Кладионица

1. Armagedon,aj leba ti pitaj koja je kvota da Fenerbahce osvaja EL ove sezone.

2. Jel treba nekom jos nesto? :D

3. O jebem ti kretene blesave od Atletiko Mineria! Ljudi gube 1:2 i daju taj jebeni gol (jer sam igrao x) i narafski, 93. minut, još jedan gol. Budu li šiptari uleteli protiv Troa u dvojku i Sosijedad i Atletiko odigrali x, ima sam sebi muda da se napasem jer sam pogodio Panatinaikos i Aris x, kvota 4.50! Jao, kako bih voleo da ovaj Troa dobije ili bar neka odigra nerešeno bre, neka smuljaju nešto.

4. ima li sta sad da se igra?

5. Imaš uživo na Aletiko i Romu.

6. danas me usrali hrvati i murija,ne kapiram kako Steua ne moze jedan jebeni gol da da
    necu ni da ispratim Marsej i Atletiko do kraja jebem mu mater

7. I njima jebem majku.

8. Jebote, kako je moguce da ovaj MERIDIAN nema web sajt? Mislim, to je jedna od realno jacih kladionica u drzavi.

9. Nema nigde njihov logo...

10. Ko zna kojoj mafiji oni pripadaju :D

11. Одиграо сам за сутра гг3+ на 1 утакмицу прве норвешке лиге и 2 утакмице шведске друге. Јебеш било какве анализе, позицију на табели, форму и сл, видео сам мале квоте за ову игру (1.65, 1.7 и 1.8). Као последња овца :) Елем, улог 100, евентуални добитак 500. САМО ЕФИКАСНО СКАНДИНАВИЈО!

12. pada i Marsej,90 minut 1:0 za Troyes,nema leba

13. Još jedni na spisku govana...

14. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1180-1723248-1026

Dobio 720...

Nisu neke, ali dobitak..
    Ima nesto za sutra tek da se otprati, makar sitnica bila...

15. Lep tiket, svaki dobitak je dobitak. Bravo. Ima, ali čuvaj pare za utorak, sredu i četvrtak. Evropa se igra.

16. 500 cuvam za stek.. 220 pustam u promet..
    Da to rasirim na 3,4 tiketa..

17. Zavisi kakve će biti kvote, ako budu neke dobre onda kako je neko danas rekao manje parova, veći ulog.

18. мене неко жестоко јебе, и то без икаквог лубриканта.
    'ајде јуче пазар, прежалио сам, нема везе, дешава се.
    ал' данас аталанта мртва, играм 0-2, полувреме 0:0, цело полувреме нису имали по шут на гол, и онда у другом полувремену три гола. а хватао још интер, удинезе, лион и слован. квота једва преко 7, и ни то не могу да убодем.
    проклетство се наставља, идемо даље! макар ћу да будем рекордер по дужини поста на клаџи, аупичкуматерину.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.