haahahah, inace....dobio sam od jednog coveka da je JAVOR sutra dogovoren kec....ja cu licno grunuti par iljada, a vi kako ocete....i buducnost (Crna gora) bi trebala da dodje iz iksa sutra...toliko!
Па баш због тога против Берана, то није баш сигурно, што знам... Прије ми личи на лупетање неко :))
А за јавор је ок :)
Дако прође ово ноћас, овај Либерец у пм, Мјалби ће проћ, па да се има пара за још макар 2,3 тикета :)
Кад игра јавор?
Распали Оснабрик јебем ли им Хитлера у дупе. И још га даде Остенде у првом + Мјалби улази у неизвесну завршницу. Не дају Швабе Србину узети паре па то ти је.
јеб'о то, ти с' добар на мјалбију, а ја могу да једем своја јаја наредна два дана ако оснабрик не окрене.
Je l' ovo vode 4:0, il' mene neko zeza? :D
haahahah, inace....dobio sam od jednog coveka da je JAVOR sutra dogovoren kec....ja cu licno grunuti par iljada, a vi kako ocete....i buducnost (Crna gora) bi trebala da dodje iz iksa sutra...toliko!
Potpis.
Bravo Vidro, valjda si cenera uplatila :)
I ja sam gledao i kontam da bi trebao Javor da uleti..
Još je jedan čkode uplatio silne pare na Jagodinu, pa bi tu mogle lepe pare da se uzmu..
Čega cenera, student sam, 250 dinara, jedva :)
Ako ovaj prođe, odsad stalno pratim ovu temu. Jebo me konj, što ranije nisam. :D
Кад се игра ова Жајкова утакмица. Сад сам му послао, али видим да није ту.
U nedjelju u pola 4.
Хвала.
Ја одиграо мјалби и либерек са 10 еура, а пичкетине обориле квоту на 2.15 кад сам ја стигао да уплатим, матер им јебем....
Него, дај нека ми неко пошаље жајкове дојаве или што су већ на пвт
Џанки, зашто мислиш да ће из икса да дође Будућност?
suskanje smare...tako mi rece ovaj... mada sumnjam da cu igrati buducnost, fokusiracu se na javor..
Od zadnja 3 igrali su 2 iz iksa...(ovaj zadnji je bio iz dvojke, protiv Berana) :)
kod kuce samo 3 puta dosli iz iksa...
zapravo 3 od 4 iz iksa :)
Па баш због тога против Берана, то није баш сигурно, што знам... Прије ми личи на лупетање неко :))
А за јавор је ок :)
Дако прође ово ноћас, овај Либерец у пм, Мјалби ће проћ, па да се има пара за још макар 2,3 тикета :)
Кад игра јавор?
Јебем ти мртву Валерангу и Норвешку целу, и све колективно да набијем на курчину, јебали их фјордови да их јебу фјордови !
dal moguce ovo strefice me infarkt
Распали Оснабрик јебем ли им Хитлера у дупе. И још га даде Остенде у првом + Мјалби улази у неизвесну завршницу. Не дају Швабе Србину узети паре па то ти је.
едит: прође Мјалби бар.
ufff zamalo da izjednace...sutra jedan lagani singl 5000 na javor