Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ako neko ima neku dojavu ili misli da ima za sutra, neka mi posalje u inbox. i ne da me tripujete sa ligama petice, vec jedino ako imate nesto iz ovih seljackih liga...
Ali da je kvota preko 3, posto mi treba neko ludilo da uparim...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1138-2659111-974
sjeba me siti
Veceras gadjam Lion iz X-1
Bravo za Slaviju Dzanki
Клуж 1:4 хахахахаха. Пауза једно месец дана за мене. Ако налети нека дојава добра, баците у пвт.
Cluj 1:4 sve im jebem.
Pu, Šalke..
Pu, Milan..
Ostao budžet 200 dinara za danas. Imate predloga?? Neku ukupnu kvotu 4/5 da mogu posle nešto veće odigrati....
Ja prso još 1500 na ruletu. Sunac ti jebem, osećam se k'o da sam izgubio čitavo bogatstvo jebote, a nije ni čudo jer ako mi ne ulete ovi tiketi koje sam igrao za večeras, ima da me nema. U svakom slučaju, dosta je bilo nerviranja. Pauza do daljnjeg, pa što duže izdržim, to bolje. A jebote, 'ladno sam zaboravio da singliram ovu Džankijevu Slaviju. Jeeeeeeeeeboooteeee šta se meni dešava...
Evo i ja se upisujem na spisak za Dzankijeve dojave. Salji na PVT :)
Predlog za sredu: Dedinu penziju na Real.
DA BRE SUNCE TI JEBEM! Ja skroz zaboravio! E, posle toga pauziram. To jednostavno moram da stavim.
Hvala Džankozice za Slaviju, taman sam tim singlom izvadio dan.
A vidiš, nisam se setio da mi kuca još neki tiket za 800 dinara to, kad je već bilo ograničenje, nego bacio 2 hiljade na neke nebuloze sa golovima.
Sve u svemu, nije minus za danas, a da ga Ham-Kam ne primi par minuta pred kraj, bio bi sasvim solidan plus.
Idemo dalje... i da, nemojte bre da kenjate po Zhajku... hvala i tebi, matori, za predlog, biće bolje sledeće kolo. Da je došlo i to, imao bih još jedno 30000 u džepu.
Обали ме на још једном тикету Бриж, гол-гол. Још су дали гол у 87., и поништише. Јебему.
За вечерас:
Валенсија - Бетис гг3+ (од 2006., сваки дуел је долазио гг3+, тако да и данас верујем да ће бетис да им муне један)
Динамо Б. 1 (зато што је клуж кикснуо, и зато што сад јуре прво место)
Јувентус 1 (исто, зато што је милан кикснуо, верујем да иде и из кеца, мунуће мирко вучинић бар један свом бившем клубу)
Лион 0-2 (и х-1)
доста :)
Svaka cast decku, pogodio je Sevilju X. Ali je malo glupavo sto je rekao da je Schalke dojava, mi se svi nalozili, pa kao kasnije:"Nije dojava, ali nemam vremena da objasnjavam." Da je u startu rekao da je predlog, 90% nas ne bi to ni odigralo, ali mu niko ne bi uzeo za zlo.
Polako, mozda ce biti sledece mozda ne, videceo...
Papete, brate, cela ova situacija je samo pokazala koliko skoro niko od nas nije uopšte razmišljao. Prvo i osnovno, koja je verovatnoća da on zna nekoga ko zna nekoga ko radi ili još luđe igra u Auzburgu ili Šalkeu? Drugo, koja je verovatnoća da bi oni namestili tekmu? I treće i najbitnije, dojave su bar u jedno 90% slučajeva opasni prelazi 2-1 i 1-2 i u velikoj većini slučajeva su u pitanju niželigaši, s tim da se tu Englezi prilično ističu. Ali opet kažem, jebiga, nije došlo, niko nikoga nije terao da igra, čovek nam je samo dao predlog.
Nisam izdržao da ne odigram
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1520-8809934-974
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1520-8060974-974
Baš sam se zbog ovoga uzjebo...
A šta, kad si čuo dojava, odmah daj, daj, daj... e jebi ga sinak, ne ide to tako... podseti me, ne mogu da se setim koliko si tiketa ikad ostavio ovde ili bar dao neki predlog.
I ja sam kurac od kladioničara za neke ovde koji se podosta razumeju, ali bar napišem šta sam igrao, pa ko oće nek gleda.
EDIT: A i gde si čuo da ima 100 posto tačna dojava?
Ove sedmice kifla, fast cigare i master pivo :)
Grifine, bravo za Inter-Fiorentina x. Ne mogu da verujem da je ovaj Šalke igrao nerešeno.