Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ajmo LUZENAC MOZETE VI TO, MOZETE DA KARATE GOVEDA
'Bem ti glupog slepca iz Mocarta, pogrešno mi ukucao jebeni tenis, primetio sam tek kad sam se vratio gajbi. Jebaću mu mamu onu slepu bude li me samo to sjebalo.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1022-2388419-976
Grifine, ne možeš ovakio proći tiket u životu, nego slušaj šta ti pričaju stariji i prepisuj tamo vamo levo desno bre.
Nisam ni ja ništa bolji, ali trudim se.
Ljakse, brate, ja tiket nisam ubo, ne pamtim. Po mom mišljenju, ovo nisu loše tekme, ali je meni, naravno kao i mnogima, problem što nisam userčina i što previše razmišljam, a neretko i zanemarim svoj instinkt. Evo, čist primer: prekjuče vidim neke blesave Šveđane i u sebi razmišljam ma ovo će doći x-1, kvota bila preko 5, i onda rek'o ma neću to da odigram, sumnjam da će doći. I došlo je. Ma odigram ja i nešto odavde, ali obično igram po svom, što i nije baš dobro. Jaoooo, kako me je malopre ortak spasio, ovo ću mu pamtiti mnogo dugo. Dao mi čovek 3 somića i kad se završi ova nedelja, znači života mi, bataliću ovo sranje na dosta dug period. Planiram da dosta toga promenim kod sebe, a to će mi biti jedna od najbitnijih stvari. Još da odigram nešto sitno to što ima da se igra ove nedelje i to je to. Znači ovih dana sam se toliko nervirao i cimao, zbog čega bre? Koji će mi to kurac u životu. KANTAJ GOVNA MANČESTERSKA, KANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJ! :D
Братић, то ти је паметно. Ионако је сад крај сезоне, ја ћу изгурати до краја и надам се остати у неком јадном плусу и онда МРШ КЛАЏО У ТРИ ЛЕПЕ!
Управо је то проблем, превише комбинација, мозгања и на крају - ђоле. Једино се сингл изгледа исплати, али треба доста пара. Или да те сере.
Пази сад, јуче ме УСЕРЕ Малага 1, Фенер 1, ЛИЛ 1, Удинезе 1, Бетис ГГ и тако још неке глупости али ставим 40 мртвих динара! И шта се дешава, наравно дође, никад смешније узмем 2 сома и нешто. Тачно знам да сам ставио 5 глава да би дошло јуче! Знаш кад ће то да се понови? Кад ја постанем председник Србије!
Страшне су то ствари..
I meni trebaju pare.
Stavio sam 5000 na ovo.
Pa, šta misliš, hoću li da se ubijem ako padnem?
Hoću, boli me kurac!
Život je poezija:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3111980-976
Pardon, mislio sam na ovaj singl:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7614992-976
Prvo i osnovno, nisi stavio 5 somova na ovo. Drugo, boli tebe uvo, ti si stariji, znaš kako je meni kao aj da kažeš i dalje klincu kad nemam ni prebijene pare brate? A video si i sam koliko sam tiketa padao zbog jedne jebene tekme. Znači kad mi je najviše trebala kinta, ja padnem na 2 tiketa po 1 tekmu i pre neki dan padnem 1 za 6 somova. Nije to dobro ni kad si pun para, a kamoli kad jedva sastavljaš kraj s krajem. Ti u poslednje vreme, bar koliko ja znam, nisi pucao često po 1 tekmu, štaviše ne znam da li si uopšte skoro pukao na 1 tekmu, tako da ti i nije neki cim.
Prvo i snovno, stavio sam pet somova na ovo, jer sam pijan. Dalje ne vidim da čitam.
Pa i pored toga se nerviram što ove budale ne daju golove.
Pa logično je da ćeš da se nerviraš, sigurno ti nisu dobitak klikeri. Jebiga, ja moram da prestanem s tim, stvarno se nadam da ću zauvek da raskrstim s tim. Koliko je to realno, vreme će pokazati...
Kurac zauvek, do septembra stekaj, pa posle gruvaj ko covek.
Pa opet nanovo nerviranje i cimanje? Neka hvala, nije vredno truda. Da malo manje razmišljam (što bih lako mogao da popravim) i da imam više sreće, možda bih i imao neki motiv da nastavim, ovako, jok.
Sigurno da sigurnije ne može da bude. :) Au, kakav će meč biti Njuka - Šiti, ima da pršti na sve strane! :)
Sledeće kolo Premier lige gađajte da će Junajted dati 3+ gola ili da će biti 3+ utakmica. To im je jedina šansa da se ze probiju na 1 mesto.
Junajted moze da osvoji titulu samo ako bude imao vise bodova od sitija, posto je pravilo premijer lige da se gleda medjusobni duel, a siti ih je kantao 6 1 u gostima i 1 0 gajbi.
Tako da mancesteru ostaje jedino nada da ce da kiksne siti,sto iskreno mislim da nece :D
Blejce bataljivao i ja par puta,al nekako se uvek vratim. doduse, svaki put sam bio sve bolji i bolji. Sad sam i definitivno skontao da je najbolje igrati 1,2 max tri tekme po tiketu i malo veca uplata. Meni je to veca uplata 500-1000. Jbg,ako dodje, u plusu si 1000 kinti, to ti je jos 2 takva da odigras. A ako se iskontrolises pa gadjas samo realne stvari, i da ti nije bitno kolika je kvota na neki par ako si siguran da ce doci, eto plusa.
ja testiram trenutno tu foru na nekoj aplikaciji na fejsu, i za 7 dana sam dobar 50k poena. A krenuo sa 2000 kredita.
www.facebook.com/11betting Evo ti link, pa igraj ovde kad te uhvati kriza :)
E ja nasao poso, tako da necu jos da prestajem sa kladjenjem :D
hehehehhehe baš treba obrnuto sad da bude ... Pošto si našao posao treba da PRESTANEŠ DA SE KLADIŠ
Ovaj tiket što sam odigrao juče i predložio vama ...
Silkeborg - Odense X (3.15)
Luzenac - Orleans X (3.00)
Vaduz - Chiasso X (3.20)
Halmstad - Trelleborgs 1 (2.15)
Kvota: 159.28
Padoh na Luzenac i Vaduz u zadnja 3 minuta. Vaduz dao gol u 2. minutu nadoknade. JEBEM TI ZEMLJU!
Jbg,a baš lep tiket ...
у бре, џанкозо, јебемти злојаву, тек сад видех да ми је јучерашњи тикет пао само на то, а играо:
сити 1-1
плзен 1-1
висла 1
спортинг 1
и лузенак 1 (јеб'о ме у курац!)
ал' добро, битно да сам научио лекцију.
но, вечерас гранада - еспањол 1. фина квота.