Stavljajte sve pare što imate na SARAGOSU 1
Odlična je kvota,a utakmica je dogovorena sa Granadom
Završiće se verovatno 1:0 kao i prošla izmedju ove dve ekipe
SREĆNO ko prati
Bravo. Doslo 1:0. Ne imah pare, inace bih sigurno pratio.
Мислим да је неко већ говорио о томе, али сконтао сам добар фазон играња клаџе. Ја играм скоро две недеље и у плусу сам око 9000. Ради се о томе да се игра сваки дан тикет са максималном укупном квотом од 1.6, значи може сингл, може и неколико утакмица, али је поента да се направи квота 1.6. Први дан се стави нпр. 300 кинти, и када се то прође, цео добитак се ставља други дан. Тако сваки дан до краја прве недеље. Тада би требало да имате око 7, 8 хиљада... Када прође та прва недеља, онда можете кренути испочетка (што вам ја саветујем), или наставити са великим улозима. Много добар трип, чини ми се да је овде неко раније писао баш о овом начину, али некако тада нисам скапирао. Ја сам углавном играо синглове и дупле шансе. Ви ако хоћете пробајте.
П.С. Ово је само савет, немој неко да ме псује после кад падне на неку дуплу шансу :)
Imam jos 280 dinara na Mocartu i hocu da probam ovo.
Ako hoce jos neko, slobodno ostavljajte predloge ovde.
Људи моји јел' гледао неко меч Палмеирас - Комерциал? Oно је била општа лудница!
Добио сам дојаву да ће доћи из 2 у 1, и стварно је било 0:1 на полувремену, још гости добију два црвена картона и онда у надокнади времена...погледајте снимак. Болест.
Људи моји јел' гледао неко меч Палмеирас - Комерциал? Oно је била општа лудница!
Добио сам дојаву да ће доћи из 2 у 1, и стварно је било 0:1 на полувремену, још гости добију два црвена картона и онда у надокнади времена...погледајте снимак. Болест.
SREĆNO ko prati
Ja rek'o ako mi uleti onaj ziljavi NBA pa da stavim bar 300 kinti, jebemumater dobitku se u zube ne gleda, ali narafski, paz' da nije uleteo NjBA.
Сазнао сам буквално 5 мин пре почетка текме а и видиш да би пао, после би ме клео до шестог колена. Од 6,7 дојава 2 су прошле, у неком јадном сам плусу.
Виђен кец, али мајстор мора да игра Леверкузен па то ти је..
Jbg ljudi Saragosa je bila jak izvor ... Tačnije pogledajte ko je dao jedini gol za Saragosu
"NAŠ ČOVEK" ;) Jeste dao evro gool ali ko je prato celu utakmicu zna o čemu pričam.
Sad se polako završavaju lige tek će sad biti svega ... Videću nešto u petak da izmuvam preko tog izvora
bvdlga
Kako se igra taj dvoznak i kolike su tu kvote?
Kvote ti zavisi od meceva i liga koje igras... ja uvek gledam da mi 2+pp bude od 2.25, ne ispod, a 3+pp, minimum da bude 5, 5.50... ako igras za 1000, imas 4 kombinacije, napises tekmu i 2+pp, 3+pp, i drugu isto tako.. onda ti se 250 din mnozi po kombinaciji, ako obe udju u 2+, vadis lovu, ako jedna udje u 2+, druga u 3+ dobar si jedno 3,4 hiljade, a ako obe udju u 3+, imas od 15 do 25 hiljada, opet u zavisnosti od kvota naravno. ja uzmem nekad i stavim za 100 din 3+pp, 4+pp, jer ako udju obe u 4+, na 100 din imas isti dobitak kao kad ti udju na 1000 u 3+ obe...
Ako hoćete odličnu kvotu, gađajte za večeras, odnosno sutra ujutru, Kliperse i Oklahomu x. Kvota je 13 a možete čisto da ne igrate singl da uparite s nekom siguricom.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
SREĆNO ko prati
Bravo. Doslo 1:0. Ne imah pare, inace bih sigurno pratio.
Ja uplatila, al siću. Kontala da mećem i tačan rezultat, al nimadoh ič više na računu.
П.С. Ово је само савет, немој неко да ме псује после кад падне на неку дуплу шансу :)
Imam jos 280 dinara na Mocartu i hocu da probam ovo.
Ako hoce jos neko, slobodno ostavljajte predloge ovde.
Ортак направио дар-мар
Dar mar indid.
Kolko je stavio?
300 чини ми се...
Hvala sto si podeli sa nama. Lololo
Matori ftnj. :) Haos...
SREĆNO ko prati
Ja rek'o ako mi uleti onaj ziljavi NBA pa da stavim bar 300 kinti, jebemumater dobitku se u zube ne gleda, ali narafski, paz' da nije uleteo NjBA.
Сазнао сам буквално 5 мин пре почетка текме а и видиш да би пао, после би ме клео до шестог колена. Од 6,7 дојава 2 су прошле, у неком јадном сам плусу.
Виђен кец, али мајстор мора да игра Леверкузен па то ти је..
Jebem ti PSZ mrtvi...
Jbg ljudi Saragosa je bila jak izvor ... Tačnije pogledajte ko je dao jedini gol za Saragosu
"NAŠ ČOVEK" ;) Jeste dao evro gool ali ko je prato celu utakmicu zna o čemu pričam.
Sad se polako završavaju lige tek će sad biti svega ... Videću nešto u petak da izmuvam preko tog izvora
Kako se igra taj dvoznak i kolike su tu kvote?
Kvote ti zavisi od meceva i liga koje igras... ja uvek gledam da mi 2+pp bude od 2.25, ne ispod, a 3+pp, minimum da bude 5, 5.50... ako igras za 1000, imas 4 kombinacije, napises tekmu i 2+pp, 3+pp, i drugu isto tako.. onda ti se 250 din mnozi po kombinaciji, ako obe udju u 2+, vadis lovu, ako jedna udje u 2+, druga u 3+ dobar si jedno 3,4 hiljade, a ako obe udju u 3+, imas od 15 do 25 hiljada, opet u zavisnosti od kvota naravno. ja uzmem nekad i stavim za 100 din 3+pp, 4+pp, jer ako udju obe u 4+, na 100 din imas isti dobitak kao kad ti udju na 1000 u 3+ obe...
Znaci nema bacanja para do petka, ceka se Zhajk.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6088511-972
Ajde Zhajk čekamo te u takpe :)
Жајк, и ја те чекам, био рођендан, било кеша, зајебеш ли ме, куку теби :Д
Ako hoćete odličnu kvotu, gađajte za večeras, odnosno sutra ujutru, Kliperse i Oklahomu x. Kvota je 13 a možete čisto da ne igrate singl da uparite s nekom siguricom.
Да ти није то дојавио Брајантовог комшије брат од стрица :)