Blake Griffin
Ako hoćete odličnu kvotu, gađajte za večeras, odnosno sutra ujutru, Kliperse i Oklahomu x. Kvota je 13 a možete čisto da ne igrate singl da uparite s nekom siguricom.
Смаре, погледај његов ник и сконтај ђе Грифин игра.
ДОЈАВА ИЗ ПРВЕ РУКЕ БРЕ.
No, nego sam ja sam sebi dojavio. :) Taj meč mi ne ide ni na koju stranu, a vredi probati. Mislim, meni ne vredi, osim ako ne iskopam nekih 100-200 kinti. Kriza u pičku materinu... :) A ako već imaš neku solidnu kintu, stavi ojro ili 2 na to, pa ako ne dođe, nači češ me u gradu. :D
Neko moje stručno mišljenje o nekim večerašnjim utakmicama:
Getafe - Sevilja
Kad se pogleda statistika izmedju ovi dveju ekipa ... da se zaključiti da pada puno golova,a zadnji 5 utakmica nije bilo nerešenog rezultata.Moje mišljenje X (uz pokušaj ko želi iz 1-x)
Ren - Nica
Ren igra dosta naizmenično ove sezone tj. kiksne protiv "slabiji od sebe",a iznenadi jače od sebe.Ipak je ovo velika šansa da se priključe vrhu tabele,
tako da prednost dajem Renu 1
Nant - Reims
Biće ovo veoma interesantna utakmica.Odlična kvota za Reims koju ne treba po meni propustiti probati 3.25 2 s obzirom da im je ovo važan meč.
Idem u kladžu da "opizdim"
Getafe x
Ren 1
Reims 2 ... i u pm.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ako hoćete odličnu kvotu, gađajte za večeras, odnosno sutra ujutru, Kliperse i Oklahomu x. Kvota je 13 a možete čisto da ne igrate singl da uparite s nekom siguricom.
Смаре, погледај његов ник и сконтај ђе Грифин игра.
ДОЈАВА ИЗ ПРВЕ РУКЕ БРЕ.
No, nego sam ja sam sebi dojavio. :) Taj meč mi ne ide ni na koju stranu, a vredi probati. Mislim, meni ne vredi, osim ako ne iskopam nekih 100-200 kinti. Kriza u pičku materinu... :) A ako već imaš neku solidnu kintu, stavi ojro ili 2 na to, pa ako ne dođe, nači češ me u gradu. :D
Pa norHmalno. :)
Za sve postoji prvi put. :)
Igro sam svašta al nikad X u košarci :)
+1
Čeka se Zhajk u petak :)
Isao na vikend u selo. Vratio se u civilizaciju. U to ime da se proba
BOMBA DANA:
Arsenal - Vigan GG2+ @7.35
Ne seri da je tolika kvota ?
Go go 2 + ukupno ili da i Vigan daje 2 gola ?
EDIT: Skonto sam i fejlovo sam :)
Neko moje stručno mišljenje o nekim večerašnjim utakmicama:
Getafe - Sevilja
Kad se pogleda statistika izmedju ovi dveju ekipa ... da se zaključiti da pada puno golova,a zadnji 5 utakmica nije bilo nerešenog rezultata.Moje mišljenje X (uz pokušaj ko želi iz 1-x)
Ren - Nica
Ren igra dosta naizmenično ove sezone tj. kiksne protiv "slabiji od sebe",a iznenadi jače od sebe.Ipak je ovo velika šansa da se priključe vrhu tabele,
tako da prednost dajem Renu 1
Nant - Reims
Biće ovo veoma interesantna utakmica.Odlična kvota za Reims koju ne treba po meni propustiti probati 3.25 2 s obzirom da im je ovo važan meč.
Idem u kladžu da "opizdim"
Getafe x
Ren 1
Reims 2 ... i u pm.
Za danas bi moglo da dođe
Rennes-Nice
X-1 @4.5
Stavio sam cenera na ovo...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1451-5530337-972
Srećno mi bude kad ovde objavim tiket :)
↑ LOL :)
Bra'o :)
Svaka čast :)
Mala je kvota, svaka čast Gazimudu . On je rekao gg2+ a verovatno će Arsenal da metne još jedan :D Al ope tnx. :)
A zasto bi raspali arsenal za 70 minuta dao jos neki gol viganu na svom terenu,iako im smrtno treba za ligu sampiona? Supicku materinu, jebo ih tito!
Шта ћр бити у ЛиЗи шампиона?
Бајерн-Реал ГГ3+
Челзи-Барса х-2
Расно!
Auuu mrtvi Arsenal nije dao gol. Jebga Gazimudo BOMBA je bila samo taka..
Bajern - Real mi smrdi na X-X
Definitivno.
Da kopiram komentar sa LS teme:
Imam dar za tri stvari u životu, muziku, žene i kladionicu. Iako i ne pratim nešto fudbal.
Ovo ide iz keca u iks. Dobra je i kvota, kontam, ipak je prelaz.
Dakle. Bajern - Real 1-x
jebo te džamijo, ako ti je dar za žene isti kao i za muziku, onda mi žao što ne jebeš... a i od kladionice se nećeš opariti