Кладионица

1. Spezia 1
    Čelzi 1
    Real I1+&II2+

2. Jebem li vam Čelzi majku, živce mi pokidaste.
    Još jedan dobitan dan na kladži, fak jea!

3. само да питам блејка грифина сећа ли се како ме је попљувао кад сам рекао да ћу да пишем реал гг3+, тј. да ће апоел да им метне гол усред мадрида. И ТО НЕ ЈЕДАН, НЕГО ДВА! и даље сам лудак, а блејче? :)
    штета само што свираше фарселони онај пенал, можда не би било онолико лако до краја.

4. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8429650-969
    Piše mi dobitan tiket, iako sam pukao maricburg. A ima zvezdicu pored.
    Koji mu je kurac?
    Je li to neko besplatno klađenje ili bag?

5. A piše govno, jedan dan benefita. Samo što ja ne čitam.

6. Onaj divljak sa manemoj pogodio tacne rezultate veceras za LS:
    real 5:2 i celzi 2:1

7. Gazimudo, al nije pogodio onaj što stalno pogadja koliko sam skontao... on je pitao za mišljenje, je li?

8. Metalac da 8 golova u celoj sezoni, i sad nadjose da daju 3.

9. @ predrazinjo
    Jebem li ga, i ja mesam mristic mmosic :D

A taj sto je pitao da predlozimo je i pogodio.

10. само да питам блејка грифина сећа ли се како ме је попљувао кад сам рекао да ћу да пишем реал гг3+, тј. да ће апоел да им метне гол усред мадрида.

Brate, nisam te popljuv'o, samo sam rek'o da si ludak. :D Svaka čast na pogotku, ali ja stvarno nisam mogo da verujem da bi taj APOEL mog'o i Realovim klincima da metne gol a kamoli kombinovanom timu.

Još jedan dobitan dan na kladži, fak jea!

To, Predrage. :)
    Uffffff, kako je danas mene i ortaka usralo na ruletu, 'nači bruka! Nismo uzeli neku veliku kintu, ali nas je ukenjalo k'o majmune! Ortaka sere na nulu k'o blesavog. :) Kad je još onomad bio Fer dole kod nas u kraju, redovno smo svaki 2. ili 3. dan išli i uzimali malo po malo, taman d' imamo da nešto lepo pohasamo i popijemo. :) Dobar deo toga je bio zbog te nule. :D

Metalac da 8 golova u celoj sezoni, i sad nadjose da daju 3.

Tajfajzen. :)

11. Varese - Pescara (20:45)

Peskara zapala u seriju losijih rezultata u zadnja tri kola, sa dve izgubljene i remijem sa Bresciom. Jos su prvi vrhu tabele i nema bojazni da padnu sa cetvrte pozicije. Pobeda sa Varezom, kojem danas gostuju, dala bi im tri boda i plasman na drugo mesto u Seriji B. Vareze, sa druge strane igra valovito, sa nizovima pobeda i izgubljenih. Danas ce se boriti grcevito da ostanu na toj sestoj poziciji, ali verujem da ce im ponestati snage u drugom poluvremenu, gde ce Peskara preuzeti minimalno vodjstvo.

Tip: 0-2 @60%
    Rizik: X-2 @40%

12. Sve 4 tekme LE 0-2 gola plus vareze 0-2.
    Ukupna kvota 37.

13. Има ли шта за данас паметно?

14. Блејк, ти баш мислиш да ће буде лудница Билбао Шалке, а ? И ја га тако ценим, планирам 1 и 3+ да стављам ту, а за остале нисам паметан.. Прошли пут изашло све 3+, морале би сад ствари да се решавају, па да буде нешто слично томе.

15. 'Naš kako, Šalke nema šta da izgubi, daće bar 1, a ja cenim i 2 gola, a Bilbao se napalio da čak i osvoji LE, još igraju pred svojom publikom. Smoriću se samo ako bude fazon 2:2. :) Valjda neće, majke im ga mrtve... Za ove ostale tekme ne mogu baš da tvrdim da će biti jako efikasne. Verovatno će biti efikasno i u HanGoveru. Najveća nepoznanica, bar što se tiče golova, mi je Valensija - AZ. Cenim da neće pasti mnogo golova, ali da će biti nekih 2-3 gola, taj neki fazon.

16. А јебига, то никада не можеш да знаш. Ја исто тако писао 3+ Барса - Милан прошле недеље, очекивао лудило меч, оно 0:0 јебига. Те јаке утакмице су зајебане, могу да буду баш контра, затворене и тврде у пм.

17. А друга ствар је што Билбао има стварно огромну предност из гостујућег меча, тако да ако им буде нека тактика да се затворе... Јебем ли га, немају они много шта да се напињу сад, посао им је већ завршен у Немачкој.

18. To jeste, ali kažem ti, oni su uvek efikasni, a Šalke mora da napadne. A ovi baš i neće da igraju k'o pičke pred onim svojim separatistima, će ih zakolju bre posle meča ako se budu zatvarali. :D Jebeš ga, moguća su oba scenarija...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.