Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja uzno lovu.
za 500 metnuo Barsu gg, Hadersfild 2, i Senica 1, odlozen mi Luton, uzeo 3 hiljade... taman da sutra smislim neki dobitan tiket...
Tako je bre, nanicu im katoličku! xD Neka, neka, a kacam pesimista i skeptik bez razloga. Čuj, da Milan dobije Barsu na Kamp Nou(u) ili čak i nerešeno da izvuku... :D ALI KOJI SAM JA KURAC KOJE PIČKE MATERINE BIJO UBEĐEN DA BAJERN IDE NA BARSU?! Jebote! Tek večeras čuh da fašisti idu na Bajern. Pa Barsi bre do finala put otvoren k'o Koridor 10 za jedno 6 godina, a fašisti će se mučiti protiv Bajerna tamo, a kod kuće će ih dobiti. Gađ'o danas Bajern tačan rezultat 3:0. Obori me to i neki glupi Poljaci, igr'o x p.p. doš'o 1. Dobro je, samo kad nije jedna...
јебем им матер болесну, целој уефи, мршу пичку материну! јеботееееее... не би ме чудило да у финалу против реала судија да црвени рамосу за лоше извођење аута. пу, говнарчине усране.
е тако. мене (на срећу) уби рулет пре него што сам успео да бацим нешто више пара на х2, мада ме свеједно јебаше и овако.
сутра металац - борац 2
раднички - звезда 2
нови пазар - борча 1
кула - рад х
и аупичкуматерину.
Vidi ga Ace što ne voli Barsu :)
Blejče Grifiče, ja još jesenas htjedoh da odigram da će Barsa da osvoji, al kurac, kod nas ovdje to nema nigdje da se igra. Gamad.
Gazimudo, poslala sam papiriće i olovke. Trebalo bi da su stigli :D
O jebem ti NBA, cirkus jedan blesavi. Kako bre Detroit mož' da dobije Orlando? Šta se dešava na ovom svetu? :) Ha, pa da, nije im igrao Hauard. Do jaja. I to baš onda kad se ja odlučim da igram na te slepce. Pu. Nije da pametujem Džanki, ali rek'o sam ti... Sele, sad nam ide Čelsi u polufinalu, a kad smo njih tukli dok im je još veliki Hidink bio trener, saćemo opet. :) Realno, tamo će biti povuci- potegni, ali povući će nas oni znaš već za šta. :D A finale protiv fašista će biti božanstveno, pardon, BOŠANSTVENO olololol. Ti slepci su toliko iskompleksirani od Barse da je to čudo jedno. Ali ipak je finale u pitanju i svašta je moguće. Coa, smanji doživljaj, Barsi u Milanu svašta nije bilo suđeno pa tad niko nije srao kako je bilo katastrofalno suđenje. :)
Ja stalno pominjem suđenje u Milanu, al to pitanje masovno izbjegavaju svi antibarselonovci. Će da popuši Čelzi, a Real ćemo da sabijemo jako :)
Izbegavaju oni mnogo šta. Jedino gde stvarno i debil može da provali da se nešto dešavalo jeste bilo ono u Londonu kad Čelsiju nisu svirana bar 2, a verovatno 4 penala. To je stvarno bila, što reče Drogba, jebena sramota. :) Ovo ostalo je bilo koliko u korist toliko i na štetu Barse. Kad bismo se samo nekako kurtalisali onog Busketsa i Alveša, pa i Valdeza (taj čo'ek me opasno nervira, debil), to bi mi bio ubedljivo najomiljeniji tim posle Zvezde. :) E, da, i da vrate Ronaldinja, da tata ponovo kobjasni fudbal. :D Kakva je to igračina, jebote! No, da ne oftopikujem previše, evo nekih predloga za danas:
Metalac - Borac 2 (za neku ludoriju, probajte tačan rezultat 0:1)
Novi Pazar - BSK x
Radnički K. - Zvezda 2
OFI - Olimpijakos x
Patlidžan - Vojvodina x
Lozana - Bazel 2 (gađajte iz iksa)
Real - APOEL NG
Čelsi - Benfika HPB1
Alborg - Mitjiland x
Hahaha... Meni je on najgenijalniji kad ispucava loptu. Čudo je ako upadne u teren :)
Ćeš se udaš za mene?
Evo vam TIPS iz nase lige, znaci ne dojave, nego preporuke sta da se igra, drugar mi poslao...
Novi Pazar- BSK 1
OFk-Javor 1
Hajduk-Rad 1
Srem-Cukaricki 1
Indija-Bezanija 1
Ja bih sad sve to mećala, al kad pederi u Vilijamsu dozvoljavaju da samo jednu utakmicu mećeš iz Srbijanske liga. PU!
Još uvijek ne znam šta digram danas.
Ја игр'о малопре:
Радн. КГ - Звезда 1.п 0:1
Партизан - Војводина Х
Rizična je Zvezda Blejče...
Немам пара, друже
а немам ни среће
судбина ме варааа
неће ме, па нећеее
|-)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8429650-969
nije loše za sada
A zasto su svi igrali na Zvezdu?
Nije zato sto sam ja grobar,al brate mili radnicki nema poraz kuci, a pritom zvezda uopste nije toliko sjajna koliko se predstavlja.
Ja na nekoj zajebanciji gadjao i zvezdu i partizan X, a na drugom sam metnuo zvezdu 1x.
E imam ja jedno obavestenje. Cuvajte neki kes za 5.5. 2012. Igraju OFK Beograd i Metalac. Dolazi dvojka. Kvota ce biti bar 4,5. A mozda i jace posto je metalac ubedljivo poslednji. Ako se neko seca prosle godine sam pogodio keca na metalac . Isto je bila velika kvota. A posto je prvi mec dosao dvojka, to nam je samo olaksavajuca okolonst.
AE brzo neko nek ostavi link za Partizan - Vosa. Nemam arenu.
http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256 za Gazimuda
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1520-4193100-969 za pare :)
Ја наш'о само онај смрдљиви Ташспорт, ал' ту се бојим да кликнем. Једном ме тај линк напунио вирусима и рекох: никад више. Овде има само тај линак, па ако неко има муда... :Д
http://www.rezauzivo.com/nogomet/stream/
Челзи - Бенфика 1.п Х
Реал - АПОЕЛ гост 1+
Билбао - Шалке Х
Металист - Спортинг 3+
Валенсија - АЗ 1
мој данашњи
TO TO TO! :D
Kad mi kupiš kladžu. :D
Pa zato što sam mislijo da slepce i dalje vodi neka želja da vrate titulu, kad ono međutim...
OPAAAAAAAAAAAAA VODI VOŠAAAA!