Кладионица

1. Koliki ti je izlaz na tom tiketu?

Na nekoliko sam igrao, samo sam stavio sve tipove sa tiketa za večeras.

A sto svi tripuju da ce celzi da igra GG ili GG3+?
    Meni je to zakucano 0-2, odnosno (0:0) 0:1.

Ja sam igrao iksa prvo poluvrijeme, a 3+ sam stavio za svaki slučaj, na drugi tiket, ako se raspucaju. Mada mi Čelzi nekako miriše na iks, nekih 2:2, al već su igrali sa Juveom 2:2, pa ne vjerujem da će to da se ponovi. Roman ih je već izribao jer su prokockali vodstvo protiv Juvea.

2. E jebemumater Predrage, baš bezveze... No, evo vam jedan lepi tiket koji će da me obogati.
    http://www.millenniumbet.net/Tiket.aspx?Tiket=x3Jppw93F1ySoPaI2ozvql4VAQi8hAV5

3. Moj tiket

Lil - Bjern 2P2+
    Ma.Uni - Braga 2P2+
    Ajax - Man.City 2P2+
    Arsenal - Šalke 1P2+

4. Koliko je ovaj Mancester smrdljiva ekipa, nabijem Fergusaona na kurac bas

5. A živo me interesuje kakav je gol primio ovaj retardirani Junated. Još kad dobiju 2:1... Tačno ću im se najebati mrtve majke ako to urade.

6. izgubio je ovo mancester jebem im imperiju njihovu

7. Liga sampiona uvek me odusevi ;)

8. Одиграм целу Енглеску другу 1+пп и сјеба ме само Мидлзбро мртви

9. Koji je kurac sa jebenim juventusom? I kako je barca uspela da primi gol od Celtika?

10. E da, odigrao sam milvol iz keca u iks. Ortak zvao,kaze kao neka zlojava,pa da li da uplati i meni. Ja reko,aupicku materinu,dugujem ti 3 soma, nek dugujem onda 3200.

11. Aj nek ti uđe lololo pa da se otarasiš dugova.

12. Vala bolje da me muci dug, nego dug :D

13. Nek ti uđe pa da više ne bude toliko dug dug. ololo

14. Крајње занимљиви резултати.

15. Ladno Nordjsalsdslkfdlgdfand vodi. Ovo je smesno koliko nije normalno :D

16. Нисам ја луд кад говорим ортацима да је ова Лига шампиона најзајебанија за клађење.. Свако може сваког да добије :)(:

17. milvol - birmingem 3:1 ht, trenutno 3:3. Ajde molim vas udjite u X, da prekinem post u picku materinu.