Кладионица

1. Da dodam Grafshap - Utreht 2, domacini nemaju vise cemu da se nadaju, a gostima bi pobeda znacila tri mesta vise. U medjusobnim duelima Utreht ima vise pobedjenih, a prosle i pretprosle sezone bilo je mnogo remija. Red je na Utreht da dodje po svoje :)

Moze i gg3+

2. Den Haag - Groningen, oboma gori pod nogama da ih stignu i obore na ranku, a skoro svaka utakmica je bila GG sa neretko 4+ :)

Kvota 1.55

3. Moze i gg3+

Može kurac. :D Ovi imaju 2 pobede, 0 nerešenih i 12 poraza kod kuče. :) Mis'im, moguće je, ali realno, svakako bih gađ'o 2 na Utreht. Čak mislim da će doći 2-2 jer sam ja igr'o x-2, pa ko voli nek' izvoli. :)

oboma

Misliš obama gori? :D
    I bre Sele, pa de mećeš na Patlidžan? :) Ja mećem na njih samo u fudbalu, i to kad imaju baaaaaaaaaaš nameštenu tekmu. I to nerado, ali kad mi daju poklon kvotu 1.50 na njih protiv Toletovog kluba, pa kako da ne odigram, majku mu? :D A vama svima što ste igrali na Dortmund svaka čast. Ja bijo prvo u tripu da će dobiti Bajern tj. da će ih tu sjebati pa ih onda u jednoj od kasnijih tekmi prestići i uzeti titulu, kad ono međutim...

4. Kacam kreten. Nagovorio me kolega. PU!

5. Pa šta slušaš koleze. Samo mi reci, jer koleza glodar? :) Ako jeste, sad mož' ga podjebavaš od jutra do sutra. :D Reci mu dobar vam onaj Mustafa, 'de ste ga samo iskopali? :D Mora da je iz nekog Kajzerspora doš'o. :D

6. Jeste glodar, dupe sam mu pomjerila sinoć :D

7. Ovo Bologna-Cagliari namješten X?

Pošto je kvota na Bolognu -2.50
    na x-2.30
    a na Cagliari 3.60

8. Нема трика да се може наместити прва лига, нарочито не тако очигледно. Пре 2 кола је било на Болоња-Палерно квота 2.5 на Х па је дошла двојка.

Немци су много сигурнији за дојаве и намештања што се тиче нижих лига, бар моје искуство.

9. tako vam je uvek na kraju sezone, ne zavaravajte se...nekad je i X cak 1.50..

10. како сам се испалио, синоћ је тол'ко било до јаја да сам био убеђен да је фиорентина дошла, нисам ни проверавао резултат после, тек јутрос кад сам коначно прегледао тикете пред одлазак у кладионицу (да се не бих испалио тамо) видим виола 0:0. а гледали код друга на телетексту, избацило 1:0 тамо у осамдес' и неком сто посто ('ајд' да сам видео само ја, него је скакао и он кад је видео), или је била нека грешка до њих, или поништен гол после. јесам се разочар'о мало, ал' опет сам добар поприлично, и није ми нешто жао :Д

данас:
    севиља 1
    болоња 1
    малага 2
    не питајте зашто, и без анализирања, молићу. пјур инспирејшн. :)

11. Coakg, zašto Bolonja 1?

12. To Sele, samo udri. :D

Coakg, zašto Bolonja 1?

Pa lepo ti rek'o čovek. :)

не питајте зашто

пјур инспирејшн

13. LJakse No.1
    Coakg, zašto Bolonja 1?

зато што је једноставно немогуће убости клаџу три дана за редом, па сам хтео да ставим наопако, да сјебем ту кладионичарску карму, ето :Д

14. Dajte neke sigurnjake za večeras ako boga znate.

15. Sevilja 1
    Briž x2
    Malaga x2
    Groningen x2 :)

16. ću turim

E jebiga brate. Koliko si stavio? Nemoj da je nešto mnogo, 'leba ti. :) Sori, jebiga.

17. LJakse No.1
    Coakg, zašto Bolonja 1?

кхм...:Д

али малага, јебемимоца. воде 1:0, и црвени, и приме два од виљареала у пешес минута. пу! за мало да прођем и вечерас.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.