Кладионица

1. Imam dobar osećaj kad je u pitanju ova nedelja :)

2. Treba sutra da zasednemo ovde i lepo proanaliziramo utorak :)
    Onako ljudski :)

3. Bolje u utorak i to oko 5 jer će se do tad već formirati kvote i videćemo gde padaju, ko se povredio, ko igra, ko zabušava :)

4. Е, мало сте претерали, пишете о жељама и дописујете се, а врло мало сте се држали теме. Мало ми безвезе што смарам, али мислим да тема треба да буде што прегледнија.

5. Prc.. Ja uvek odigram navece negde kladzu, pa dam caletu da uplati sutra dan kad se vraca sa posla :)
    Ali ajd nateracu ga da prosetamo posle podne..
    Onda sutra onako nesto povrsinski proanaliziramo, a u utorak mu jebemo kevu :)

EDIT: Stiven, za sta da bude preglednija? Okej da smo smorili i da spemujemo jesmo, ali nije niko ostavljao neke predloge pa da ih bacamo negde na prosle strane :)

6. Prvi dobitak u životu mi je bio na Ligi, tako da mora da se dobije :D

7. I posle je bila jos jedna strana kako smo dobili/pali tako da je vec bila zatrpana :)
    Ja otis'o, skola prepodne. Vid'mo se..

8. Sutra u 22:30 prvo zasedanje povodom lige šampiona :D

9. Једна страна. Већина људи (или пола, небитно) ће се вероватно вратити на претходну страну, а већина неће да врти 3 или 4. Ја бих се вратио и пет, али јебем му матер, зашто да затрпавамо глупостима кад нема потребе?

10. Podrzavam Dzankeeja u onom tipu za PAO - Olimpijakos 1, a moj savet je
    Trapani - Lece tim2 2+. Na 10 od 11 tekmi ove sezone su dali barem 2 gola. AKo munu jedan, dace sigurno i drugi, samo je fora koliko rano ce da padne prvi gol.

11. Probajte danas 2 na Cedevitu, odlična je kvota a može vrlo lako da dođe. Štaviše, realnija mi je tu dvojka iako Cedevita i nije baš u nekoj formi, ali to bi trebalo da dobiju na suvi kvalitet.

12. Blake Griffin
    Probajte danas 2 na Cedevitu, odlična je kvota a može vrlo lako da dođe. Štaviše, realnija mi je tu dvojka iako Cedevita i nije baš u nekoj formi, ali to bi trebalo da dobiju na suvi kvalitet.

+1

Al ipak je za rizicnije tikete. Ne znam zasto ovako slabo igraju a imaju tim za nase uslove jak ko zemlja.

13. armagedonn
    5+ akcija neka se zove, ide zadnjih mozda manje od mesec dana cini mi se,stvarno je dobra stvar
    kad budem otisao sutra sve cu proveriti lepo,ne cima mi se sad nikako

Ima li sta od ovoga ili sam se za dzabe nadao?

14. Ako je Meridian, mislim da nema veze to sa vezom. Posto sam inventar tamo, znao bih valjda majku mu. Ali imaju onu smrdljivu turbo isplatu, prodjes minimum 3 para i ako ti nije pocela nijedna, mozes da dignes...pomnozis sa uplatom i to je to...

15. Žajk, daj bre postavi utakmice pre odigranja, a ne posle tiket kako si dobio ili puko. Veruj mi to nikoga ne zanima.

16. Predražinjo srecno, dobar tiket.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.