Кладионица

1. за 300 кинте

лагуна хендикеп 1 (6,5)
    уникаха више
    билбао мање

добитак 1900

2. Čekam na jednom tiketu za 4.000 i nešto Bordo 2,a na drugom za 2.000 A.Bilbao-Sevilja od 2-5
    Šta mislite jel mogu da prodju oba dva tiketa

Teoretski, prolaz lepo zvuči, malčice je drukčije u praksi. xD Ma sve se može kad se hoće. :)

Тотенхем 1

Šta je ovo, boćanje? Pa Totenhem juče igr'o. Škk? :)
    Igrajte večeras PSŽ - Marsej gg3+. I jednima i drugima očajnički treba pobeda, pa je zato tekma jako nepredvidiva. Ja se nadam da će ih Parižani zgaziti jer su obično odlični u derbijima a i kidaju se za titulu.

3. Ja singlirala Arsenal.

4. Грифине, детцхко, консултуј Моцарт па онда можемо да причамо.

5. Грифине, детцхко, консултуј Моцарт па онда можемо да причамо.

'Ladno kraljevi igraju i sutra. :) Neveruem. Evo vam ova moja 2, da ne moram stalno da kucam.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-9829250-970
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8823328-970

6. grifindore, imas neki siguran NBA za veceras da stavim malo vece pare...ako veceras uopste ima nesto sigurno a da je bar 1,8 kvota

7. Злојаве лвл: Дзанкее

8. Juce padnem za 30 soma na Romu X2,pocrkali majci svi do jednog... A danas vola nisam pogodio. Odigrao vadilicu

PSG x-1
    Real gg
    Korintijans 2+pp
    Santos gg3+
    Gremio 2+pp... ima oko 18 hiljada na 200 din...

9. selenijum

Ja singlirala Arsenal.

Koja je svota u pitanju? :)

10. Ma sića, bre, nije bilo pravog keša pa uplatih preostalih ojro i po preko wwina.
    Sad taman imam za ponedeljak i novo kolo prem.lige. :)

ARESNAL JEBE!!! A Balotelija treba zakopati do vrata i šutati u glavu 7 dana.

11. Jbg Bordo me je juče dokrajčio na jednom,a na drugom Bilbao 1:0 ... Nisam imao sreće baš ovaj vikend tj. juče
    A ARSENAL NAJBOLJI NARAVNO :)

12. Kako vam se cini Chelsea za danas? 2.1 u Mozzartu. Trebaju im bodovi, a i igraju dobro u poslednje vreme.

13. Fulham-Chelsea 1:2

14. Ja stavio 3 soma na

Kaha - Real manje od 151,5
    Himki - Uniks manje od 146,5

dobitak 10250

sad ce slika tiketa

15. Dzankee
    sad ce slika tiketa

Nisam znao da je ova tema preimenovana u Viceve.

16. TO PREDRAŽINJO! OŽEŽI!!!

17. Daj ne zajebavajte decka,vidite da je poslao tiket na likovnu akademiju da ga naslikaju.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.