Кладионица

1. Е да, Џанки јел' си сигуран да то може сингл, знам да прошли пут нисам могао неке Македонце да уплатим сингл него сам морао да их вежем за још три, немој да буде та прича..

2. A kolko je minimum singl u mocartu, 200?

3. Да. То ти је једно пиво, шта те кошта..

4. Dzankaro sad svaka budala moze da vidi tekmu za sutra. Edituj post,a nama sibni u poruku. Ne moramo mi da sirimo,kad si vec ti nama rekao :D

5. da ga jebem, jedino da svi izbrisemo postove pa da posaljem svima u pvt, a?

6. Зато сам ја данас онако за злојаве, можда је тако најпаметније.

7. ајмо сви онда...

8. опет нешто злојављуејте дете вам јебем, без динара ћу остати због вас. а таман решим да не играм више ово говно.. шибни и мени онда кацам проклет па нек цркнем од глади

измењен пост, скапирао сам шта је било у питању. јашта.

9. Pa svako ko je u postu napisao taj par nek edituje,a ti sibni u PVT!

10. gazimudo videli su uglavnom svi osim tebe...ako nekom treba nek javi...

11. daj meni ako ti nije muka

12. Video sam i ja, i ne mislim da treba da krijes od nas koji smo aktivni,nego od onih koji mozda gledaju temu,a mi da ne znamo :D

13. Video sam i ja, i ne mislim da treba da krijes od nas koji smo aktivni,nego od onih koji mozda gledaju temu,a mi da ne znamo :D

14. Ja ću da uletim sa 15 e ...

15. A kolko je minimum singl u mocartu, 200?

Da.

500

Otkud ti to da je 500?
    Sutra, odnosno već danas (detemujebem, leti vreme) je dan D. Onaj singleraj ako prođe, ultra do jaja, ako ne, makar da nešto drugo nabodem. Videću i šta se igra od ziljavog NBA-a, pa ako bude nečeg zanimljivog, možda i to opizdim... Čini mi se da mi je Gazi rekao za Sevilju x. Bravo za nabod. Ja kontao 1. A ortak fašista mi govorio da će Real da dobije sigurno, doduše on je to verovatno k'o što sam i ja govorio da će Barsa da dobije u Londonu, pa kurac, samo je njega usralo. Realno, trebalo je da bude x. I samo da ozvaničim, JEBEM TI GLUPI TOTENHEM U PIČKU.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-1929627-974

16. људи мислим да у меридиану нема лимита за сингл. бар не би требало да има, колико се ја сећам...

17. Већ 6 минута играју у надокнади Севиља и Леванте. Свирај крај, бреее!

18. Дал си играо Тотенхем Х, они се распадају већ месец дана, ја искусно кеца на КПР али мртва Селта не море гол да да за 6 сома.. Џанки дај ако имаш још нешто осим овог сингла што си реко.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.