Кладионица

1. Ja sam stavio i na Čelzi i na Bajern,pa kud' puklo da puklo.

2. Lеxa
    ђанки јел то сигурно?

не би га млатнуо џанки да је на осећај, па да јебе мајке. него вид'о да играју 3 за 3, а нама неће да каже...:)

но, ето, ја мало погледао ту текму, могуће да дође кец, нек' наставе традицију још ову текму, после не морају.

3. pa i nije bas 3 za 3 coa, treba da igraju bar 2-3 sezone, mozda je slucajnost....al da ga jebem grunuo sam ga... :))

4. Uplatiću ovu dojavu i ovog keca na 50 dinara.

5. Бемућер, ја метуо Бајерн 1-2 лололо, за 40 кинти, 3 сома (додо и нешто шабанско из Копа Либертадорес)

6. Bajern mi tako smrdi na X-X da je to strašno..
    Ispratiću ovu "dojavu" i ovu Džankijevu jedinicu, pa šta bude.. :)

7. SANŠAJNA ZA DŽANKIJA!

8. Auuuu!! Pa što se zalećete, ja to odigro jer sam za ovaj vikend dosta dobar .. Al eto ako dodje oću predlog za naslovnu od svakog lolo :D

9. No, da se ponovim SANŠAJNA ZA DŽANKIJA!!!111 :D

10. која сам пизда јебемти.
    хтео да млатнем пре 18х на динамо загреб 1-2, и да вам кажем то овде, и одем у клаџу, напишем, и било ми жао да бацим сто динара. јебемтистоку. и онда видим 1:0 полувреме, и схватим да сам попушијо голем курац, јер сам био убеђен да ће свакако да добију. АЛЕКСАНДРЕКЖЕ, ПИЧКЕТИНО СМРДЉИВА.

вечерас реал х-2 (и то полувреме 1:1). и мидлзбро 1-1, и саутемптон 2-2.

11. Ja više neam para, inače bih mećala sve što si rekao, ionako sam pukla. Uplatila na Bajern oba daju i još neke engleze.

12. Sanšajne, zbog ovoga ti sledeći dobijaš kladionicu od mene, čim prođem tiket!
    http://www.grapheine.com/bombaytv/designer-en-5195544df586be911a0d17cf05f21054.html

13. hahah SiM, kakve to veze ima :)) moze i da ti da mesec dana pre meca ako oce...

Може да ми да кад хоће него није у томе поента.

Прво, како уопште неко може знати за дојаву толико унапред? Ако ти у Србији тек тако можеш сазнати за дојаву из Немачке 4-те лиге месец дана унапред израчунај колико људи у Европи у току тог периода може добити ту исту информацију. Ако свака шуша може да сазна дојаву месец дана пре утакмице то значи да би кладионице свако коло биле у дебелом минусу, чиста логика и математика.

Друго, ево ако сумњаш, реци ми једну једину дојаву месец дана унапред? Ево нек прође једна од пет. Нема шансе.

То једино ако неко баш прати те ниже лиге па сконта који тим често игра из 1 у 2 и обрнуто па ето лупи и остане жив кад дође и онда се прави паметан а следећих 10 "дојава" не прође.

Tзв. "сигурна дојава" неколико дана унапред се дешава једном у годину и јаче..

14. 1 0, ajmo bre mamu vam jebeeeem

15. Sele :*
    A to za dojave je jebeno, ja sam ih odigrao recimo 20tak a došle su 3,4 ..
    Al morao sam odigrat jer se više kajem ako ne odigram a dodje nego obrnuto.

16. Може да ми да кад хоће него није у томе поента.

Прво, како уопште неко може знати за дојаву толико унапред? Ако ти у Србији тек тако можеш сазнати за дојаву из Немачке 4-те лиге месец дана унапред израчунај колико људи у Европи у току тог периода може добити ту исту информацију. Ако свака шуша може да сазна дојаву месец дана пре утакмице то значи да би кладионице свако коло биле у дебелом минусу, чиста логика и математика.

Друго, ево ако сумњаш, реци ми једну једину дојаву месец дана унапред? Ево нек прође једна од пет. Нема шансе.

То једино ако неко баш прати те ниже лиге па сконта који тим често игра из 1 у 2 и обрнуто па ето лупи и остане жив кад дође и онда се прави паметан а следећих 10 "дојава" не прође.

Tзв. "сигурна дојава" неколико дана унапред се дешава једном у годину и јаче..

Па тај што ти даје 10 дојаве и 2 прођу је дилеја, питај га шта је са осталих 8...и да, ако је дојава из неке јаче лиге, код нас (србија) можеш да уплаћујеш колко оћеш, јер на светском нивоу, наше уплате су занемарљиве, иако они прате то по државама, и даље су занемарљиве...не треба уплаћиваит гомилу на један тикет, него то распоредити по кладионицама јер исте кладионице (различити локали) у истом граду нису у контакту, јер све обавља централа како се већ зове, и ''одобрава, верификује, какогод'' тикете...У вези дојаве месец дана унапред, то једино ако је 3 за 3 или неко враћање бодова бла, бла...питање је кад се они договоре, то углавном бива, бар у овим балканским лигама 3-10 дана пре утакмице, мада се гигантне уплате на слабије лиге итекако прате, и постају сумњиве, стога се блокирају текме, и смањује квота...а и превелика уплата може довести до сасвим другачијег резултата од замишљеног...није то тако лако баш...

17. Ма наравно да не узимам све то од једног лика, да узимам од једног а да ми пролазе само 1 или 2 од 10 одма бих га за врат хватао.

Ок за то да су уплате код нас занемарљиве на светском нивоу, али кажем ти, ако би било могуће да се зна по месец дана унапред на глобалном нивоу, а да дојава за толико унапред буде стварно сигурна, па то би значило пропас' за кладионице.

3 за 3 и све остало је исто ок, дешава се, само треба испратити.

.а и превелика уплата може довести до сасвим другачијег резултата од замишљеног.

Ако се то није десило на мечу Палмеирас - Комерциал онда стварно не знам. Главни судија сатро госте, 2 црвена, играчи Комерциала се склањају код оба гола и на крају помоћни ипак поништи чист гол. Е сад, или му је јављено да Палмеирас не сме да добије ни по коју цену или једноставио није био у току, то не знам, али да нису у питању чиста посла - то је евидентно.

18. Него иам једно питање, од кгоа то узимаш, преко мејла, преко фејсбука, или лика знаш уживо?

19. Већину узимам уживо од ортака, ту је и највећа "пролaзност", oстало слабо иде..

Ево нашао сам и ја ово Cambridge Utd - York 1/2, ма важи :)

20. Не знам, мени је око тих дојава све испод 90% фејл...камоли то...боље једна у 2 месеца да је пролазна него сваки дан по 10 а да прођу 4-5...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.