Кладионица

1. Шоми данас сам дао толико пара на клаџу да сам ових 500 кинти на ту твоју двојку ставио чисто из мерака.

2. Evo nekih predloga:
    Monpelje1
    Salzburg 1
    Totenhem2
    Barsa1
    Tuluz2

3. Ja odigrao za 50 jura Sefidl-Karlaj 3+, Blekburn 1, Monpelje 1, Germinal Bersot 3+,pa kud puklo da puklo... i ispratio sam Buducnost gg prvo za hiljadu..

4. Ја одиграо 2, један за цео викенд један за данас.

1.

Смедерево - Партизан 2
    Монпеље - Валенсијен 1
    Наполи - Новара 1
    АЗ - Венло 1
    Милан - Болоња 1
    Вулво - Сити 2

квота 4.06

2.

Будућност - Дечић Х-1
    Смедерево - Партизан 2

Овај други сам на форумашку препоруку и повезао са Партизаном, сад да га јебем баш ако не дође :))

5. Ma Smederevo je Patlidžanov klub, 'naš koliko igrača ide na pozajmicu tamo. To je sigurica. A ću s' ubijem ako uleti Budućnost iz iksa jer me je mrzelo da se jebeno iscimam.

6. Jel ispratio jos neko ove SIMove dojave?

7. Meni kasno reče. Doduše, i ja sam kasno tražio...

8. Ja sad vidjela. A koje su bile?

9. Ja stavio na jedan tiket, za 100 kinti. Kvota bila 720,al je na jork pala na 19, pa spade i ukupna na 513 :D

Ako ovo dodje, decka castim ispiranje, i taman da se veceras izbahanalisem sa fluminenseom :D

EDIT: Toliko sam brzo trcao do kladze da mi srcka i dalje preskace.

10. Браво Њукастл у курац вас љубим !

11. Ja sad vidjela. A koje su bile?

Šta te bole brige. :D

12. E džebi ga, nema na onlajn klađenju. PU!

13. Šta te bole brige. :D

KASNO, DECXKO, KASNO, REKAO MI MOJ GAZIMUDO!!!11 Nema kladionice za tebe, sram te i stid bilo :)

14. Ае да ми неко шибне СиМове дојаве на певете. Ако нису почеле, наравно.

15. Браво Њукастл у курац вас љубим !

+131237542654567423765786
    Kakva poklon kvota na Njuku, ja lepo rekoh da treba to iskoristiti. :) Samo da mi ulete QPR i Totnm Hotsrpz x i biće jaja do. :)

16. Ал Спартак товари Вошу аууу

17. Да, класика, обе ће доћи из МРТВОГ ИКСА, а он ових дана погодио неколико текми и узео брдо пара. Жао ми вас једино..

ЕДИТ. Њупорт из кеца.

:((

18. Тако је бре Пролетер ајдеее

19. A jesi i ti provalio da ogroman deo tih dojava dolazi ih iska? :D 'Nači sledeći put kad dobijem dojavu, dobar deo ulažem na x-1 ili x-2 a onda fazon za nekih 100 kinti stavim tu dojavu i uparim s nekom ultra siguricom. :)

KASNO, DECXKO, KASNO, REKAO MI MOJ GAZIMUDO!!!11 Nema kladionice za tebe, sram te i stid bilo :)

Šta mene bole brige ko je tebi rekao. :D Ne treba meni kladionica, ja ću d' otvorim neku kafančugu pored tvoje kladže da ljudi kad dobiju kod tebe kod mene proslave i ostave te pare koje su kod tebe uzeli, a kad izgube, da puknu i poslednju paru kod mene, pa ti vidi ko će da napravi veći profit. :D
    Idemo bre Blekburne! :) Ipak je dobro što ja ne odigrah onu Budućnost...

20. Jel moguce da Herta gubi 0:2 kod kuce od ekipe koja je ZAKUCANA za dno!? Zbogom moji snovi o lagodnom zivotu...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.