Кладионица

1. Pa gledaj, nije nemoguće, ali Dinamo nije igrao takvu bunkericu k'o što ovi igraju, u tome je problem. Mis'im, radi šta 'oćeš, ti igraš ne ja, ali ono... Ako Murinjo bude izveo baš rezervnu postavu k'o protiv Dinama pa bude branio onaj Adan, možda i prime gol. :)

2. Dizeldorf - Sent Pauli
    Moguce igranje 3za3, ja stavio na sprdnja tiket dvojku kvota 3.9.
    Ako neko hoce da se zeza nek proba.

I jedan tip od mene:
    Regina - Bresa 3+ @2

Ta bresa igra dobro,uvek metne gol. Sad i domacinima treba. a i italijani druga liga se prokurcili pa ne igraju vise 0-1 sve tekme. Ja stavio 3+, pa sta bidne.

3. Ja sam pušnula skoro sve sa wwin-a. Ostao mi još jedan ojro. PU!
    Juče me sjeba Andrleht. Saće da mećem te velike pare na Mančester, Barsu i Bajern i ima da se obogatim.

4. Saće da mećem te velike pare na Mančester, Barsu i Bajern i ima da se obogatim.

Mojne zaboraviš na nas sirotinju kace obogatiš i kad kreneš da se bahanališeš! :D Igrajte večeras, ko igra NBA, na Oklahomu kod kuće, ono nije tim, ono je MAŠINA jebote! Zgazili su Čikago k'o da su igrali protiv Šarlota. I igrajte na Čikago kod kuće protiv Hjustona. Ako neko 'oće baaaš dobru kvotu, do jaja je fora da proba da stavi x na Dalas - Klipersi. Ja se razmišlj'o da odigram 2 na Kliperse, ali mislim da će biti jako tesna tekma i može vrlo lako da se desi da uđe u produžetke. Kvota je 13.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-9313619-968
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-9759128-968

5. Mojne zaboraviš na nas sirotinju kace obogatiš i kad kreneš da se bahanališeš! :D

Naravno, već sam rekla da pojedini dobijaju po kladionicu. :)
    Nadam se da će sutra izmislim nekih para pa da se opkladim ko čovjek. Možda i prođem.

6. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-5053938-968
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-5883766-968
    Odigrah danas s ortakom još 2 komata. Da se jebem više ako ništa ne uleti.

Sudija: VOLFGANG ŠTARK! Jebote, čo'ek sudi Cvajtu, pa ti vidi! Jeeeboooteee, koliko im je jak fudbal! :)

7. U nedostatku nekih ideja za večeras, ja odigrah na golove, moje omiljene sisteme I GG i II GG. Sistemi su 2 od 5, utakmice su:

Mančester - 4.6; 3.4
    Makabi Haifa - 4.6; 3.4
    Karsijaka - 4.4; 3.25
    Malme - 4.00; 2.95
    Sevilja - 4.5; 3.25

8. ставите на вечерашње тикете левски 1. ако не дође, нађите ме у граду, неће бити тешко, седећу испред грацке цркве просећи за кору 'леба :Д
    још бих дод'о севиљу х-1, манчестер 2-2, и ређину пх.
    али левски, ШУЧИ НА КЕЦА!

9. седећу испред грацке цркве просећи за кору 'леба

Laže govedo, biće negde sa manekenkom piće koktelčiće. Znači prvo obiđite fensi i gej mesta lolo

10. auuuu Marvellous

11. Marvellous
    Ko ima pistolj?

Jebiga, postoji mogućnost da te ubijem, ali to košta.
    Ako želiš da se to odradi u roku 24h, jedna je tarifa, ostalo po dogovoru.
    Najbitnije je da nema tragova zlločina.

12. Marve, zajebao si i mene, majke mi. Sad više nemam pravo da kukam kad padnem na jednu, dok to ne bude na preko 1250 kvotu.

A inače, ljudi, ja se nešto ne bih baš tek tako olako kladio da će Barca da počisti Milan.. Nešto bih odigrao da će Milan da prodje, X2 ili GG, sumnjivo mi je jako.

Za Bajern i Real sam siguran, kao i za Čelzi poprilično, ali mi ovo smrdi.. Ne volim Italijane nikako, Barcu još manje, ali imam osećaj da će im uvaliti neki gol koji će dovesti do kolapsa sistema ovih debila.

13. Će pobjedi Barsa i tačka. A ja, greota, ne nađoh pare pa da se opkladim ko čovjek već mi samo ostao ovaj jučerašnji, milionski prekointernetovski dobitak od 2,5 ojra.

14. Marve, zajebao si i mene, majke mi. Sad više nemam pravo da kukam kad padnem na jednu, dok to ne bude na preko 1250 kvotu.

Kopi-pejst.
    Čaveze, ja sam govorio još od početka sezone da imam neki loš predosećaj da Barsa sigurno neće uzeti ove sezone titulu i da će se negde sjebati. Moguće da će to biti baš sad, mada nisam 100% siguran. 'Naš kako, mnogo je zajebano igrati protiv Barse, pogotovu na Kamp Nou(u). :) Tu lepo staviš 2-4 gola pa nek' se oni sami među sobom dogovaraju ko će i kako da prođe. :D

15. Stigao dan za bogaćenje,igraju Barsa i Bajern :)

16. Da, za bogaćenje kladža kad ga Milan mune. :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.