Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
JEEEEEEEEEEEBOTEEEEEEEEEEEEEEEEEE DADOŠE GOL U NADOKNADI PUUUUUUUUUU JEBEM TI KLADIONICU I SVE
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1561-1001195-974
да га умува ова фарселона јебена и то је то
Је ли јебено могуће да су дали гол у надокнаду у прво полувријеме, па брука јебем ти сунце, брука... Нису могли сачекат друго, у уста их јебем :)
Али добро, то је био тикет са 3 за 40 еура, остала су ми ова два главна за сјутра са по 10 еура :Д
више волим што овај реал помери буљу каталонским патуљцима, него што сам уз'о осам сома... СЕЛЕНИЈУМ, ГРИФИНЕ, ОПАААААААААА! :Д
Džanki, jesu to Bosanci?
Vrlo moguće Džanki.. Ovde se medjusobno pomažu klubovi .. Grupa RS
Grupa Federacija (Muslimani) i Grupa Federacija (Hrvati)
Verovatno ovi iz Prijedora imaju neku računicu za opstanak pa pomažu Slaviju :)
Šta da tovariš :D ?
HALA MADRID!! Јеби цигане оне каталонске! За потпуни доживљај, чекамо још CFC да их прејебе у реваншу.
Pa na dvojku, hh...
Duvaj ga Barso jebem ti mater cigansku!!! Baca mi se pegla kad čujem ljude kako kažu da su ovi šiptari najbolji klub svih vremena, kao da se pre njih nije igrao fudbal.
Nije najbolji... nego ubedljivo najbolji.
Jel ima negde sem u mocartu ova džankijeva dojava?
Данас дошле 3, и сутра још 3.
А ово Џанкијево, па, био би феномен да доже јер ниједна његова када сам ја играо није дошла :)) Ал испоштоваћу те Ђанке.
Jebemmumater, ako moze Dzanki da stavi 10 000 mogu i ja 500. :D
Bicu zadovoljan i sa te 2000 hiljade dobitka.
Bolje batali sad, da ne gubiš sutra 20 e za džabe, bolje ih stavi u džep :D
Jelte, koja je to zajkova ?
Ja cu da odigram dzankijevu i tu od zajka sutra..
NA JEDNOM!
Ja sam Zhajkovu vec uplatio. Kad sam uplacivao, pita me lik onako sa osmehom na licu:"Jel to neka dojava?". Ja reko:"Makakvi. Sanjao sam da ce tako biti, pa da ispostujem." :)
Mislim da je posumnjao u moju izjavu kad je video da "ispostovljavam" sa 1000 :D
Dajte tu Zajkovu na pvt ako nije problem.
Само још једном да речем за оне злојаве и да се извиним, био сам данас опет са другаром што ми их је тако лепо дотурио, каже МА НИСАМ ТО ЈА НИ ХТЕО, НЕКИ ЛЕВИ ЛИК МИ ЈАВИО БЗВ, МЕНИ ПРЕ ТОГА УШЛЕ 3 ДОЈАВЕ ПА РЕКО АЈД. Лепо. Јако лепо. Ето Шоми с' ким се ми дружимо..