Кладионица

1. Jaooooo, ova ziljava Lokomotiva dolazi ili iz x ili iz 1! A baš sam mislio da odigram iz x, upucaću se ako dođe!

2. Jbg brate, cim smanjise kvotu na 4 odma mi je bilo sumnjivo. Al ajde, nadamo se i dalje :)

EDIT : 2:0 divota

3. aleksandarkg
    Munich 1860 (Am) - Mannheim 1 (2.5) и тачан резултат 1:0.
    јебемуматер, мора да прође. Јебаше оне швабе у петак, мислим да ови играју 3 за 3, и да долазе. Ја ћу да испратим ујутру и кеца и тачан резултат, па шта му бог да.
    Допуна: играли три текме. Прва 1:4, друга 1:4, прошла 1:0, зато и сад очекујем 1:0.

још једном, НИЈЕ ДОЈАВА, НЕГО МОЈЕ МИШЉЕЊЕ. е тако, да се оградим.
    ја сам гађао кеца на 1000 и тачан резултат 1:0 на 500 (квота на 1:0 је 8!), па ако изађу оба, биће весело.

4. LJudi, kakva vam je to dojava, prelaz 2u1 , a vi uplacujete na kvotu 4?

5. Pokušati Bastija-Šateru tačan rez. 1:1, neko moje mišljenje.

6. Људи добио сам ово од другара, квота пала са 1.95 на 1.50, трпајте!

Тавриа - Металург 1 1.50, екипа гостију ЈУНИОРИ!

7. Po mom misljenju,cist kec. Daleko je ovo od bilo kakvog dogovaranja.

8. Evo ga jedan za 500 kinti
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1520-8880231-974

I odigrao sam još Haken i Orebro na 3 tiketa, i Brašov i LKS Lođ na još 3, kombinacije sa golovima (2+I;3+I - GG1;GG2 - Tm1 2+I;Tm2 2+I). Ti su za po 200 djunti.

A pare odakle nam, pitaš?... ne znam za druge, ja prodajem drogu.

9. Nije dojava, vise je info...

10. LJudi, kakva vam je to dojava, prelaz 2u1

Jel sam napisao da je dojava ? Napisao sam da je pala kvota, nigde nisam naveo da je rec o dojavi.

11. Ove švabe gore nego žabari.

12. Pogresno sam razumeo, u svakom slucaju akcenat u mom postu je bio KVOTA 4 na kontraprelaz :)

13. Pogresno sam razumeo, u svakom slucaju akcenat u mom postu je bio KVOTA 4 na kontraprelaz :)

14. ова тема ће умрети

15. pogledah sve 3 za 3 tekme do petka uvece..stavicu ih dan pre... :)

16. Stavio zadnjih dvestapedez dinara na Sunku, nemo' da ste zajebali.

17. Ја сам игра

Бастиа 2-1
    Лестер ГГ

Ово за бастиу ми друг нешто као река', а нема од тога ништа него сам има еуро вишка :)

18. Молде 'ладно окренуо! Ја их већ отпис'о и сад погледам резултат, оно 3:2 и готово. :Д

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.