Ma zajebi atmosferu, idemo tamo ko će nam udeliti neki dobitak, jer ceo tiket očigledno ne možeš više da pogodiš :D
A kako to funkcioniše, jel taj par izbaciš pre nego što je gotova utakmica ili kada završi?
Turbo isplata ti je Dzankaro, da podignes tiket ako ti nisu jos sve utakmice odigrane. Podeli se sa kvotom od utakmica koje jos nisu pocele. Nije to isto.
na stolu letak TURBO ISPLATA. Ukratko, uveli su mogucnost da ukoliko se pogodi 3 ili vise utakmica na tiketu, a ostala je jedna, dve...koje nisu jos pocele ili su odlozene, moze da se naplati tiket. Isplata je uplata puta pogodjene kvote.
ovo nije to,na tiketu pise u dnu "5+, naplatite vas tiket iako ste promasili jednu utakmicu"
pitao sam tamo lika o cemu se radi pa mi je rekao,nisam jos uvek imao prilike da koristim sam tu opciju
Onda nalupaš sve duple šanse, male su šanse da ćeš pasti na 2 para u tom slučaju. Drmneš 500 din i eto. Zajebu te jedni govnari kao Hajduk večeras i odeš i kažeš sklanjaj govna i daj pare :)
Aj nek neko djipne do meridiana da pita to iz prve ruke. jes da je meni najblizi meridian na 10 minuta busom,al itekako ce mi znaciti ako mogu jednu da promasim.
A jel ta puknuta mora da bude poslednja sa tiketa ili moze bilo koja?
obe 3za3 ja bi uplatio al mi buraz nije tu neam koga da iscimam...dokle se uplacuju tiketi u mocartu?
San Martin - Inti Gas 1 1.65
Caracas - R. Esppor 1 1.55
San Martin - Inti Gas
Igraju 3 za 3:
2010 Inti Gas - San Martin 2:1
2010 San Martin - Inti Gas 4:1
2010 San Martin - Inti Gas 5:0
2011 Inti Gas - San Martin 2:0
2011 San Martin - Inti Gas 2:0
2012 Inti Gas - San Martin 2:1
2012 San Martin - Inti Gas ???
Caracas - R. Esppor
Caracas 2. mesto na tabeli 19 bodova, skor kod kuce 3 1 1. Pre samo 4 dana sastali su se danasnjim rivalom u Kupu i izgubili na svom terenu 0:1. Izgleda da ih to takmicenje ne zanima mnogo, a i ne verujem da gost moze za tako kratko vreme da napravi jos jedan podvig.
R. Esppor 12. mesto na tabeli 11. bodova, skor na strani 2 0 2. Igraju sasvim solidno u zadnje vreme, zabelezili su 3 pobede u Kupu i probace da tu urade nesto vise, dok ce u prvenstvu biti u zlatnoj sredini. U medjusobnim susretima u prvenstvu, domacin je dobio svih 6 puta!
2009 R. Esppor - Caracas 0:3
2010 Caracas - R. Esppor 3:2
2010 R. Esppor - Caracas 1:2
2011 Caracas - R. Esppor 3:0
2011 Caracas - R. Esppor 2:0
2012 R. Esppor - Caracas 0:1
Kubot je smrad, anti talenat, jebeni glodar, i hermafrodit...i govno od coveka, supak, uvek gubi egal meceve (izgubio od levina, majera, a lacko ga je vec jednom usrao, prosle godine 6-1 6-1 tako da ovo bi trebalo ko iz picke da dodje)
ondaaa
Dinamo Riga (hokej) manje od 5.5 1.55 uvek dolaze manje
PAO - Olimpijakos 1 1.75 olimpijakos ocajno igra dok PAO kida usi...
Drot - Asadjaklsa rukomet svedska, dosta dolaze preko valjda ce i sad... znaci preko 54.5 1.85
i moj favorit posle lacka
Uniks - Lijetuvos ispod 143.5 1.85 po meni prevelika granica, poklon ko Kremona danas :)
papetmastere, to ti je Turbo isplata takozvana...dobra stvar
5+ akcija neka se zove, ide zadnjih mozda manje od mesec dana cini mi se,stvarno je dobra stvar
Ma zajebi atmosferu, idemo tamo ko će nam udeliti neki dobitak, jer ceo tiket očigledno ne možeš više da pogodiš :D
A kako to funkcioniše, jel taj par izbaciš pre nego što je gotova utakmica ili kada završi?
I naravno govnari iz Splita me samo oborise, eto dvoumim se dal da stavim Lion il Hajduk, i stavim JEBENI HAJDUK!
Turbo isplata ti je Dzankaro, da podignes tiket ako ti nisu jos sve utakmice odigrane. Podeli se sa kvotom od utakmica koje jos nisu pocele. Nije to isto.
Ja tek sad ništa ne znam :)
na stolu letak TURBO ISPLATA. Ukratko, uveli su mogucnost da ukoliko se pogodi 3 ili vise utakmica na tiketu, a ostala je jedna, dve...koje nisu jos pocele ili su odlozene, moze da se naplati tiket. Isplata je uplata puta pogodjene kvote.
Pa to nije loše...samo ko je mogao slutiti da će Hrvati da zaseru.
ovo nije to,na tiketu pise u dnu "5+, naplatite vas tiket iako ste promasili jednu utakmicu"
pitao sam tamo lika o cemu se radi pa mi je rekao,nisam jos uvek imao prilike da koristim sam tu opciju
Treba to istražiti, deluje dobro.
Vrlo dobro deluje.
ranije je bilo ako na jednoj od 5+ tekmi padnes,samo ti vrate ulog i to je to,ovo je novo i puno bolje
Onda nalupaš sve duple šanse, male su šanse da ćeš pasti na 2 para u tom slučaju. Drmneš 500 din i eto. Zajebu te jedni govnari kao Hajduk večeras i odeš i kažeš sklanjaj govna i daj pare :)
Aj nek neko djipne do meridiana da pita to iz prve ruke. jes da je meni najblizi meridian na 10 minuta busom,al itekako ce mi znaciti ako mogu jednu da promasim.
A jel ta puknuta mora da bude poslednja sa tiketa ili moze bilo koja?
eo od nekog lika za veceras...
obe 3za3 ja bi uplatio al mi buraz nije tu neam koga da iscimam...dokle se uplacuju tiketi u mocartu?
Caracas - R. Esppor 1 1.55
San Martin - Inti Gas
Igraju 3 za 3:
2010 Inti Gas - San Martin 2:1
2010 San Martin - Inti Gas 4:1
2010 San Martin - Inti Gas 5:0
2011 Inti Gas - San Martin 2:0
2011 San Martin - Inti Gas 2:0
2012 Inti Gas - San Martin 2:1
2012 San Martin - Inti Gas ???
Caracas - R. Esppor
Caracas 2. mesto na tabeli 19 bodova, skor kod kuce 3 1 1. Pre samo 4 dana sastali su se danasnjim rivalom u Kupu i izgubili na svom terenu 0:1. Izgleda da ih to takmicenje ne zanima mnogo, a i ne verujem da gost moze za tako kratko vreme da napravi jos jedan podvig.
R. Esppor 12. mesto na tabeli 11. bodova, skor na strani 2 0 2. Igraju sasvim solidno u zadnje vreme, zabelezili su 3 pobede u Kupu i probace da tu urade nesto vise, dok ce u prvenstvu biti u zlatnoj sredini. U medjusobnim susretima u prvenstvu, domacin je dobio svih 6 puta!
2009 R. Esppor - Caracas 0:3
2010 Caracas - R. Esppor 3:2
2010 R. Esppor - Caracas 1:2
2011 Caracas - R. Esppor 3:0
2011 Caracas - R. Esppor 2:0
2012 R. Esppor - Caracas 0:1
do 11 dzanke
kad budem otisao sutra sve cu proveriti lepo,ne cima mi se sad nikako
Kolko tenisa sutra, pola ponude tek izaslo, kontam da je ovo neka sigurica
Lacko - Kubot 1 1.85
Kubot je smrad, anti talenat, jebeni glodar, i hermafrodit...i govno od coveka, supak, uvek gubi egal meceve (izgubio od levina, majera, a lacko ga je vec jednom usrao, prosle godine 6-1 6-1 tako da ovo bi trebalo ko iz picke da dodje)
ondaaa
Dinamo Riga (hokej) manje od 5.5 1.55 uvek dolaze manje
PAO - Olimpijakos 1 1.75 olimpijakos ocajno igra dok PAO kida usi...
Drot - Asadjaklsa rukomet svedska, dosta dolaze preko valjda ce i sad... znaci preko 54.5 1.85
i moj favorit posle lacka
Uniks - Lijetuvos ispod 143.5 1.85 po meni prevelika granica, poklon ko Kremona danas :)
Ajde pa nas obavesti.
jos jedna po meni sigurna
Dodig - Kolsrajber H2 kontam da ce biti oko 2 kvota, sasvim pristojna kvota a svaba ce usrati ovog mentola