
Everton - WBA- 1, everto u dobroj formi, dobil sanderlend u kupu, dolazi kec ovde
Astonvila-Celzi- 2 Di Mateo preporodio ekipu, Tores u formi, mozda spakuje koj gol, Vila u kurcu totalno
Siti-Sanderlend H1, skor 44:7 kod kuce dovoljno govori o sitiju
QPR-Arsenal- 2, arsenal uso u formu , QPr-u sise maloumnik 4 meca suspendovan
Wigan-Stoke X, na predhodna 5 meca 4 iksa su odigrali
Nurnberg-Bayern 2, bayernu treba pobeda vise no lebac iako nisu dobili ove indijance u gostima dugo dugo
to je to , ako realno gledamo
a sad iznenadjenja
Nancy-Psg 1X- psg ih nije dobio Iha-ha, u losoj su formi
Osasuna-real 1X- real ih u gostia nije dobio pitaj boga od kad,
Rad-Partizan X, nastavlja se tradicija partizanovih teskih utakmica sa radom u gostima, pa sto da ne puknu i sad
Игра ли неко овде голове или само гађате "у главу"?
Квоте за Тим1 или Тим2 даје 2 или више голова су јако лепе а да не говорим о рецимо прво или друго полувреме гол-гол.
Прошло коло М.Сити, ПСЖ, Билбао и Наполи су били најигранији фиксеви па су сви продали, мислим да се више исплати играти на голове као што сам горе навео јер од ових "сигурних" фиксева увек неко прода а квоте су јадне.
Ja sam, recimo, slabo igrao baš sigurice tj. gledao sam da ono što mislim da će sigurno doći odigram ali da bude neka odlična kvota. A evo ti nekih predloga za golove:
Verder - Majnc 2+ p.p. 2.40
Kajzerslautern - Hamburger tm2 2+ 2.50
Vila - Čelsi tm2 2+ 1.95
Barsa - At. Bilbao tm2 1+ 2.10!
Katanija - Milan tm2 2+ 2.10
Ukupna kvota: 51.
Milan je apsolutno za preskakanje.Katanija je solidan domaćin, a Milanezi em što su umorni,em što kontam da će pola ekipe da odmara za revanš sa Barsom + Juventus igra sa Napolijem,teško će ih dobiti.
Нисам баш сигуран превише у Милан, имали су напорну утакмицу у ЛШ, Катанија је у доброј форми а нарочито добро и тврдо игра кући. Мислим да ће уследити бункерица Милана ако први постигне гол, не верујем да ће се много трошити па је најреалнији тип 0-2. По мени је ту потребан мали опрез, ово остало је реално.
Слажем се за Милан, али нисам их ставио икс као што сам планирао.
Вулвс х
Брејнтри 1
Аугзбург 1
Регензбург 1
Нојштад 1
Алмерија 1
Стеауа х2
квота 166,65
Лирс х-2
ЦСКА 2
Емполи х-х
Сошо 1