Кладионица

1. Ja kontala na obe mećati oba daju.

Kacam rasna pa ne poslušah Blejča Grifiča, već mećah :)

2. Nisam stigao da okačim danas ranije tikete, mada čisto sumnjam da bi ionako to bilo ko ispratio, ja inače igram nebuloze.

Ovo su gubitni:

A ovo dobitni:

Imao sam osećaj da će da bude golova, pa sam izlupao sve moguće kombinacije.

3. OO lepo prezo, kolko dobitak?

4. Sale, svaki tiket bio po 500, znači 2000 uplata... a izašao sam ukupno 8500.

5. Ćuti, to da se pokrijem za praznike što sam puk'o k'o dulek :)

6. Vi bar nesto dobijate :) Ja kitu zadnjih 2,3 meseca.
    A trebaju mi pare :)

Jebiga..

7. Bravo Predrage. :) I bravo Žajk. Neka je tebi došlo, ipak je veća suma. Samo ne prođe li meni večeras onaj NBA, jebaću nekome mater onako pošteno. Samo mi krivo što ovi jebeni marmuni nisu mogli da se sastave u 2. poluvremenu i dadoše 2 funjarska gola. E jebem ti fudbal... Zato jedva čekam da bude revanš dole, ima oni separatisti da se napale k'o majmuni. :)

Kacam rasna pa ne poslušah Blejča Grifiča, već mećah :)

Pa jesi to singlirala ili kako? A realno, UOPŠTE nije trebalo da dođe. I jedni i drugi igrali oprezno, smarački, bila po koja solidna prilika, ali nema veze, bitno ti je samo da mene ne slušaš, to ti je ključ. :)

8. Gazimudo kad si se ti registrovao na onaj sajt, i koliko imas poena? Da znam okvirno da l` da se upustam u posao ili jok.

9. ja imam 250k :D Doduse i neka kinta mi je legla zbog referala,al imao sam i par solidnih pogodaka! Sto se mene tice,ovde je cilj dostici milion.

A onda samo zveketati ALL IN na kvotu 1.1-1.2 .
    I onda strpljenja i to je to.

10. Pa jesi to singlirala ili kako?

Obe mećala na jedan tiket, al nemam neke vajde od toga jer sam uplatila siću preko interneta jer sam kratka sa pravim kešom. Al zato kad uplatim pravi ću da padnem kvalitetno.
    Sutra ću igram na Barsu i da Real dobija pun kurac žutih, mada mislim da sam to već rekla pa se sad samo ponavljam :)

11. puko 3 soma na sijenu, i 1000 na nba sugavi...danas igram jak singl (4-5, mozda i 6 iljade)

mjallby - djurgarden 1 2.50

12. "Skoro" savršen tiket. Jebem li im majku u pičku, pizda li im materina, govna usrana, debili, moroni, mediokriteti, dabogda nestali sa lica planete... ko će sad da me zajebe:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7232881-974

13. Џанкее, колико је то сигурно?

14. Lеxa
    Џанкее, колико је то сигурно?

поприлично сигурно, текма се игра 3 за 3, не би требало да прекидају традицију.
    едит: 'тео ја да вам кажем, ал' видим да ме џанки претек'о :)

15. Што ваља убачит још уз то, да бачим 10 еура?

16. Ја мислим да вечерас могу доћи Дендер 1 и Остенде 1.
    А за смарка од мене либерец 1, требало би лагано да дође.

17. Да се одигра, па што буде :)
    ЗафаљујеМ :)

18. Jedna ptičica mi rekla Oostende 2-1

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.