Кладионица

1. Ajax-Man city...kao dve kuce...

Kobjasni ?

2. EDIT 2: u 13.45 imaju dva Singapurcana...probajte prelaze 1-2 i 2-1 na favorite, znaju da dodju lagano... nije dojava... ja cu obe po 150 da opalim...

Ispraticu, imam nesto malo na racunu, trebaju mi pare, hvatam se za slamku takoreci vazduh.

Evo mojih predloga.

Zenit - Anderleht 1 Previse su ulozili, previse se nalozili, da ne bi bio kec. Ako sad izgube treba da idu i sade krompir.

Dinamo Z - PSG 2 Navijacki i realno. Moze im i Dinamo metnut 1 gol, cisto da probiju maler ali ako ovo nije fix LS onda ne znam sta jeste.

Porto - Dinamo K 0-2 Porto slabo prima golove ali ih ni ne daje previse, tvrda tekma kod hleb od 5 dana.

Arsenal - Salke gg Golovi, nista drugo.

Ajaks - M. Siti T1 1+ ili gg Valjda su toliko sposobni.

Dortmund - Real T1 1+ ili gg Isto.

Monpelje - Olimp 1 Ako su mogli protiv Salkea da odigraju nereseno, i to primivsi gol u 90-om, mogu pobediti sugave Grke ali bih opet nekako zaobisao ovu tekmu.

Malaga - Milan Zaobisao bih.

3. Tome...City ako ne dobije tu tekmu, moze da se oprosti od LS mozda. S' obzirom koliko ulazu, i kakav tim imaju, ne bi ionako trebali da imaju problema sa Ajaxom, bar po meni.. Real ih lagano godinama dobija, verujem da ce ih i City dobiti 2 razlike minimum.. Pogotovo sto im trebaju bodovi k'o 'leba...

4. Moje misljenje o vecerasnjim tekmama imate na ovom tiketu:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1494-4049601-1027

Tekme kojih nema sam zaobisao, jer nem pojma sta da igram.

5. Tiket na 500
    Sloga 1
    Španija u17 2
    Sparta 1/tim1 2+
    Slovan 1
    Zenit 1

sveukupna kvota 5 :D

Singl crvena na Kosice tim12+/gg

Ubi me ovo online klađenje, tek sad kontam koja sam sranja nabacao :D

6. Dobio sam prosle ned oko 30 E posle duzeg vremena, Juventus sinoc nije mogao amaterima da da 2 gola pa se ja i kladionice necemo zajedno igrati do daljnjeg....
    E da veceras Real igra sa svabama a ne leze im bas pa pazite sta radite...

7. Ja sam uvjeren da Real neće da pobjedi. Kec iks na Dortmunda.

8. Ja sam uvjeren da Real neće da pobjedi. Kec iks na Dortmunda.

+1.
    А и навијам да Дортмунд прође групу, превише леп фузбал играју да би испали.

9. Ja ću danas da jurim ljude da vidim ima li iko da mi pozajmi somandera, i to igram sledećo:
    Porto - Dinamo Kijev 1x
    Dinamo Z. - PSŽ x2 (nemam muda da drknem čistu dvojku zbog onog jučerašnjeg pičvajza)
    Ajaks - Šiti 2 (kolika sam pizda, možda se i tu osiguram na x2, onda mi je ukupna kvota 2.30, što je opet ok)
    Dortmund - Real x2, pa ako dobije Borusija, neće mi uopšte biti žao tog somandera.
    Sa čistim dvojkama na Arape kvota je 4.30, i to u Mocartu, u Milenijumu je 100% još veća, a sa duplim šanzama 2.30.

превише леп фузбал играју да би испали.

Vala baš. Tako je i Čelsi prošle sezone uzeo LŠ jer su igrali jednostavno mnogo lepši fudbal od svih drugih. Veze to s lepotom fuzbala nema. To što bismo mi skoro svi voleli da Borusija dobije, to je druga priča. :)

10. Slažem se sa Griffinom u vezi Borusije.
    Možda večeras odigram ovo ali nisam siguran jer sam sinoć pukao na utakmici na kojoj sam najviše bio siguran.

Arsenal - Šalke 2+dp
    Malaga x ili 0-2
    Ajaks - M.siti 3+ ili 2+pp
    Borusija - Real M. 3+ ili 2+dp

11. Zašto svi preskačete Porto?

12. Ajax - Man Šiti X/2
    Dortmund - Real 2
    Monpelje - Pantela 1
    Dinamo - PSG 3+
    Zenit - Anderleht 1 (gol Hulk)

13. Zašto svi preskačete Porto?

Ja ih nisam preskočio, samo sam se osigurao. :D A mere se odigrati i na te Ruje, možda ih čak i dodam 1x. Nema 'leba da mogu toliko da fejluju da izgube u onom 'ladnom Sankt Peterzburgu od jebenog Anderlehta. Ne, ipak neću. Premala je kvota.

14. Evo vam moj tiket:

Dinamo Z. - PSG 2
    Ajax - Man. City 2
    Blackburn - Sheffield Wed. GG3+
    Javor - Smederevo 1
    Porto - Dynamo Kiev 1

Kvota 12. 82

EDIT: Mlatnuće ih Porto sa dva gola razlike, pazi kad ti kažem ;) Možda i odigram tačan rezultat 2:0

15. Pa jesu jači, i to prilično. Nego ja planiram da odigram ono fazon krajnje sigurice, inače bih ih stavio lagano. :) Ne mogu da dočekam večeras Borusiju i Real. Ima da bude jeben meč u pičku materinu. :D

16. Onda mora da je baš fin ulog :)

17. Pa rekoh gore, moram nekako da izvučem somandera, što je opet za naše uslove fin ulog. :) Inače, da mi je keva vratila one 4000, sad bih vala ako ne te sve 4 bar 2 stavio na to, ali i to je jebena sića. Te pare nestanu u sekundi, još pogotovu ako ti trebaju za nešto konkretno.

18. Ја знам нешто, ноћас ће минимум троје да киксају, а рачунам да ће то бит' Милан, Реал, можда чак и сити...

19. Реал, можда чак и сити...

Ovo zaboravi. Šitiju je neophodna pobeda, e sad ne znam šta podrazumevaš pod kiks kod Reala, to da će izgubiti ili da će igrati nerešeno? :) A Milan je toliko jebeno nestabilna ekipa da su Roma i Liverpul za njih mala deca. :D Arsenal će vrlo verovatno dobiti zato što su sad pukli od jebenog Nor(v)iča u prvenstvu a Šalke je dobio Dortmund pa računam da će ovi da se napale a da Šalke neće nešto mnogo forsirati u gostima.

20. Ovo zaboravi. Šitiju je neophodna pobeda, e sad ne znam šta podrazumevaš pod kiks kod Reala, to da će izgubiti ili da će igrati nerešeno? :)

Потребна је свима побједа, јебеш ти то :)
    Дортмунд да побиједи, ето га на првој позицији, а имам осјећај да ће Ајакс дати све од себе :)

Е и за Арсенал имам осјећај да ће да киксају, они су ми нешто несигурни, све нешто кењају, мада и то што кажеш, можда Шалке неће форсират'.