Кладионица

1. Da možda nisu košarkaške utakmice?

2. Жереми дојавио ово, признај Ђанкела!!!11

3. Meščini da je Žeremi otišao u ilegalu, ili Džankara više neće da dijeli dojave sa nama.

4. Njukasl-Bolton 1
    Totenhem-Norvic H1
    Molde-Brann GG
    Sruzberi-Bradford 1
    Blekpul-Barnsli 1

5. Ja odigrao ovo http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8817204-970 i uplatio avans,pa da pokusam opet sa manjim brojem tekmi a vecom uplatom.

6. Mene Ajndhoven jebe. PU!

7. E momcovi i pripadnici ostalih polova, singlirajte što pre na Monpelje u gostima protiv Marseja. Ta šiptarska gomna tražila od igrača da puste Monpelje kako bi sjebali PSŽ. Kvota u Mocartu je sad 2.75, tako da ko ima kintu, neka odma' uplaćuje, padaće kvota sigurno.

8. ^blejce, video sam to,al ne bih se ja tako lako zaletao. Bole francuze patka za navijacke hirove. Mislim,nije da ne moze da dodje dvojka,al ne bih ja prevelike pare stavljao na to.

9. Evo morao sam da odigram i jedan preko avansa:

Celzi X2
    Sporting 2+
    Aston vila 2+
    malaga 2+

10. Brate, ne znaš ti koji su šiptari ti šiptari. :D Ma ne bih ni ja stavljo preveliku kintu jer i da imam, odakle mi. ololool Nego staviš, recimo, 300 kinti ili taj neki fazon.
    Igr'o sam tačne rezultate Fulam - Čelsi 1:1 (iako bi Čelsi trebalo da dobije, ali na 2. sam već igro 2 pa reko da stavim neki nerešeni rezultat) i Malaga - Santander 2:0.

11. Padoh Totenhem 1-1,prva tekma.
    Juče pao Olimpijakos 2+ i Real 1.

12. Aston Vila 2+
    Čelzi 2+
    Lirs 2+
    Malaga 1iD2+
    Reims 0-3
    Benfika G1+
    Gaciantep 1X

Za 500 kinti, kvota 6,6.

13. DZANKARA JEBE PA RASTURA !

14. Saće da imaš i za pljeku na velikom odmoru, ne moraš kiflu.

15. Dzankee
    i ajmoooo, 10 soma KO IZ PICKE!

Šta pričaš bre to, kad je Himki - Uniks bilo pitanje samo jednog koša gde će da prevagne: > ili <

16. Saće da imaš i za pljeku na velikom odmoru, ne moraš kiflu.

Možda i sok kupi. Zato sutra sve na kvotu 4,78 direktno preko Žeremijeve dojave i voala! PUNJENA PLJESKAVICA!!!11

17. Jok , te se pare troše drukčije , sa stilom :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.