Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jaooooo, ova ziljava Lokomotiva dolazi ili iz x ili iz 1! A baš sam mislio da odigram iz x, upucaću se ako dođe!
Jbg brate, cim smanjise kvotu na 4 odma mi je bilo sumnjivo. Al ajde, nadamo se i dalje :)
EDIT : 2:0 divota
Munich 1860 (Am) - Mannheim 1 (2.5) и тачан резултат 1:0.
јебемуматер, мора да прође. Јебаше оне швабе у петак, мислим да ови играју 3 за 3, и да долазе. Ја ћу да испратим ујутру и кеца и тачан резултат, па шта му бог да.
Допуна: играли три текме. Прва 1:4, друга 1:4, прошла 1:0, зато и сад очекујем 1:0.
још једном, НИЈЕ ДОЈАВА, НЕГО МОЈЕ МИШЉЕЊЕ. е тако, да се оградим.
ја сам гађао кеца на 1000 и тачан резултат 1:0 на 500 (квота на 1:0 је 8!), па ако изађу оба, биће весело.
LJudi, kakva vam je to dojava, prelaz 2u1 , a vi uplacujete na kvotu 4?
Pokušati Bastija-Šateru tačan rez. 1:1, neko moje mišljenje.
Људи добио сам ово од другара, квота пала са 1.95 на 1.50, трпајте!
Тавриа - Металург 1 1.50, екипа гостију ЈУНИОРИ!
Po mom misljenju,cist kec. Daleko je ovo od bilo kakvog dogovaranja.
Evo ga jedan za 500 kinti
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1520-8880231-974
I odigrao sam još Haken i Orebro na 3 tiketa, i Brašov i LKS Lođ na još 3, kombinacije sa golovima (2+I;3+I - GG1;GG2 - Tm1 2+I;Tm2 2+I). Ti su za po 200 djunti.
A pare odakle nam, pitaš?... ne znam za druge, ja prodajem drogu.
Nije dojava, vise je info...
Jel sam napisao da je dojava ? Napisao sam da je pala kvota, nigde nisam naveo da je rec o dojavi.
Ove švabe gore nego žabari.
Gazimudo...PVT
Pogresno sam razumeo, u svakom slucaju akcenat u mom postu je bio KVOTA 4 na kontraprelaz :)
Pogresno sam razumeo, u svakom slucaju akcenat u mom postu je bio KVOTA 4 na kontraprelaz :)
ова тема ће умрети
NI-KA-DA!
pogledah sve 3 za 3 tekme do petka uvece..stavicu ih dan pre... :)
Stavio zadnjih dvestapedez dinara na Sunku, nemo' da ste zajebali.
Ја сам игра
Бастиа 2-1
Лестер ГГ
Ово за бастиу ми друг нешто као река', а нема од тога ништа него сам има еуро вишка :)
Молде 'ладно окренуо! Ја их већ отпис'о и сад погледам резултат, оно 3:2 и готово. :Д