Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
@ sunshine
Pa znas kako. Kad pomislim da ce na nekoj tekmi da bude dosta golova, obicno zamisljam neki rezultat koji ce bude gg3+. A kad kazes 5+ ili 4-6 uglavnom pomislim na neke rezultate 5:1, 4:2, 3:2: 3:3..
I onda po toj nekoj logici,gde ocekujem goleadu,ja rokam GG2+,jer je kvota mnogo bolja nego na 4+
Иако сам велики навијач Барселоне ипак има овде доста истине.
http://i44.tinypic.com/2mcjbeh.jpg
neki tipovi za nba?
јебо нба, почели су да једу говна са резултатима, чекај плејоф
Na toj utakmici da, na ostalima ne jer je ljudima prešlo u naviku da pljuju po njima posle toga.
Evo Ecce, ako još kojim slučajem nisi odigrao:
Vašington - Milvoki 2 (jes' da ne volim da koristim zdrav razum kad igram NBA, ali Milvoki se stvarno kida za plej-of uz Nikse)
Atlanta - Detroit 1
Nju Džersi - Njujork 2
Memfis - Nju Orleans 1
Dalas - Hjuston mi mnogo smrdi na x, ali bih ipak stavio 1
Finiks - Oklahoma 2
Portland - Juta 1
Golden Stejt - Lejkersi 2 (čuh od nekog da su Stejtu povređeni nekoliko igrača, a Lejkersi dobro igraju, a kvota 1.40)
Ja sam igrao poene, standardno. Prvo hteo k'o na onom prošlom tiketu da nabijem kvotu jedno 800, ali rekoh nema 'leba od toga, iako sam prethodni put skoro sve ubo.
Kako to misliš POČELI SU, jedu govna stalno. :D
Marsej - Kaen 2+
Tuluz - Lion 2+
Čelzi - Barselona 1-3
Na 1000 kinti 2800... nije loše za jednu sredu... :)
Ja ću u subotu digram da Barsa pobjeđje i da Real ima pun kurac žutih kartona. Biće klanje jebeno.
Još sutra čekam Sporting ... hm,hm dal da branim tiket
Ma neću ... kao da čekam 100,000,pa da ga vredi braniti
Čekam 3.500 ...
Jbg, poceo sam da radim, pa ne merem ovde da dodjem da ostavim fixeve i zlojave. Drugar mi javio danas da ce Partizan u vaterpolu da bije Banjicu iznad hendikepa,kao dogovorili se. Ionako bi ih odrali, ali svejedno, kad ti neko kaze da je sigurno, lakse stavis kes. Stavio 5, uzeo 4,5 cisto. Samo mi je krivo sto ne stigoh do kladze, jer znam da bih igrao Celzi na kvotu 5, pa makar crk'o...
Danas sam pricao sa covekom. Vojvodina pokusala da namesti sa Borcem, nudili igracima pare i neke bodove. Proverena informacija :)
Ја погодио тачан резултат на Челси, а сјебали ме ови Францизу. Игр'о кеца на Марсеј и дуплу шансу на Лион. Пук'о сам на још пар тикета, ост'о ми само овај ноћни, без везе:
Санси - Тандер 1
Нетси - Никси(-8,5) 2
Гризлиси - Хорнетси(+9,5) 1
Нагетси - Клиперси 1
Маверикси - Рокетси(+4,5) 1
Блејзерси - Џез(-4,5) 1
Хокси - Пистонси(+9,5) 1
Хит - Репторси(+10,5) 1
Вориорси - Лејкерси(-6,5)
Визардси - Бакси(-8,5) 2
Кавси - Сиксерси(-9,5) 2
Мислим да би хендикеп на Сиксерсе треб'о да прође, као и на Мавериксе и Гризлисе, кечеви на Нагетсе и Сансе(имам неки осећај да ће да победе). Ово остало све нешто без везе одигр'о да ми подигне добитак, по систему "ако прође - прође".
ЕДИТ:
Је л' им тај покушај и успео?
Vule to za kup ?
А да... Ја заборавио за куп. :Д
Da, za kup. Obecali im i tri boda kad budu igrali u nekom od narednih kola. Vodio Butorovic Borceve igrace na neki rucak. Kaze ulozili silne pare za ovo, moraju da igraju finale. Kao sto vidite, nije im se plan ostvario,
Ja se ponado sad igraju u subotu, al jok :)
Jes da nema veze sa kladionicom, al reko` da podelim sa vama zanimljivost.
'NAČI KOI LOOOOL! Neveruem šta je došlo od Francuza! Ja ne bih ni video da Sreta ne ostavi ovaj post. Jeeebote! A ja bio 100000% ubeđen da će Lion da tuče Tuluz. Kak'i slepci jebote. A za šiptare mi je drago što su se opet sjebali. Evo vam ovaj tiket od NBA-a, taman da ne moram ujutru da kucam onu šifru. olololoolol
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-1505365-973
Кад сам видео како игра мртви Челзи онда видим да и треба судије да гурају Барсу, ови паркирали на домаћем терену аутобус и као ајд играј. И шта, треба да гледамо финале са 2 такве екипе које пропагирају анти-фудбал? МРШ! Ја да сам судија свирао бих Барси пенал сваки пут кад пређу пола.
Пљују их кад им у 2 утакмице у 2 године досуде сумњив пенал а остале не гледају или им све брзо заборављају.
Те Французе треба избегавати, једино можда друга лига. И Шпанци су незгодни, најпоштеније играју Немци и Енглези, ту човек и може нешто да погоди.
Предност интернета је што и лик од 50 кила може да искења говно од 10, а да ниси сигуран је ли за то способан.
Елем, за данас, Атлетико х-1 (или 0-1 гол) и Билбао 2-х. Аупичкуматерину.
Drugari,naleteo sam na ovaj sajt. Na njemu se krece sa 25 000 bodova,a onda se kladite na ishode tekmi, i skupljate poene,i kad skupite dovoljno mozete da narucite neku od nagrada. Ima od vaucera za paypal do PS3 160gb slim. Sajt je dokazan, nije prevara,jedino sto mora da se skupi bas dosta poena,al polako :D
Bio bih vam zahvalan ako se registrujete preko ovog linka:
http://www.beticious.com/en/register?ref=Gazimudo
vama ne znaci nista,a ja dobijem odredjen broj poena. Fala