Кладионица

1. kako me nece ovaj basket

Džanki ne lupaj, Unix dolazi preko 150, jedino ne znam šta si drugo igrao.

2. igrao sam ispod...greska...

3. Znam, ali odsad Uniks uvek iznad.
    Šteta što se nisam prebacio na košarku da dodam Uniks umesto nekog fudbala.

4. Sinoć imadoh na 2 uložene hiljade, neki jadni dobitak od 550 dinara, pa sam ga premostio za danas na jedan tiket.

Eisbaren (hokej) 1
    Barselona 1 i G0
    Legia 2+
    Senica 2+
    Al Itifaq 1

Kvota oko 11.

5. Ljakse, teško će doći Barsa i Čelsi 2. gg. A imaš jednu grešku, bar po mom mišljenju, kod basketa: Juta i Finiks idu preko 203.5 jer su obe ekipe prilično efikasne, pogotovu Finiks. Mada to ne mora uopšte da bude tako, to je blesavi NBA, može svašta da bude. Odlična je kvota na Kliperse a kidaju se protiv Lejkersa, ako se dobro sećam, za 3. mesto na Zapadu.

6. ode u kurac tiket...-5000...jos pojacah tavriju na uzivo (3.8 bila kvota, stavio 3000)...-8000, a u kurac

7. E, Džanki, sad znaš kako mi je. :) Samo što bi ja trebalo da dođem do nekih 3 hiljade kroz nekoliko dana...

8. Imala vremena Tavrija da mune jos jedan, ali jebi ga.

9. Ljubojaaaaaaa
    Igrao na Legiju sa hendikepom

10. Radović!
    Uzeo 8000 poena na Legia daje sledeći gol

11. Citadela iz dvojke :) Ako je neko igrao pp2 ,bogatiji je za 5.25x pomnozen ulog :D

ja na onom beticiousu:
    110k da ce na kraju da bude X, kvota 2.72
    50k da ce na kraju bude 1:1, kvota 3.51
    20k da ce na kraju bude 2:2 , kvota 8.98
    130k na 1x , kvota 1.76

ako dodje 1:1, usracu se od poena :D

12. јеботе, даде га ливорно. а ја се мислио да уплатим, седео на рулету, још је код мене могло, квота 15. и нисам. одиграо аталанту, астон вилу, и челзи пх уместо тога. говнар.

13. Celsi - Barsa X-X
    Real - Bajern dupla1
    Valensija - Atletiko 1&GG
    Bilbao - Sporting 1
    uplata 100, dobitak 14800.

14. jeботе, даде га ћитадела

15. Ja odigrao za dvesta livorno iz dva u x.
    A na drugom igrao
    Luton 2
    Newport gg
    Besancon x-1
    Aston vila 2-3

16. Grifindore, od kolko para moras da napravis 3000?

17. gazimudo može li da se na onom beticiousu igra nešto osim konačnog ishoda? Vidim igrao si neke golove, a tamo to nisam video?

18. Samo konacne ishode,al moze i u lajvu. Medjutim,kod nekih "atraktivnih tekmi" daju VIP LIVE, a tad ima dosta igara u ponudi.. od SLEDECI DAJE GOL, preko kornera, do tacnih rezultata..

19. Grifindore, od kolko para moras da napravis 3000?

Ni od čega, burazeru, u tome i jeste problem, niti planiram da pravim kintu. Moraću da pozajmim od nekoga, jer iako sam ćaletu pozajmio 50 jura, ja te pare skoro neću videti jer je on u neviđenoj krizi cele godine. Koji sam jebeni baksuz, to je neverovatno!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.