Кладионица

1. О. Тодоровић и то је ЈЕДАН НУЛААААААААААААААААААААААААААААААААААА

2. nego sta nego vodi, jos da sam stavio pare...hh

3. ЧЕК ЈЕЛ МЕ ЛОЖИШ ДА НИСИ СТАВИО?

4. JEBEM LI TI MILAN USRANI DA TI JEBEM!
    U BORBI ZA USRANU TITULU ONI IGRAJU GORE NEKO IKAD JEBOTE!
    ONAJ IBRAHIMOVIC U OFSAJDU RODJEN JEBEM LI GA U DUPE ONO NJEGOVO!

Bravo zlojavo!

5. JEBEM LI TI MILAN USRANI DA TI JEBEM!
    U BORBI ZA USRANU TITULU ONI IGRAJU GORE NEKO IKAD JEBOTE!

!!!

6. Rekoh ovamo, ja sam spremio nekih 150-ak evra, i otiso sam oko 12 u mocart, a lik mi kaze 1.4 kvota...i sta da radim ja sad, a maks 2000 da se stavi...

7. Како ме закопа Шалке, имао сам га у синглу и на три тикета који би ми прошла. Туга брате. Да дође бар Славија да будем у мањем минусу.

8. lik mi kaze 1.4 kvota

Брате, ја уплатио у 1 у Моцарт, квота била 3,70.

9. Чек, чек, полако. Ја сам сад видео на тикету, 11:38 време уплате, квота 3,7! Исто рече и Предражињо да су га нешто цимали, не могу да верујем! То су вас можда ложили, мора да је могло, мени додуше ради ортак из основне на уплатном месту, ко зна..

10. pa evo i dvajt kaze kod njega 1.5 bilo....ne znam sta da vam kazem maksimalno sam skenjan danas....mada bice jos dojava tako da ono...

11. Браво Џанки, свака част брате.

12. http://www.beticious.com/en/register?ref=Lukash

Ko se nije registrovao na Gazimudov link,neka se reg. preko mog :)

13. Bravo Džankaro! Šalji na pvt kad god imaš nešto, opasno si me izvadio iz govana.

14. Maribor vec tuce na poluvremenu 4:0, jadna kvota, ali bilo je sigurno. Na Fince pao po jedan gol za poluvreme, ali kod njih uvek pada u drugom...

15. LukaSsh i šta kad se registrujem?

EDIT: Džankee šalji na pvt ako imaš nešto za sutra :)

16. Fala dzanki. Singlirao sam nesto sitno al bila pala kvota. A da je salke dosao nagrdio bi se od para jer sam naknadno upario tacan rezultat sa slavijom plus ga igrao i na sistemu al jbg kad nece nece

17. Ако ми јебени Клуж не дође 2-5 не улазим у клаџу месец дана.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.