SIMe, siguran sam, vise puta sam hvatao taj tip.
A i jednostavno, odes na mozzart i stavis misa na igru koju ne znas sta je, i on ti ispise sta se trazi. :D
Ja odigrao 4 tiketa, ne znam koliko je bezze da ih sad kačim, igrao sam oba dana LŠ. Nisam nešto mnogo ulagao, jedan stotka(ono kao sigurica) i po 20 ostala 3.
Aj evo za danas šta sam igrao:
BATE - Valencia 3+, 1x, 1-1&3+
Galatasaray - CFR Cluj x2
Lille - Bayern 3+, 2-2&3+, 2-2&4+
Manchester Utd - Braga gg3+
Nordsjaelland - Juventus x-2
Shakhtar - Chelsea 3+, x p.p.
bvdlga, koliki bi bio dobitak na Barcelonu PP2+, PP3+ i Arsenal PP2+, PP3+ ? Znam da si strucnjak za to :)
Po jbg, reci mi kvote i uplatu...Elem, koja god da je uplata, podeli sa 4, i onda taj cetvrti deo uplate mnozis sa 2+pp x 2+pp x uplata, 3+pp barsa x 2+pp arsenal x uplata, 3+pp arsenal x 2+pp barsa x uplata, 3+pp x 3+pp x uplata... U zavisnosti STA ti udje... ;) Znaci ako ti je uplata 500, onda kvote mnozis sa 125 din...i posle saberes sve dobitke...
Posto planiram da pocnem da cepam kladzu, moram da postavim ovo pitanje:
Da li postoji neki kladionicar koji je u plusu? Ne mislim na one koje je ukenjalo jednom za ceo zivot vec one koje igraju 2 puta nedeljno ili slicno...
Postoji, al ako hoces da budes u plusu treba da shvatis kladzu kao izvor prihoda, od koje ces dobijati platu, al moras da imas neverovatnu samokontrolu, zivce i pre svega dobar sistem.
Poznajem coveka koji je od kladionice kupio 2 stana u beogradu, i samo odjednom prestao. Inace nikad nije otisao u minus koji nije prethodno isplanirao. Al jebiga,covek je 5 sati dnevno gledao tabele,pratio rezultate, informisao se o timovima i tako to.
Ovako sahtjor i celzi su dobre ekipe i jedni i drugi znaju da daju gol i nadam se da ce krenuti napadacki i otvoreno, pa zato i ocekujem GG.
Slazem se za bajern vrlo lako mogu sve da zaznu, mada mislim da ce zeleti da se iskupe za prosu utakmicu.
Jebote,zasto nigde nema na netu program koji racuna i ispisuje kombinacije!
SIMe, siguran sam, vise puta sam hvatao taj tip.
A i jednostavno, odes na mozzart i stavis misa na igru koju ne znas sta je, i on ti ispise sta se trazi. :D
Бајерн 2, Јуве 2, Јунајтед 1, Барса 2+п.п, ПСЖ 2, Дортмунд 1x. Квота 11. Сигурица тикет, ако уопште нешто данас може бити сигурно.
Kako ovo smiješno zvuči.
Ja odigrao 4 tiketa, ne znam koliko je bezze da ih sad kačim, igrao sam oba dana LŠ. Nisam nešto mnogo ulagao, jedan stotka(ono kao sigurica) i po 20 ostala 3.
Aj evo za danas šta sam igrao:
колико је квота на бате 1х?
Šta igrati sutra? Ja bih odigr'o neki tiket kvote 10. Neki predlog?
IGRO SAM DVOJKU NA BENFIKUUU OPAA!!
Željo vodi 3:0 na poluvremenu, al neće kocka poštenog čoveka :)
http://imageshack.us/a/img689/536/screenshotfbw.jpg
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7092500-1027
Po jbg, reci mi kvote i uplatu...Elem, koja god da je uplata, podeli sa 4, i onda taj cetvrti deo uplate mnozis sa 2+pp x 2+pp x uplata, 3+pp barsa x 2+pp arsenal x uplata, 3+pp arsenal x 2+pp barsa x uplata, 3+pp x 3+pp x uplata... U zavisnosti STA ti udje... ;) Znaci ako ti je uplata 500, onda kvote mnozis sa 125 din...i posle saberes sve dobitke...
Idem u k da b celu p
Pa šta b da!
Koliki ti je izlaz na tom tiketu?
Posto planiram da pocnem da cepam kladzu, moram da postavim ovo pitanje:
Da li postoji neki kladionicar koji je u plusu? Ne mislim na one koje je ukenjalo jednom za ceo zivot vec one koje igraju 2 puta nedeljno ili slicno...
Ne.
Uvek može da se bude u plusu ako se igra pametno i racionalno, ali na ovoj temi ćeš teško naći takvog.
Postoji, al ako hoces da budes u plusu treba da shvatis kladzu kao izvor prihoda, od koje ces dobijati platu, al moras da imas neverovatnu samokontrolu, zivce i pre svega dobar sistem.
Poznajem coveka koji je od kladionice kupio 2 stana u beogradu, i samo odjednom prestao. Inace nikad nije otisao u minus koji nije prethodno isplanirao. Al jebiga,covek je 5 sati dnevno gledao tabele,pratio rezultate, informisao se o timovima i tako to.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1090-1098093-1027
evo nesto za veceras.
A sto svi tripuju da ce celzi da igra GG ili GG3+?
Meni je to zakucano 0-2, odnosno (0:0) 0:1.
Nego, pun kurac ljudi igra na bajern, a sudeci po iskustvu iz takvih situacija ispalice nas sve.
Ovako sahtjor i celzi su dobre ekipe i jedni i drugi znaju da daju gol i nadam se da ce krenuti napadacki i otvoreno, pa zato i ocekujem GG.
Slazem se za bajern vrlo lako mogu sve da zaznu, mada mislim da ce zeleti da se iskupe za prosu utakmicu.