3 za 3 ko kucetina, plus fiorentini odgovara da bezi iz zone ispadanja,tako da ne bi trebalo da odlazu vracanje bodova za neki drugi put! KECINA a kvota lepa!
Колико сам ја проклет и грамзив човек. Стигне ми јуче нека дојава из 2 у 1, уплатим и дође. Лепо. Него, не беше мени мало те кад су ми стигле после још ТРИ ДОЈАВЕ, ја уплатим све три и наравно пукнем. Кобејн..
Зашто да не одиграм? Ако дође, имам бар неку сатисфакцију. Ако не дође, Звезда иде даље... А опет је могло да буде 1-0, 2-1, итд, па да узмем и кеш, и да Звезда иде даље.. Зелен си, научићеш...
cak sam razmisljao da prepisem ovaj tvoj tiket od 8 soma
Ма пенис, и Фенер мртви, не знам који им је. А да, Турци су. :) Срећа да постоји турбо исплата, пао бих на Партизан и Утд онај од јуче, појео бих се...
Gazimudo, mislim da ti ne treba veci dokaz da je ono 3 za 3 cista zajebancija. Ja sam na takve utakmice pukao vec surnaest puta, i danas ipak stavim 2000 na Fiorentinu. I eto...
Gazimudo, mislim da ti ne treba veci dokaz da je ono 3 za 3 cista zajebancija. Ja sam na takve utakmice pukao vec surnaest puta, i danas ipak stavim 2000 na Fiorentinu. I eto...
Zaj..za...zajebancija? 3 za 3 zajebancija? Jel si svesan sta si izvalio?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Taj rad :)
Aham.
Cisto ako neko nije primetio:
http://www.soccerway.com/matches/2012/04/11/italy/serie-a/acf-fiorentina/us-citta-di-palermo/1175937/head2head/
3 za 3 ko kucetina, plus fiorentini odgovara da bezi iz zone ispadanja,tako da ne bi trebalo da odlazu vracanje bodova za neki drugi put! KECINA a kvota lepa!
Dve crvene sam stavio. Ako ne dodje Fiorentina, pusticu suzu. Ali stvarno...
Pade ti sele na Vojvodjane...
Ovaj tiket je plod dvodnevnog razmišljanja, konsultacija sa stručnim i nestručnim ljudima, sa pijanicama, narkomanima, muzičarima, medicinskim sestrama i konobarima:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2503894-971
Nabijem baš ceo PSV na kurac! počevši od prve postave, trenera, zubara, kuvarica do onih spremačica sa kofama! MRŠTE GOMNA RUŽNA LJALJANSKA!!!
Колико сам ја проклет и грамзив човек. Стигне ми јуче нека дојава из 2 у 1, уплатим и дође. Лепо. Него, не беше мени мало те кад су ми стигле после још ТРИ ДОЈАВЕ, ја уплатим све три и наравно пукнем. Кобејн..
Испромашивах се само тако.... Не мож' два дана да узмеш паре, па да јебеш орла..
Je li bvdlga, sto si igrao 1 na partizan?
Зашто да не одиграм? Ако дође, имам бар неку сатисфакцију. Ако не дође, Звезда иде даље... А опет је могло да буде 1-0, 2-1, итд, па да узмем и кеш, и да Звезда иде даље.. Зелен си, научићеш...
ma dobro, ispromasivali se paori...i ja sam stavio doduse za 1000 dinara, cak sam razmisljao da prepisem ovaj tvoj tiket od 8 soma
Нудио ми је човек данас да се кладимо у 50е да ће бити тачан резултат 3:0 за Партизан. Некад једноставно испаднеш коњ..
Kakva šteta što je Herenven dobio crveni karton još u trećem minutu prvog poluvremena, inače bih sutradan napunio džep sa 19.000
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3603293-971
Ма пенис, и Фенер мртви, не знам који им је. А да, Турци су. :) Срећа да постоји турбо исплата, пао бих на Партизан и Утд онај од јуче, појео бих се...
ja reko da prepisem tiket, a ono bio poceo rubin.....a ta turbo isplata je do jaja stvar, steta sto ne pustaju maloletnike u meridian :D
Kaže mi ortak danas - Wigan dobija United. Ja se smej'o. Sad plačem.
Zaj..za...zajebancija? 3 za 3 zajebancija? Jel si svesan sta si izvalio?
nisam.