Кладионица

1. По мени је и А. Вила један од сигурнијих фиксева. Ако сад не победе немотивисани Сандерленд онда стварно треба да испадну из лиге! Играли су добро против МУ ал их је избацио из такта онај пенал што је одглумио скотина Јанг.

Okle bre vama ovolko para?

Ради се, нема зезања.

1. tiket

Javor 1 1.90

Љујај Јавореее, љујај Јавореее

2. Sele, obara te Dortmund. :D

PU JEZIK PREGRIZO!!!1 Nadam se da ćeš biti u pravu kao i za kup uefa :D

3. Љуљај јаворе, љуљај Јаворе, љуљај Јавореееее !

ЕДИТ : Него Сморко, јеси ти ово слао СМС за Флуминенсе ? :)

4. Јок, овај друг што је јуче уватио онај прелаз :)
    Идем сад у град, ако добијем још какву дојаву, јавићу вам ође некако, виш ми лак :))

5. Ја не могу да нађем Флуминензе у понуди...

6. Има у Макс Бету, у пола 9 почиње.

7. Имам неки трип да кад год погледам шта има од Турака, увек видим да Галатасарај игра против Фенербахчеа. Сад и они направили неки плеј-оф. Сељобери...

8. Што сте толико сигурни у тај Јавор?

9. E, ljudi, u Mocartu je sigurno pala kvota na x-1, sad je 2.70, verovatno jer je dosta ljudi uplatilo. :) A gg prvo poluvreme je kvota 2.50. Jaaaaao, ne znam da li da se cimam, malopre sam bio, a ako dođe, stvarno ću da se smorim. Inače, uđoh danas da opizdim malo rulet i odoh sa 500 kinti u plusu, taman da sutra malo pojačam onu singl dojavu... :)

10. Walwijk - Utrecht 2 @ kv. 3,95

11. Што сте толико сигурни у тај Јавор?

Kažu da je dogovoreno.

Walwijk - Utrecht 2 @ kv. 3,95

Predlog ili.. ?

12. Nema sanse da Javor dobije. Njih izbacuju iz lige ove godine.

13. Ако неко хоће да му шибнем неке дојаве нек се јави, ортак ми нешто јавио, ДО САД ме није продао, видећемо..

14. Dzankijeva zlojava...

15. Синђелић - Пролетер 2, кв. 3,20, сад ми јавио друг што игра за Синђу да је намештена текма. У Нишу блокирано, почиње за 15мин. Једва сам уплатио.

16. Eee da ti je javio samo maloo ranije .. :))

17. Мајке ми, јавио ми у 3:20, узео сам паре и трчао по граду дуплатим. У Макс бету је могло да се уплати.

18. Ae dajte svi sto imate zlojave da stavim i sastavim jedan zbogom sirotinjo tiket :D

19. PU JEZIK PREGRIZO!!!1 Nadam se da ćeš biti u pravu kao i za kup uefa :D

Samo ti zajebavaj, a kad danas Rojs zabije 2 komata svom budućem klubu, videćemo ko će koga da zajebava. :D Znao sam da će Arsenal i Čelsi da odigraju nerešeno, samo sam mislio da će biti 1:1. Mada, da se ne lažemo, ne bih baš singlirao jer se Čelsi kida za 4. mesto, pa nisam bio siguran da neće dobiti... Ne znam da li da singliram danas Klasiko x. 'Bem ti život...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.