Кладионица

1. jo, mocart i vilijams... što?

2. Evo prostudirao sam listu :
    Najsigurniji par ovaj vikend sa lepom kvotom Leverkuzen 1-1 3+ 3.05 kvota
    ali naravno ubaciti još neke fixeve koje vi mislite da će doći i lepe pare mogu da se uzmu sa uplatom o 100 din.

E sad imam još jedan lep tiket ... treba ga odigrati sa nekom kombinacijom ili izbaciti neke mečeve koji se bojite

>>>> Leverkuzen - Grojter 1 <<<< prolaz 95%
    Grojter nema poraz u gostima i red je da sad pukne i to ubedljivo (biće sličan meč kao prošli vikend Hanover-Nirnberg ako se sećate)

>>> Sanderlend - Wigan 1 <<< prolaz 70%
    Sanderlend do da ima sve nerešene,a i igra sa neugodnim Wiganom ... cenim da će neka individualnost igrača Sanderlenda da reši utakmicu.

>>>> Stoke - Svonsi 1<<<< prolaz 80%
    Slično kao i Sanderlend ma da mislim da je sigurniji Stouk od Sanderlenda

>>> Mitlzbro - Lester X <<< 75%
    E sad jedna bomba ... Stvarno realan nerešen rezultat ... ekipe koje do sada imaju 12 bodova i isti skor 4-0-3 BEZ NEREŠENOG .... e da ga je*em sad je red

>>> Motherwell - Seltik 2 (ili pokušaj x-2) <<< prolaz 90%

>>> Utreht - Vitese 1<<< prolaz 75%
    Interesantna utakmica ... Vitese je fenomenalno krenuo sezonu ... u gostima sve pobede bez primljenog gola ...verujem u iznenadjenje tj. ipak realnost da Vitese ne može da zaredja toliko dobri rezultata zaredom ... red je da puknu
    Pokušajte ako se bojite gg3+

>>>Inter - Fiorentina 1 <<< prolaz 70%
    Italijani mute ove sezone da to nije normalno ... ovde je možda realan x ali vuče lepa kvota na inter da konačno obraduje svoju publiku sa 3 boda.

>>> Lacio - Siena 1 <<< prolaz 85%
    Mrzim Sienu

>>> Malaga - Betis 1 <<< prolaz 90%
    Betis dobar u gostima ali kao i Vitese pa nema on toliko kvaliteta da zaredja više dobri rezultata ... pada danas gotovo sigurno

Eto toliko od mene ....
    Ja ću ovo igrati ako stignem jer nemam vremena:

LEVERKUZEN 1-1 3+
    MALAGA 1
    MITLZBRO X

SREĆNO!

3. ma pitao sam. nesto me zanimalo.

4. Mislim da će danas čelzi rasturiti.

5. Sefild UTD-Notts County.... GG3+, 4+....Grme u medjusobnim susretima...
    Mk dons-Crewe....takodje...
    Preston-Yeovil 3+....Ima tu jos svasta od Engleza da se nabaca...I sve 3 mogu da se probaju 1-1 i 3+...

6. gađajte kvote sa golovima ~3.05, 3.10 i to sve na jedan tiket sa po recimo 8 tekmi, i stavite sistem 6/8. Trebalo bi da upadne k'o iz pičke.

7. ništa ja te vaše šifre ne kontam :-D. pogađate li vi šta?

8. Kad smo vec kod sistema,evo cisto da utefterim ovde kako se dobija broj kombinacija: Ako npr. trazimo 4/8 onda formula izgleda ovako
    (8x7x6x5)/(4x3x2x1)
    . Za danas predllazem:

SPORTING 1 1.55

BAJERN GG3+ 1.9

BARSA 3+ 1.5

MANCESTER UTD 3+ 1.6

PSG 1-1&3+ 2.2

9. Више-мање се слажем са Жајковом анализом.

Вддл, прошли пут ме тај твој МекДонс оборио на 3+ за 13 сома, исто си га предлагао, ако ме прода и овај пут биће крви до кољена :)

Хофенјам 1 У успону су форме, лепа квота

Нирнберг Штутгарт 3+

Вердер Т1 1+

Нови Пазар 1 Доњи Срем мора да падне у гостима, немају толики квалитет, надам се..

Малага 1 и ГГ

10. Ma opusteno tebra, ovo je sad laganini, 2-1 poluvreme... :))

11. ja sam odigrao Chelsea 2, pa kud puklo da puklo

12. ajde da čujem na brzinu...

radnički niš 1
    siti 2
    hamburg- hanover gg
    radniči ragujevac - olimpija 1

13. Radnici ove sezone prilicno dobro igra, protiv zvezde pokazali su odlicnu igru i zao mi je sto si primi gol pred sam kraj, mislim ce danas pobediti.
    Za siti nisam siguran, mislim da dolazi X.

moj izbor za danas:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1090-2717931-1020

14. Jos neki predlozi za danas:

Malaga-Betis 1 1.7
    Ajax-Twente GG 1.55
    Anderleht-Lokeren 1 1.4
    Viljareal-Kordoba 1 1.7

15. Radnički niš 1 (1.9)
    Radnički kragujevac 1 (fudbal) (2.2)
    Liverpool 2 (1.8)

16. Nisam uplatio niš od Engleza, neću ni da gledam njihove parove....jbg zakasnih. Nego gledam Zadar - Zagreb....3 za 3 a? http://www.flashscore.com/match/6HHxRjjU/#h2h;all

17. Kosarkaski triple:

Zvezda H2 (6.5)
    Cedevita H2 (3.5)
    Radnicki K H1 (5.5)

18. A kao bombu moze se pokusa nesto od ovo troje:
    Milan daje 2+ u drugom @5.15
    Ajax - Twente GG2+ @5.15
    Juve - Roma GG2+ @5.5

Ja cu najverovatnije skoknem i uplatim u sistemu 1od3 za 500 kinti.

19. E moj Hule, jebo si me u guzu jako.

20. Pu majku mu, padam drugi vikend zaredom zbog jednog gola.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.