Кладионица

1. Sve mi se čini da će šalke ostati 1:1..

2. кхм, да. мада, није да ниси био близу тад, џамијо.

Na onoj drugoj temi sam napisao da je bolje opiciti samo 1 prvo polureme. Ali nevazno, bio sam na Mocartu glavni rangirani jedno pola godine dok nisam napravio pauzu.

A i koliko vidim ovde, ubodete tiket svake prestupne godine tako da je bolje da slusate moje savete.

Ali pratite me od sad pa cete da vidite procenat pogodjenih, imam negde 40%-50%, sto je verujem vise nego dobro.

A da se potrudim sad:

Valencia - Betis 3+ (ko hoce rizik neka gadja 3+ drugo poluvreme ili 4+)
    Nacional - Sporting 3 + (rizik - x-2)
    KuPS - Turku PS 3 + (rizik - 4+)
    M Boleslav - Sparta Prague 3 +

Eto.

Meni je kvota 25, ali gadjao sam Valenciu 3+ drugo poluvreme, uz ove ostale.

3. "од сјаја до очаја", такав ми је данашњи дан. није да сам пуно пукао, неких 'иљаду динара, али... јебемукоцку. и обистини ми се оно "ко игра на лацио, паре је бацио".

4. Istina je to za Lacio. A žabari danas 4/4 x, 3/4 x - x. Jebački.

5. Džamijo što si prestao igrati ako si bio prvi na Mocartovoj rang listi?

6. Ajde šalke usreći me.

7. Sreca pa se nisam zaleteo danas, hteo sam Djenovu kao fiks fikseva da odigram... Popadao sam ono moje 2+,3+ prvo poluvreme, ubodem jednu 3+, druga 1-0 i tako u krug.. Sad cekam Kopenhagen 3+, Liverpul 3+ i Korintijans 3+ za 9 hiljada...

8. Mislis Giresunspor - Karsiyaka 1?

Да, грешка, касно сам видео, надам се да неко није случајно уплатио двојку, дођоше Турци али испалише мртви Украјинци! Да су дошли узео би 30 сома као ништа!

Чекамо Шалке тачан резултат и Џанкијеве Босанце.

9. Džamijo što si prestao igrati ako si bio prvi na Mocartovoj rang listi?

Zato sto sam bio zapalio za Nemacku, a nisam ljubitelj online kladjenja. A u Svabiji su kladionice tesko sranje, idu na kretnju kvota, imaju 250 nemackih liga u ponudi, uz lige petice i nista vise! A i izbor igri im je sirotinjski, samo osnovno, za sve ostalo drkanje.

Ali sad sam se vratio jaci nego ikad!

10. значи одиграм клаџу после 7 година и ђенову накантају ови идијоти. невера. јебла ме ђенова

11. Јеб'о те, Шалке игра к'о да они требају да изгубе.

12. Сад праве измену. Излази Фарфан, улази Хегер. Појачавају одбрану. :Д

13. Саће Раул да га муне

14. танко данас, много танко!
    дајте ми неке предлоге за вађење. ваља л' играти јувентус против роме на 1.5 квоту?

15. Ajde JEBENI SALKE!

16. јувентус против роме

НИКАКО. Страствени сам фан Старе даме и мислим да немају снаге да изгурају сезону без пораза, ово им је прави тренутак за кикс. Још код куће пффф

17. Igraj Maribor - Triglav, kec.

18. Juvetus necu igrati, ali tipujem iz keca u iks ili iz iksa u iks.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.