Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kako znas da nije prevara?
Gledoa sam forum sa dokazima isplate, i proverio na netu.
i da, ima i lajv bet!
Aj ako te ne mrzi, malo mi detaljnije objasni, pa cu se registrovati. Jel su iste kvote kao na kladzi? Kao uplatim 1000 poena na kvotu 1.6, ili ima neki drugaciji sistem?
P.S. Uvek su mi sumnjive te "kladionice" gde nista ne ulazes, a mozes mnogo da dobijes.
Meni nešto neće da se registruje.
Isto kao obicna kladza,samo sto se moze da izabere samo konacan ishod. Znaci nema golova,duplih sansi,prelaza itd..
Ako uplatis 1000 na kvotu 1.6, dobices 1600, tj zaradices 6000.
Nema nista sumnjivo,sajt prepun sponzora,tako da oni imaju zaradu, a i treba ti 6 miliona kredita za prvu isplatu,tako da nije bas prelako doci do nagrade.
a 6 miliona je kolko para?
pa 600 miliona para...
ја ћу вечерас за 2-3 иљаде сингл
Монтепаски - Авелино испод 153.5 1.85
Монтепаски 14 пута играо код куће, само два пута је било више од 153 кошева...
Na ovom sajtu moež samo konačan ishod a?
Djovaku rikno djed. Mozda treba pokusati igrati na protivnika,a?
Znam da je pre kenjao kako mu je deda mnogo bitan i tako to..
Ovaj tipsarevic igra ko jankovicka i ozbiljno pocinjem da ga hejtujem!
Ša mislite o kupu uefa večeras? Ja kontala na obe mećati oba daju.
Sto se mene tice, obe X,al necu igrati nista najverovatnije :D
Mislim da neće biti gg na Sporting - Bilbao. Čak gledao da tu stavim 0-1, mislim da je to neko već predlagao. Mada, ko zna, efikasne su sve ekipe, tako da je realnije da padne 2 ili više golova, ali računam, polufinale je, neće biti baš onakvog otvaranja k'o recimo što je bilo po grupama. Ne znam, ja ću da nalupam At. Madrid - Valensija 2:1 tačan rezultat i Sporting - Bilbao x-x (možda čak stavim 1-x). A ako večeras padne x na Finiks - Klipersi, ima da subijem što nisam to singlirao. :) Igrajte u svakom slučaju protiv Klipersa, već su dobili nekoliko tekmi a ne treba im ni za kakav plej-of ili tako neke kurce, odavno su oni to obezbedili. Tako da ili 1 na Finiks ili x. E, da, gađajte na Milvoki protiv Indijane, pukli su juče protiv Vašingtona, kvota oko 3.50.
morate da chekirate ono LEGAL AGE, to znaci da imate vise od 18.
Dajte dojavicu nekuuu
Biće sutra oko 18h
Koja kvota i jel sigurna?
Sigurno 100%
Kad se čujem sa drugarom preko Skayp-a pa ću napisati ovde i naravno potražiću i tiket sa uplatom da mi da ... da vas uverim ... mada prošli put mi nije hteo dati ali je pogodio i tačan rezultat i ko će dati gool tj. dao je njegov neki rodjak ... ili ... je*em li ga šta je ali se znaju
Sutra ...
Al nemoj stavis u 18h a tekma u 18:05 :)