Кладионица

1. jebo pticice :))

coa, ne bi trebalo da bude izuzetaka sad, pocetak je sezone nikom ne treba

2. Upadam na taj Mjallby :)

3. Oce li biti sta od one dojave ?

4. Reko žajk oko 6

5. Jedna ptičica mi rekla Oostende 2-1

Добио сам и ја од неког небитног извора исто белгијска лига, Висе- Ст. Варегем из 2 у 1. Биће много два прелаза уз 2 у 1 у једном колу у истој лиги, изгледа да ће неко добити по тамбури за лажне дојаве :)

Биће можда вечерас нека озбиљна прича.

6. jebo pticice :))

Žeremi se javlja...

7. Javljena mi je utakmica
    Šaljite mi u porukama ko je želi,pa ću mu Ja poslati u toku večeri ili do sutra (ranije ću poslati tako da sigurno stižete da je odigrate)
    Neću je postaviti ovde jel može i kurta i murta da je vidi tj. i oni koji nisu redovni na ovom sajtu,a mislim da to onda nije zasluženo ;)
    Pozdrav ljudi

8. To Zhajkčino mačko :D

Evo malo zajebancija tiket

9. од мене оснабрик 1. трећа немачка лига. и то тачан резултат 1:0 вероватно.
    претходне три су играли 1:0, и сад би требало да се настави 3 за 3. ја вез'о са мјалбијем и либерецом, изађе преко 5,3 квота.

10. kako to nisam vide

11. ја иш'о редом по данашњој понуди и наиш'о на то, лоолол
    а добар је кец!

12. uplaticu to 0-1 gol :))

13. само осећај, или чуо нешто, да гађамо и ми? :)

14. Čelsi na Kamp Noju 2-2. Dojavio mi Gvardiola, kaže baka mu nešto obolela, i poslednja želja joj bila da je vodi na uranak za prvi maj u Srbiju, i da ostanu tu dve nedelje, pa ne može da igra finale barsa.

15. Александрекже, ја кажем, јавила ми птичица, сад не знам да ли је тачно. Прошли пут ме испалио, али зато ми је давао 2-3 пута одличне и праве дојавице. Предлажем да одиграте као ја, малени улог... (ако већ играте)

16. Prekopiraću i ja taj vaš tiket, pa šta bude.

17. Ало људи, немојте да се ложите, можда сјебе :) Немојте после да ја будем крив за ваше дефиците. Ово је минбет

18. lexa mojne se ljutis, al kontam da taj lik sto ti dao lupio te 2 tekme... :D

19. Па 'де метну две дојаве на тикет, требао си поделити, увек једна не прође.

Немојте после да ја будем крив за ваше дефиците.

Касно, већ сам ставио кућу и окућницу.