Кладионица

1. ЖАЈК ЖАЈК ЖАЈК
    ЖАЈК ЖАЈК ЖАЈК
    !!! !!! !!! !!! !!! !!!

2. Meščini da će Real da dobije 3-2.
    Barsa pada u Londonu 3-1

3. Ja odigrala gg3+ na Bajern-Real.

4. Sele kolika je kvota ?

5. 2,10 čini mi se. Dadoh burazu od dragog da mi uplati, pa nisam sigurna 100%. 3+ je 1,65

6. Auu Real X-X može doć lagano... :)

7. Sele, u mozzartu gg3+ je 1.88.

Sto se mene tice,najsigurniji tip za ovu tekmu je 1v3+ (kec ili tri plus), na kvotu 1.42

8. Evo sad pogledah, u Premijeru je gg3+ 2,04

9. Barsa pada u Londonu 3-1

A mi ulazimo u EU, i to ne onda kad bude u sranju u kakvom je sada, nego kad to bude prosperitetna zajednica. :D I ta mi dismr na x, ali ću verovatno da stavim gg. Videću kakva me enspiracija udari sutra. :)

10. Hahahahaaahahha... To Blejče Grifiče! :)
    Al ja će ipak meće dvojku, onako navijački. Možda me usere kao sa Dortmundom protiv Bajerna i Šalketa :)

11. Farsa ne moze da padne, njima je obezbedjen trofej Lige Sampione, jedino ako ih nekim cudom izbaci Murinjo ciganin, inace...farsu samo real i milan mogu da biju...no za danas jedan singl..

Orleans - Colmar 1 2.30

12. ђанки јел то сигурно?

13. прелази ЛШ

Бајерн - Реал 1-2
    Ћелзи - Барса 1-Х

14. Ma na osecaj, odigracu za 4000 pa nek ide zivot

15. Bajern - Real X-1

Celzi - Barsa X-2

16. Evo nešto malo zajebancije za večeras, ništa preterno .. ovo

Pri parama sam pa sam načuo i neku dojavu, ako dodje došla je . tiket

17. Дојава оволико пре утакмице? Тешко. Мени обично стижу пола сата пре текме и обично прође 1 или 2 од рецимо 5.

18. hahah SiM, kakve to veze ima :)) moze i da ti da mesec dana pre meca ako oce...

19. ja cu probam tu dojavu,pa sta bidne. stavicu nju i jos dve tekme na 100din. ako izadje bice 6000.