Monpelje - Olimp 1 Ako su mogli protiv Salkea da odigraju nereseno, i to primivsi gol u 90-om, mogu pobediti sugave Grke ali bih opet nekako zaobisao ovu tekmu.
Tome...City ako ne dobije tu tekmu, moze da se oprosti od LS mozda. S' obzirom koliko ulazu, i kakav tim imaju, ne bi ionako trebali da imaju problema sa Ajaxom, bar po meni.. Real ih lagano godinama dobija, verujem da ce ih i City dobiti 2 razlike minimum.. Pogotovo sto im trebaju bodovi k'o 'leba...
Dobio sam prosle ned oko 30 E posle duzeg vremena, Juventus sinoc nije mogao amaterima da da 2 gola pa se ja i kladionice necemo zajedno igrati do daljnjeg....
E da veceras Real igra sa svabama a ne leze im bas pa pazite sta radite...
Ja ću danas da jurim ljude da vidim ima li iko da mi pozajmi somandera, i to igram sledećo:
Porto - Dinamo Kijev 1x
Dinamo Z. - PSŽ x2 (nemam muda da drknem čistu dvojku zbog onog jučerašnjeg pičvajza)
Ajaks - Šiti 2 (kolika sam pizda, možda se i tu osiguram na x2, onda mi je ukupna kvota 2.30, što je opet ok)
Dortmund - Real x2, pa ako dobije Borusija, neće mi uopšte biti žao tog somandera.
Sa čistim dvojkama na Arape kvota je 4.30, i to u Mocartu, u Milenijumu je 100% još veća, a sa duplim šanzama 2.30.
превише леп фузбал играју да би испали.
Vala baš. Tako je i Čelsi prošle sezone uzeo LŠ jer su igrali jednostavno mnogo lepši fudbal od svih drugih. Veze to s lepotom fuzbala nema. To što bismo mi skoro svi voleli da Borusija dobije, to je druga priča. :)
Ja ih nisam preskočio, samo sam se osigurao. :D A mere se odigrati i na te Ruje, možda ih čak i dodam 1x. Nema 'leba da mogu toliko da fejluju da izgube u onom 'ladnom Sankt Peterzburgu od jebenog Anderlehta. Ne, ipak neću. Premala je kvota.
Pa jesu jači, i to prilično. Nego ja planiram da odigram ono fazon krajnje sigurice, inače bih ih stavio lagano. :) Ne mogu da dočekam večeras Borusiju i Real. Ima da bude jeben meč u pičku materinu. :D
Pa rekoh gore, moram nekako da izvučem somandera, što je opet za naše uslove fin ulog. :) Inače, da mi je keva vratila one 4000, sad bih vala ako ne te sve 4 bar 2 stavio na to, ali i to je jebena sića. Te pare nestanu u sekundi, još pogotovu ako ti trebaju za nešto konkretno.
Ovo zaboravi. Šitiju je neophodna pobeda, e sad ne znam šta podrazumevaš pod kiks kod Reala, to da će izgubiti ili da će igrati nerešeno? :) A Milan je toliko jebeno nestabilna ekipa da su Roma i Liverpul za njih mala deca. :D Arsenal će vrlo verovatno dobiti zato što su sad pukli od jebenog Nor(v)iča u prvenstvu a Šalke je dobio Dortmund pa računam da će ovi da se napale a da Šalke neće nešto mnogo forsirati u gostima.
Kobjasni ?
Ispraticu, imam nesto malo na racunu, trebaju mi pare, hvatam se za slamku takoreci vazduh.
Evo mojih predloga.
Zenit - Anderleht 1 Previse su ulozili, previse se nalozili, da ne bi bio kec. Ako sad izgube treba da idu i sade krompir.
Dinamo Z - PSG 2 Navijacki i realno. Moze im i Dinamo metnut 1 gol, cisto da probiju maler ali ako ovo nije fix LS onda ne znam sta jeste.
Porto - Dinamo K 0-2 Porto slabo prima golove ali ih ni ne daje previse, tvrda tekma kod hleb od 5 dana.
Arsenal - Salke gg Golovi, nista drugo.
Ajaks - M. Siti T1 1+ ili gg Valjda su toliko sposobni.
Dortmund - Real T1 1+ ili gg Isto.
Monpelje - Olimp 1 Ako su mogli protiv Salkea da odigraju nereseno, i to primivsi gol u 90-om, mogu pobediti sugave Grke ali bih opet nekako zaobisao ovu tekmu.
Malaga - Milan Zaobisao bih.
Tome...City ako ne dobije tu tekmu, moze da se oprosti od LS mozda. S' obzirom koliko ulazu, i kakav tim imaju, ne bi ionako trebali da imaju problema sa Ajaxom, bar po meni.. Real ih lagano godinama dobija, verujem da ce ih i City dobiti 2 razlike minimum.. Pogotovo sto im trebaju bodovi k'o 'leba...
Moje misljenje o vecerasnjim tekmama imate na ovom tiketu:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1494-4049601-1027
Tekme kojih nema sam zaobisao, jer nem pojma sta da igram.
Tiket na 500
Sloga 1
Španija u17 2
Sparta 1/tim1 2+
Slovan 1
Zenit 1
sveukupna kvota 5 :D
Singl crvena na Kosice tim12+/gg
Ubi me ovo online klađenje, tek sad kontam koja sam sranja nabacao :D
Dobio sam prosle ned oko 30 E posle duzeg vremena, Juventus sinoc nije mogao amaterima da da 2 gola pa se ja i kladionice necemo zajedno igrati do daljnjeg....
E da veceras Real igra sa svabama a ne leze im bas pa pazite sta radite...
Ja sam uvjeren da Real neće da pobjedi. Kec iks na Dortmunda.
+1.
А и навијам да Дортмунд прође групу, превише леп фузбал играју да би испали.
Ja ću danas da jurim ljude da vidim ima li iko da mi pozajmi somandera, i to igram sledećo:
Porto - Dinamo Kijev 1x
Dinamo Z. - PSŽ x2 (nemam muda da drknem čistu dvojku zbog onog jučerašnjeg pičvajza)
Ajaks - Šiti 2 (kolika sam pizda, možda se i tu osiguram na x2, onda mi je ukupna kvota 2.30, što je opet ok)
Dortmund - Real x2, pa ako dobije Borusija, neće mi uopšte biti žao tog somandera.
Sa čistim dvojkama na Arape kvota je 4.30, i to u Mocartu, u Milenijumu je 100% još veća, a sa duplim šanzama 2.30.
Vala baš. Tako je i Čelsi prošle sezone uzeo LŠ jer su igrali jednostavno mnogo lepši fudbal od svih drugih. Veze to s lepotom fuzbala nema. To što bismo mi skoro svi voleli da Borusija dobije, to je druga priča. :)
Slažem se sa Griffinom u vezi Borusije.
Možda večeras odigram ovo ali nisam siguran jer sam sinoć pukao na utakmici na kojoj sam najviše bio siguran.
Arsenal - Šalke 2+dp
Malaga x ili 0-2
Ajaks - M.siti 3+ ili 2+pp
Borusija - Real M. 3+ ili 2+dp
Zašto svi preskačete Porto?
Ajax - Man Šiti X/2
Dortmund - Real 2
Monpelje - Pantela 1
Dinamo - PSG 3+
Zenit - Anderleht 1 (gol Hulk)
Ja ih nisam preskočio, samo sam se osigurao. :D A mere se odigrati i na te Ruje, možda ih čak i dodam 1x. Nema 'leba da mogu toliko da fejluju da izgube u onom 'ladnom Sankt Peterzburgu od jebenog Anderlehta. Ne, ipak neću. Premala je kvota.
Evo vam moj tiket:
Ajax - Man. City 2
Blackburn - Sheffield Wed. GG3+
Javor - Smederevo 1
Porto - Dynamo Kiev 1
Kvota 12. 82
EDIT: Mlatnuće ih Porto sa dva gola razlike, pazi kad ti kažem ;) Možda i odigram tačan rezultat 2:0
Pa jesu jači, i to prilično. Nego ja planiram da odigram ono fazon krajnje sigurice, inače bih ih stavio lagano. :) Ne mogu da dočekam večeras Borusiju i Real. Ima da bude jeben meč u pičku materinu. :D
Onda mora da je baš fin ulog :)
Pa rekoh gore, moram nekako da izvučem somandera, što je opet za naše uslove fin ulog. :) Inače, da mi je keva vratila one 4000, sad bih vala ako ne te sve 4 bar 2 stavio na to, ali i to je jebena sića. Te pare nestanu u sekundi, još pogotovu ako ti trebaju za nešto konkretno.
Ја знам нешто, ноћас ће минимум троје да киксају, а рачунам да ће то бит' Милан, Реал, можда чак и сити...
Ovo zaboravi. Šitiju je neophodna pobeda, e sad ne znam šta podrazumevaš pod kiks kod Reala, to da će izgubiti ili da će igrati nerešeno? :) A Milan je toliko jebeno nestabilna ekipa da su Roma i Liverpul za njih mala deca. :D Arsenal će vrlo verovatno dobiti zato što su sad pukli od jebenog Nor(v)iča u prvenstvu a Šalke je dobio Dortmund pa računam da će ovi da se napale a da Šalke neće nešto mnogo forsirati u gostima.
Потребна је свима побједа, јебеш ти то :)
Дортмунд да побиједи, ето га на првој позицији, а имам осјећај да ће Ајакс дати све од себе :)
Е и за Арсенал имам осјећај да ће да киксају, они су ми нешто несигурни, све нешто кењају, мада и то што кажеш, можда Шалке неће форсират'.