Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
AJmo predloge i analize za ligu sampiona sutrasnju:
Spartak M - Benfika , jebote koji govnavi timovi. Jedino sto mi pada na pamet je ppX.
Barca - Seltik 1-1&2+pp , sta da se prica, razguzice ih barca, ne zato sto su mnogo dobri,nego zato sto je seltik mnogo los.
Bate - Valensija , ne znam cemu favorizovanje valencije po kvotama,kad nema osnova za to, verovatno ce bidne ppX, a od golova -2-3 ili 2-4
Galatasaraj - Kluz 1, ne razumem se u turke, al cenim isto 2-3
Lil - Bajern , bajern igra fantasticno, koliko znam nemaju povreda, igrao bih da svabe daju gol u oba poluvremena
Mancester U - Braga 0-2 gola, seronje i jedni i drugi. Braga bunker, a mancester mucenje.
Nordsjalend - Juventus , dvojka sigurno, e sad, furati 2u2, ili 2 i tim2 2+, ili 2&3+ je stvar afiniteta. Mada mislim da ce tu da bude 0:2 ili 0:3, eventualno 1:2
Sahtjor - Celzi, celzi gruva nenormalno, dobra ce kvota biti da ce munu dva komada, il ieventualno prelaz Xu2
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=842#post_2142172
Пао на једну, за један гол.
Размишљам да ставим 400 на Јувентус и Бајерн, контам да неће зајебати. Шта мислите?
Спартак - Бенфика, мислим да би требало да дође гг, можда чак и гг3+
Барса - Селтик, не знам, премале квоте, прескочио бих.
Бате - Валенсија... јебем ли га.
Галатасарај - Клуж, можда 3+
Лил - Бајерн, двојка.
Јунајтед - Брага, заобишао бих, мирише на зајеб. Мада опет... кец.
Норднешто - Јуве, двојка.
Шахтјор - Челзи јебем ли и њих.
Ала анализе...
http://www.dodaj.rs/f/1R/42/1oiHiqVd/untitled.png
Juventus posle dva iksa mora da uzme bododve, a gde ce ako nece ovde?
Porto realno jaci protivnik u ovom duelu. I za razliku od Ukrainaca, znaju da igraju Evropu.
PSG, sta reci za balkanski fudbal, a ne zaplakati.
City, trebao bi da dobije laganao, bas kao sto je i Real dobio. Ipak je Holandski fudbal za klasu slabiji od vodecih evropskih liga.
Inter, ista prica kao i za Dinamo Zagreb "sta reci za balkanski fudbal, a ne zaplakati."
Rokam 1000 na ovo.
moj ti je savet samo da nadjes zamenu za siti. Jeste tu vidjena dvojka,al skloni su oni kiksanju, a i realno, ovo im je prva sezona u kvalitetnom evropskom takmicenju.
Сутра улеће Челзи ко из пичке.
Mozda i hocu. Razmotricu.
* 2 sezona, ali su se proslu dosta obrukali.
Au, ozbiljno razmatram da odigram sledece:
Celzi X2
Zenit 1 & tim1 2+
PSG 2 & tim2 2+
Inter 1 & tim1 2+
PSV HPB1
I da... Idu mi na kurac ove kladionice sa tolikim favorizovanjem barselone mrtve!
1.05 u ligi sampiona. EEEEEEEEj!
Cini mi se i prosle godine priotiv Celzija da nije presla preko 1.5. Dabog da ne osvojili vise nikada LS. Eto...
Au, ozbiljno razmatram da odigram sledece:
Celzi X2
Zenit 1 & tim1 2+
PSG 2 & tim2 2+
Inter 1 & tim1 2+
PSV HPB1
Добар, само би та Х2, уф..
Ako Spartak ne pobedi, takmičenje je gotovo za njega. 1 (2,8)
Bate je lider grupe sa 2 pobede. Valensija zna da igra, ali Bate se neće dati. X (3,3)
Galatasaraj kao i Spartak hvata poslednji voz za opstanak, ali je u petak jedva u završnim minutama meča uzeo bod protiv Genclerbirliga u gostima. Završeno 3-3. Kluž ume da igra. Bolje zaobći.
Lil je u krizi, ali i Nemci moraju da poprave loš utisak iz prošlog meča sa Bateom koji su izgubili. Ko voli nek igra 2 (1,4) Ja na njih više ne igram.
Mančesetr na 2 meča 3 gola, slabo ali dovoljno da budu lideri. 2-3 je sasvim moguće (1,9)
Juventus, kakva analiza tu treba ako ne dođe 2, biće iznenađenje kola. 2 (1,35)
Moj Čelzi, mislim da ovog puta neće pobediti, ali nikako ni izgubiti. X (3,2)
Da napomenemo da kvote padaju trenutno na Benfiku, Barsu, Bate, Galatasaraj, Bajern, Bragu, Juventus i Šahtar kako bi rekli Hrvati, mamu im jebem još žalim za jučerašnji tiket. Ne obraćajte previše pažnju na to jer sam se uverio da to često ništa ne znači.
Moze se izbaci to i ubaci se Njukastl kec.
Singlirao Sevilja daje 2 u prvom i 1-1i3+ za po 500...cisto da probam duzmem nesto na brzinu...
EDIT: Sto se tice Lige Sampiona, ja da imam veci kes, stavio bih na Man utd, Man city i Psg...kvota 3.4...
Ja da imam veći keš, prošao bih pored kladže i otišao u pekaru.
овако без гледања квота, из главе:
спартак - бенфика 0-1 (ово ће да буде најмртвија утакмица сутра. волео бих да спартак добије, ал' бенфика има далеко бољу екипу. једино реалније од максимално једног гола на текми је х2 на бенфику)
барселону нећу ни да анализирам, а ни да играм, мада бих ја пукао пп3+, ту је макар фина квотица. могу да их натоваре са пешес голова, а могу и да дају два за целу текму. испод тога не може, па све да им играју алкантара и остали.
бате ће кући потпуно да затвори валенсију, а неће ни да јурца, имају за сад довољно (неочекиваних) бодова, тако да је по мени сигурица 0-2, а може и икс опуштено да се гађа.
лил - бајерн 2 без проблема. није лил исти као онај прошлогодишњи, немају више онај добар напад, а бајерн к'о бајерн. из двојке у двојку и три плус.
јунајтед - брага гг3+ без анализе, првенствено због не тако добре одбране енглеза, можда и прво полувреме гол-гол на неком луђем тикету.
галатасарај - клуж 2-1. добро, једем говна, то би било превише. ал' макар полувреме 2. или да клуж даје један у првом полувремену. навалиће турци, имају бољу екипу, ал' ми се нешто чини као да ће клуж да га ували к'о браги. кец, да се не зајебавамо.
нордсјеланд - јуве хендикеп 2, опет без анализе, јер не бих ни умео да анализирам ово, не може се упоредити квалитет. а ја ћу да пробам и х-2, нешто ми звучи да може да дође тако.
шахтјор - челзи гол-гол. можда и тачан резултат 1:1.
е серем се у моју анализу. ово је тек онако, сутра може да се баци анализа кад се погледа статистика, види се ко је повређен, пад квота и слично.
Зашто је квота на Штутгарт против Кпоенхагена 1.6? Делује ми то као доста сигуран кец...
Zato što se igra u četvrtak u 21:05, a švabe navikle u 15:30.
Ajde lecce muni jos jedan decu vam od kilo jebem!
Одиграх ово :
Спартак - Бенфика - 1пп Х
Јуве - 2-2&3+
Барса - 1уг 2+
ПСГ - дп22
за 50 кинти сасвим пристојних 2500
Само реците дал' да мењам нешто ?
Nemozes da menjas, vec si odigrao. lolololo
Ма саставио сам преко нета само, сутра уплаћујем :п