Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Сад ће Пуки да га ували :)
требају ми текме 1.4-1.7... типа јувентус, лион и слично.
милан кикс'о, мог'о би и јуве. мада, опет, сад им је шанса да се одлепе мало.
дајте још коју.
џамијо, танко ми то, јебеш кеца на 1.2 квоту, ето баш тако издувах за милан.
Druze, fino si nam ga utero. Svaka čast.
Крај Шалкоманије
Замало јбг :)
Jebaji ga ... Izvinjavam se svima ... do sledećeg petka
pozdrav
Druze, fino si nam ga utero. Svaka čast.
ево, одма' почиње кењање. А ЗАПЕЛО ДУПЕ ЗА ПАРЕ КАД СЕ ПОМЕНЕ ДОЈАВИЦА...
ЗАПАМТИТЕ ДОБРО, ОВАЈ ШАЛКЕ ЈЕ ЗАСЛУЖИО ДА МУ СПУЦАЈУ 4 ГОЛА, ЈЕБЕМ ТИ ЈА УТАКМИЦУ И КЛАДИОНИЦУ, НЕЋУ ВИШЕ ДА ИГРАМ.
ЖАЈК БАН 10 ДАНА ЗА ЗЛОЈАВУ
Eto ga Salke...hahaahha...koji sam faktard jebote
Capoon, ne seri. Aj sad svi pljujte po coveku, a juce ga dizete u nebesa. Desava se jbg.
Ај мојне те приче, нити нас је ко терао да играмо нити је он имао злу намеру.
Маму им јебем швапску.
Sad gledam statistiku, trebali su i više dizgube.
Jašta je zapelo. Čovek viče dojava, na poluvremenu viče nije dojava, nego nešto drugo....
AJMO KLASE HUNTELARE JANE!
Hahahaha, ko je provalio da ce pasti dojava na Salke? DOJAVA iz Svabske? Haha.
aleksandarkg, gadjaj Haka - IFK Mariehamn 3+ ili KuPS - TPS Turku 3+, oni su mi naprimamljiviji od Finaca za golove.
Фазон: Вади Раула и убацује неког Пукија. хД Маму му јебем да му јебем! Ону холандску! Он као неки тренер који форсира дефанзивни фудбал, а ови пролазе кроз њих к'о кроз ништа. ПУ! А овај судија само један минут надокнаде поред толиких прекида... Шта рећи?
Нико вас није ћера да играте, човјек је само река' што је има :)
Али стварно је Осбург био бољи, бар по мени :)
па кад у аугсбургу игра Данијел Бајер дете Минхена 1860 нормално да је заслужијо :)
Ko pljuje sad sledeci put nema informacije za njega. Supickumaterinu.
Да је дошла дојава, ја би' сматрао Аугзбург једним од најбољих тимова свих времена. Оно што су они успели да промаше (узмимо да је намерно) могу само најбољи мајстори фудбала.