Pu, jebote. Igrao ono što rekoste 2. belgijsku dojavu, ali stavio samo 100 kinti tako da nije strašno. A neverovatno je da je u Mocartu kroz jedno čuku vremena kvota sa 27 pala na 21. Svi su živi uplaćivali. Sledeći put kad tako padne kvota, igram nešto suprotno, videću šta. Aj bačite neke predloge, 'nači dojava bez, nego predloge za sutra, mene mrzi da razmišljam. :)
Sele, obara te Dortmund. :D Ali kaka je kvota na Bajern sutra ljuuudi moji! Bruka. Mada, sad kad malo bolje razmislim, Bajern gotovo da nema nikakve šanse da uzme titulu, tako da bi mogli da izbace neku kombinovanu postavu. Ću gađam ja tu duplu šansu na Bremen ili čist iks. :D Ali čemu onolike kvote na Njuku i Monpelje, kvotaši decxko?! Jebote, neveruem... To mora da se sutra iskoristi, pa ako mi ne ostane neka veća kinta za onu dojavu, će se snađem nekako u nedelju. :)
Gađajte sutra 2 na Leverkuzen, treba im k'o 'leba za Evropu a Hofenhajmu ne treba ni za šta. Leverkuzen ove godine i nije toliko jak u gostima kao prethodnih sezona, ali ja cenim da vredi odigrati na kvotu 2.70. Što se tiče sutrašnjeg klasika, ja bih odigrao x. Ubeđen sam da Real uzima ove godine titulu u Primeri, a ako dođe 1, ima da se radujem k'o malo dete i da ortaku iskusno pomeram bulju. :D
АХАХАХАХХА 4 комада ипак _:Д
Добисте по одабрану, а ја 30 еура, сјутра већ иду 3 нова тикета :Д
ценим реч, к'о би рек'о да и црногорци умеју да буду поштени :Д
дакле бирмингем и монпеље, па шта му бог да.
Koji Crnogorci?
Srbi u Crnoj Gori! :)
Još Šalke :D
Pu, jebote. Igrao ono što rekoste 2. belgijsku dojavu, ali stavio samo 100 kinti tako da nije strašno. A neverovatno je da je u Mocartu kroz jedno čuku vremena kvota sa 27 pala na 21. Svi su živi uplaćivali. Sledeći put kad tako padne kvota, igram nešto suprotno, videću šta. Aj bačite neke predloge, 'nači dojava bez, nego predloge za sutra, mene mrzi da razmišljam. :)
Ja cu igratu u Nedelju DP2 na City. Kvota je preko 2. A to je po meni sigurno.
Vulvsi su zakucani za dno, a ovi se jos koliko-toliko bore za titulu.
Dajte Zhajkovu dojavu na PVT. Ako moze do 11, da stignem danas da je odigram.
Ja ću sutra mećati (nezavisno od Barse):
Njukastl
Monpelje
Dortmund
Kvota 3,47
EDIT: Lažem, već sam mećala.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/398925_417415218271345_292065230806345_1592013_1690248115_n.jpg
Ево виђите што ми друг уфати, добио дојаву и ни да ми јави та курва мртва
"drug"
Koleza ti je pička.
А гледао сам нешто страницу тог лика, нема да је давао још нешто раније, неки ми осећај да га је усрало данас...
Па и ја то мислим... А рече ми друг да је слао СМС, скине му еуро са рачуна и онда ваљда пошаље, ко зна, чим има свој смс сервис, можда и јес' нешто
http://fortumo.com/ овде се прави ти СМС сервиси, ал' дајеш им половину пара... Јбг ако убоде још нешто онда пратим и даље...
А што знам... Ево рече да ће послат неку за џ дојаву, па ћу вам послат ко буде хтио, само нећу много уплаћиват ипак на то :)
Груни слободно, да га испробамо...
to je ova grupa cini mi se. Posto oni traze da napises: " Dao mi dojava na 1000 clanova"
http://www.facebook.com/pages/Dojave/218849691517020
Да, та група и још двије повезане са њом
Sele, obara te Dortmund. :D Ali kaka je kvota na Bajern sutra ljuuudi moji! Bruka. Mada, sad kad malo bolje razmislim, Bajern gotovo da nema nikakve šanse da uzme titulu, tako da bi mogli da izbace neku kombinovanu postavu. Ću gađam ja tu duplu šansu na Bremen ili čist iks. :D Ali čemu onolike kvote na Njuku i Monpelje, kvotaši decxko?! Jebote, neveruem... To mora da se sutra iskoristi, pa ako mi ne ostane neka veća kinta za onu dojavu, će se snađem nekako u nedelju. :)
Gađajte sutra 2 na Leverkuzen, treba im k'o 'leba za Evropu a Hofenhajmu ne treba ni za šta. Leverkuzen ove godine i nije toliko jak u gostima kao prethodnih sezona, ali ja cenim da vredi odigrati na kvotu 2.70. Što se tiče sutrašnjeg klasika, ja bih odigrao x. Ubeđen sam da Real uzima ove godine titulu u Primeri, a ako dođe 1, ima da se radujem k'o malo dete i da ortaku iskusno pomeram bulju. :D