Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
odigro sam danas sledece.
ајнтрахт двојку, воде 1:0
одензе 2-3 било 1:2
варесе кеца, води 1:0
бастију кеца води 2:1
и јебени волен нека швајцарска друга, од 2 до 3 и ладно прво полувреме 3:2. НЕ ВЕ РА
Ђеш Швајцарце, они к'о да играју без голмана. :Д
А, бре, Лексо, јебале те анализе! Ево Ајнтрахт води 2:0. Пук'о сам. :Д
'Nači uđu li i Vest Hem i Malaga iz iksa k'o što sam prognozir'o a oni francuski majmuni umesto x-x, 1-x, ja ne znam više šta da radim na ovom svetu. Samo se nadam da će ti slepci dobiti na kraju da ne moram više da jebeno prokleto ziljavo pizdim i da se jebeno koliko-toliko smirim na koju sekundu! Aupičkumaterinu više!
Ја игр'о кец на Осасуну, ал' пук'о сам већ.
Kolko si puko grifine?
Ne pitaj, rođače, poslednjih nekoliko dana sam puk'o jedno 4 somića. Veeeliki problem je u činjenici da nisam u ultra moćnom finansijskom stanju pa da me boli uvo, a i taman da jesam, ne bi mi bilo svejedno. Ma samo da se dokopam bar jedno 3 somića, videću da pozajmim od nekoga, i ćao sam sa kladžom do daljnjeg. Planiram da to skroz okončam, ali videću koliko je to realno, tj. kako će se odvijati situacija. Ma sve u svemu, katastrofa...
E još Malaga da izjednači i super :)
Не дај се брате, биће пара, НЕ ОЧАЈАВАЈ, очекујемо турбо викенд и неке опасне дојаве са свих страна, веруј ми.
1:1, надам се да узе паре.
Etoo, i ja dobio nesto....
Će bidne nešto, ako Vest Hem izdura još devet minuta i ne primi gol :)
Sutra Kaljari-Katanija 2, 3.3 kvota i Atalanta-Kijevo 1, 2.25 kvota. Cini mi se da prvi igraju 3 za 3, a ovi drugi 4 za 4.
Kako igraju 4 za 4??? 0.o
Само дерите прљаву кладионицу.
Јел' неко ушао у ону групу на фејсу што се рекламирала овуда, ваља ли шта? Дође ми да направим то срање и да им се придружим..
To je tek sad otvoreno i to otvorio je neko odavde.
Hvala Sele za Vest Hem.
Znaci da ne rasipam ovih 620 sto imam.
Ceka se vikend.
Nema na čem Roso, nek sam nekome pomogla :)
Ubacih nekakvu A. Coimbra ekipu da mi ispuni uslov! Još stavio na njih 1x, kvota 1.2 i oni me obore!
Ma jebem ti retardirane kladionice i njihove uslove!
To sam ja napravio, uđi, ima pogođena danas.http://www.facebook.com/kurcemupicku
Lexa, tvoja?
Aj deli i ovde na pvt dojave.
Takodje, primam na pvt sve vrste dojava.