Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1419-3803750-974
Jebeni Svedjani, 4-0 vode, zamalo da stigne Djurgarden. Hvala svima, 2000 uplata, 5000 dobitak. :)
ОЋЕ ЛИ ПРОЛАЗИТ ЛИБЕРЕЦ СВЕ МУ ЈЕБЕМ ААААААААААААААААААААА
Ацо кг, ти ћеш да ми испашташ ако не прође, има да се ладиш неђељу дана од сајта, кунем ти се :Д
pravilo broj 1. / nikad ne daj modu fiks
ОЋЕ ЛИ ПРОЛАЗИТ ЛИБЕРЕЦ СВЕ МУ ЈЕБЕМ ААААААААААААААААААААА
Ацо кг, ти ћеш да ми испашташ ако не прође, има да се ладиш неђељу дана од сајта, кунем ти се :Д
и ја се надам, имам их и на другом тикету.
а ако не прође, важи, пуцај на седам дана! :)
Pazite ove svedjane majke im ga nabijem. Mjalbi - Djurgarden u zadnjih 6 utakmica je dobijao iskljucivo domacin, i sad naravno opet Mjalbi pobedio i to ni manje ni vise nego rezultatom 4:3. Anblibvl
A Ja ću da dobijem DOŽIVOTNU ZABRANU ;)
Pazite ove svedjane majke im ga nabijem. Mjalbi - Djurgarden u zadnjih 6 utakmica je dobijao iskljucivo domacin, i sad naravno opet Mjalbi pobedio i to ni manje ni vise nego rezultatom 4:3.
лооллоло, па зато смо га и постовали овде, исто као и оснабрик, само што оснабрик сјеба љуЦки. нарочито мене.
Малопре лик ставио 200е на Њукастл, каже да ће сутра можда пасти квота, па ето, да знате :)
Нисам видео јбг :)
Razmišljam da l' da stavim 0-2 ili 1, i naravno kao uvjek izabrao ono gore.
sta mislite ovo moze biti 3 za 3 zadnje 4 sezone igraju, hm? http://www.betexplorer.com/basketball/spain/spanish-basketball-league-men-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6829993
Остенде и Висе одоше у курац.
Liberec...
Liberec...
шта? :)
смаре, одабрану мени и џанкију, у року од одма'. лоолол
но, свеједно сам у минусу, јеба ме тај оснабрик, детеимјебем.
Još ne daje gol!
AAAAAAAAAAAAAAA :D
Ево један тикет од мене за сутра:
Њукастл - Стоке 1, кв.1,7
Херта - Кајзерслаутерн 1, кв. 1,6
Дортмунд - М Гладбах 1, кв.1,5
Катанија - Аталанта x, кв.2,65
Ница - Оксер 1, кв.2.05
кв. 22
Сто посто добијате одабрану, само да се одсвира крај.
За сјутра гледам ово што је Жајк да' и још понешто...
Ако прође овај либерец, имам 30 еура, све мора да се распореди на тикете, па што буде.
Дај крпите нешто за 50 еура са 10, играм са 10 ону његову, играм Јавора Џанкијевог са 10 ако буде довољно.,
ма 2:0, ови црвени, крај је... но, само немој неку срање, лололо
ја за сутра мислим бирмингем х-2, тачније уздам се у то, онда бих био у фином плусу. морају да добију ако ће да се враћају у премијер лигу.
едит: пардон, 3:0...
ЕДИТ2: ЈЕБ'О БИРМИНГЕМ! МОНПЕЉЕ!
4-0 be :))