Кладионица

1. Sve su to kvote i dobici druze, ne mirisim im ja bulju vec zaradjujem na njima :)

Taj rad :)

2. Jel u Mocartu i dalje 200 din minimum za singl?

Aham.

3. Cisto ako neko nije primetio:
    http://www.soccerway.com/matches/2012/04/11/italy/serie-a/acf-fiorentina/us-citta-di-palermo/1175937/head2head/

3 za 3 ko kucetina, plus fiorentini odgovara da bezi iz zone ispadanja,tako da ne bi trebalo da odlazu vracanje bodova za neki drugi put! KECINA a kvota lepa!

4. Dve crvene sam stavio. Ako ne dodje Fiorentina, pusticu suzu. Ali stvarno...

5. Pade ti sele na Vojvodjane...

6. Ovaj tiket je plod dvodnevnog razmišljanja, konsultacija sa stručnim i nestručnim ljudima, sa pijanicama, narkomanima, muzičarima, medicinskim sestrama i konobarima:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2503894-971

7. Nabijem baš ceo PSV na kurac! počevši od prve postave, trenera, zubara, kuvarica do onih spremačica sa kofama! MRŠTE GOMNA RUŽNA LJALJANSKA!!!

8. Колико сам ја проклет и грамзив човек. Стигне ми јуче нека дојава из 2 у 1, уплатим и дође. Лепо. Него, не беше мени мало те кад су ми стигле после још ТРИ ДОЈАВЕ, ја уплатим све три и наравно пукнем. Кобејн..

9. Испромашивах се само тако.... Не мож' два дана да узмеш паре, па да јебеш орла..

10. Je li bvdlga, sto si igrao 1 na partizan?

11. Зашто да не одиграм? Ако дође, имам бар неку сатисфакцију. Ако не дође, Звезда иде даље... А опет је могло да буде 1-0, 2-1, итд, па да узмем и кеш, и да Звезда иде даље.. Зелен си, научићеш...

12. ma dobro, ispromasivali se paori...i ja sam stavio doduse za 1000 dinara, cak sam razmisljao da prepisem ovaj tvoj tiket od 8 soma

13. Нудио ми је човек данас да се кладимо у 50е да ће бити тачан резултат 3:0 за Партизан. Некад једноставно испаднеш коњ..

14. Kakva šteta što je Herenven dobio crveni karton još u trećem minutu prvog poluvremena, inače bih sutradan napunio džep sa 19.000
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3603293-971

15. cak sam razmisljao da prepisem ovaj tvoj tiket od 8 soma

Ма пенис, и Фенер мртви, не знам који им је. А да, Турци су. :) Срећа да постоји турбо исплата, пао бих на Партизан и Утд онај од јуче, појео бих се...

16. ja reko da prepisem tiket, a ono bio poceo rubin.....a ta turbo isplata je do jaja stvar, steta sto ne pustaju maloletnike u meridian :D

17. Kaže mi ortak danas - Wigan dobija United. Ja se smej'o. Sad plačem.

18. Gazimudo, mislim da ti ne treba veci dokaz da je ono 3 za 3 cista zajebancija. Ja sam na takve utakmice pukao vec surnaest puta, i danas ipak stavim 2000 na Fiorentinu. I eto...

19. PuppetMaster

Gazimudo, mislim da ti ne treba veci dokaz da je ono 3 za 3 cista zajebancija. Ja sam na takve utakmice pukao vec surnaest puta, i danas ipak stavim 2000 na Fiorentinu. I eto...

Zaj..za...zajebancija? 3 za 3 zajebancija? Jel si svesan sta si izvalio?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.