Кладионица

1. Jebote,zasto nigde nema na netu program koji racuna i ispisuje kombinacije!

2. SIMe, siguran sam, vise puta sam hvatao taj tip.
    A i jednostavno, odes na mozzart i stavis misa na igru koju ne znas sta je, i on ti ispise sta se trazi. :D

3. Бајерн 2, Јуве 2, Јунајтед 1, Барса 2+п.п, ПСЖ 2, Дортмунд 1x. Квота 11. Сигурица тикет, ако уопште нешто данас може бити сигурно.

4. Ali ne mogu da dočekam sutra Dortmund i fašiste.

Kako ovo smiješno zvuči.

5. Ja odigrao 4 tiketa, ne znam koliko je bezze da ih sad kačim, igrao sam oba dana LŠ. Nisam nešto mnogo ulagao, jedan stotka(ono kao sigurica) i po 20 ostala 3.
    Aj evo za danas šta sam igrao:

BATE - Valencia 3+, 1x, 1-1&3+
    Galatasaray - CFR Cluj x2
    Lille - Bayern 3+, 2-2&3+, 2-2&4+
    Manchester Utd - Braga gg3+
    Nordsjaelland - Juventus x-2
    Shakhtar - Chelsea 3+, x p.p.

6. колико је квота на бате 1х?

7. Šta igrati sutra? Ja bih odigr'o neki tiket kvote 10. Neki predlog?

8. IGRO SAM DVOJKU NA BENFIKUUU OPAA!!

9. Željo vodi 3:0 na poluvremenu, al neće kocka poštenog čoveka :)

http://imageshack.us/a/img689/536/screenshotfbw.jpg

10. bvdlga, koliki bi bio dobitak na Barcelonu PP2+, PP3+ i Arsenal PP2+, PP3+ ? Znam da si strucnjak za to :)

Po jbg, reci mi kvote i uplatu...Elem, koja god da je uplata, podeli sa 4, i onda taj cetvrti deo uplate mnozis sa 2+pp x 2+pp x uplata, 3+pp barsa x 2+pp arsenal x uplata, 3+pp arsenal x 2+pp barsa x uplata, 3+pp x 3+pp x uplata... U zavisnosti STA ti udje... ;) Znaci ako ti je uplata 500, onda kvote mnozis sa 125 din...i posle saberes sve dobitke...

11. Idem u k da b celu p
    Pa šta b da!

12. Dub
    BATE - Valencia 3+, 1x, 1-1&3+
    Galatasaray - CFR Cluj x2
    Lille - Bayern 3+, 2-2&3+, 2-2&4+
    Manchester Utd - Braga gg3+
    Nordsjaelland - Juventus x-2
    Shakhtar - Chelsea 3+, x p.p.

Koliki ti je izlaz na tom tiketu?

13. Posto planiram da pocnem da cepam kladzu, moram da postavim ovo pitanje:
    Da li postoji neki kladionicar koji je u plusu? Ne mislim na one koje je ukenjalo jednom za ceo zivot vec one koje igraju 2 puta nedeljno ili slicno...

14. Uvek može da se bude u plusu ako se igra pametno i racionalno, ali na ovoj temi ćeš teško naći takvog.

15. Postoji, al ako hoces da budes u plusu treba da shvatis kladzu kao izvor prihoda, od koje ces dobijati platu, al moras da imas neverovatnu samokontrolu, zivce i pre svega dobar sistem.

Poznajem coveka koji je od kladionice kupio 2 stana u beogradu, i samo odjednom prestao. Inace nikad nije otisao u minus koji nije prethodno isplanirao. Al jebiga,covek je 5 sati dnevno gledao tabele,pratio rezultate, informisao se o timovima i tako to.

16. A sto svi tripuju da ce celzi da igra GG ili GG3+?
    Meni je to zakucano 0-2, odnosno (0:0) 0:1.

Nego, pun kurac ljudi igra na bajern, a sudeci po iskustvu iz takvih situacija ispalice nas sve.

17. Ovako sahtjor i celzi su dobre ekipe i jedni i drugi znaju da daju gol i nadam se da ce krenuti napadacki i otvoreno, pa zato i ocekujem GG.
    Slazem se za bajern vrlo lako mogu sve da zaznu, mada mislim da ce zeleti da se iskupe za prosu utakmicu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.