Prijava

El rade kladionice danas?

ipak se ovo previse rasirilo

Da su kladze stavile normalnu kvotu na keca i iks kad je vec dvojka bila 1.05, spicio bih jedno 2,3 soma sigurno na 1x.. Cim su spustili na 1.05 jasno je da je znala svaka baba u kraju.

Gde to u mozzartu ima da se igra na izbore?

I naravno,morao sam da stavim francuze na tiket, jebem im mater napoleonovsku, pocrkali dabogda. Nikad vise ih ne stavljam na tiket.

газимудо, сетих се оне наше 3 за 3, јеси је одиграо? лепа квота баш, ја бих погурао са 3-4 иљаде...

Koje to vaše 3 za 3, pa podeli sa ostalima bre? :) Znači jebaću mamu onom ziljavom Tventeu bude li Bilbao dobio ili igrao nerešeno protiv fašista! Jebeni slepci vodili na poluvremenu, ja igr'o x a oni uspeli da izgube, i to 3:4! Trebalo je da igram da će pasti dosta golova jer i u prošlom kolu, i to baš na gostovanju, Herenven je dao 4 komada, ali džaba mi sad ova naknadna pamet.

Trebalo je da igram da će pasti dosta golova jer i u prošlom kolu,

Зато сам ја цепио 2ГГ, него овај мртви Де Графшап зезно ствар, мада на лајвскору избацује да је прекинута утакмица, ваљда ће се рачунати квота 1.

Погодим Ајачио, РКЦ и још неке глупости ал' ето..

Блејче дај неки савет за тај НБА, а ви дајте то 3 за 3, жуља ме ова стоја у џепу..

Ma nema mnogo tekmi, ali 'ajde.
San Antonio - Juta, to vidiš i sam po kvotama, 1
Valjalo bi da probaš da odigraš sistem 1/2 da će Orlando i Indijana ili Memfis i Klipersi da odigraju nerešeno. Kvota ti je 6 ako prođe 1, a ako ubodeš obe, što bi bilo stvarno gotovo nemoguće, oko 12. :) Mislim da će Memfis i Klipersi da cepe do produžetaka, pa ako imaš kintu, ne bi bilo loše da to čisto ispratiš sa 200 kinti. A što se tiče ove 2 tekme, jebiga, ne bih ti mnogo pomogao jer bih stavio na Indijanu i navijački na Kliperse. Doduše, na Kliperse je odlična kvota, 3.30, ali pitanje je da li će doći. Mogu eventualno da ti predložim one poene. Tu bih stavio S.A. - Juta preko 203.5, Orlando - Indijana ispod 183.5 i Memfis - Klipersi preko 184.5. Tu ti je ukupna kvota 6.33. Jebiga, nema mnogo tekmi da se igra, a i to što ima je jako neizvesno... U stvari, kad malo bolje razmislim, Memfis je mnogo jaka defanzivna ekipa, ali opet bih ja stavio preko toga. :) A baš sam se nadao danas da će bar 1 tiket da mi prođe, ali nema veze, ne može da me baš toliko kenja. :)

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1451-2056393-977
Sjeba me Atletiko, a taman bi legao ovaj tiketić, za samopouzdanje :)

LuKaShh

Jebiga batice, obori i mene Fiore, samo oni, a bas lep tike bio... Dajte taj tri za tri ako moze, treba neka kinta da se uzme?! Pvt pls :)

џанкаро, бацај певете те текме, да не прегледам понуду редом, да зевам ко то игра 3 за 3 :)
а од мене кардиф - вест хем кец. у главуџу!
ништа анализа, ништа квоте, прва текма, а том кардифу измаче прошле сезоне премијер за мало. много ми готивни, ценим да ће да добију прву, и то са 1:0, или 2:1.

Ja hocu isto kao i Sumadinac, da mi date pevete...

Кажу Дачија М - Конкордиа Ч. сигурна двојка (румунска прва лига) квота је негде око 2, мада верујем да ће још пасти..

Можда Оксер може да изненади Дижон, у бољој су форми..

Била и 2.20..

coa moraces sam da izvalis koja je, imam dil sa gazimudom da ne sirimo :)

Па ПВТ-ујте не било вам заповеђено, идем још мало на посао!

само полако, не игра се данас :)

Добро али мислите на браћу кладионичаре..