Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Smare ima li ko da neće kiksat jebote, uništi me ti sad, ne znam što da igram :D
POTREBNA je svima, ali nije svima NEOPHODNA. :D Ne znam, što se mene tiče, meći ti i 1 na Ajaks, ali ja lično mislim da će ih Šiti dobiti. Za Real ne mogu 100% da tvrdim, ali kad vidim kako svake godine melju u LŠ (da ne računamo onaj period kad ih je Lion redovno guzio :D), pogotovu po grupama, čak i kad im apsolutno ni za kakav kurac ne treba, onda ipak moram da uzmem u obzir da na svu žalost mogu vrlo lako i večeras da dobiju. Voleo bih da bude drukčije. A za Arsenal mislim da će baš da se napale jer su se smorili k'o zmajevi zbog onog poraza. :D
A moj tiket će izgledati ovako:
Porto - GG
PSG - 2
Ajax - Siti (Staviću jednu od tri varijante: 1ug2+; 1GG; GG3+)
Monpelje - 3+
Malaga - GG
Arsenal - GG3+
Dortmund - GG3+
Пази ми тикет :)
Ајакс - Сити ппт1 1+
Арсенал - Шалке ппт2 1+
Малага - Милан птт1 1+
Монпеље - Олимпијакос ппт1 1+
Динамо - ПСЖ пп2+
Мени Сити некако мирише на 1/2.
Мере бит'
Obožavam ovakve dane nad Evropom, kada je sve tmurno i mračno. Sve od 0 do 2, biće malo golova.
Е да, ја од данас могу да уплаћујем тикете! ОПААААААААА
Oni da su stanju da pobede salke, ne bi ni gubili od tih amatera iz Noric sitija. Ja sam odigrao na golove,al 90% sam siguran da nema keca tu.
http://www.millenniumbet.net/Tiket.aspx?Tiket=6ToQJ5ScLLqvk4yaCrnUiiTGfRU4oJhJ
Prođe ko iz pičke.
20:45 Blackburn Sheffield Wed. 1-2 30.00
Што ти нампаде?
Blekburn će se napaliti zato što igra kod kuće, a ovi će im se svetiti drugo poluvreme, pa će ih iznabadati. A i igrao sam za 20 dinara, koliko sam imao kod sebe, pa mi bilo glupo da igram ove sitne kvote, dobitak bez toga je 300 dinara, a sa tim 10 crvenih. Njah.
Па добро, није то лоше... Замисли колико би лоше било да добијеш, брате....
Зато ја никад не уплаћујем испод еура, јебеш ми матер, добијем нешто на шта је квота 100 и само 50 еура добијем, полудио бих :)
Ma zajebi, onaj što je kod nas uplatio 20 dinara na tačan rezultat Zvezde i Partizana, i ubo, 19 crvenih dobio. Šta misliš da je stavio 100? Jedan euro? Ili 10?
Igram ja sigurica tikete za euro, ali ovo, ne daje mi se..
Fulaš Čilića. Jedino ako je zemljana podloga, onda Verdasko ima sitne šanse. Pazi šta sam rek'o. ;-)
Evo moj tiket što sam skoro odigrao:
Ajax - City X/2
Dortmund - Real X/2
Zenit - Anderlecht X/1
Porto - Dinamo K. X/1
Kvota: 382.35 :-)
Evo moj evo moj:
ajaks - siti 2
arsenal - salke 1
dortmund - real 1x
dinamo - psg 2-2
porto - dinamo kiev 1
monpelje - olimpijakos 1-1
malaga - milan x
zenit - aanderleht x-1
kvota 962.
Vala jedan ima da prodje, da ga jebem :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1112-8743282-1027
Djape,najbolja igra...dobre pare mogu da se uzmu....ja sam jurio 3 para po 500 din, ali samo 2 vikenda...nastavicu ovog, pa cemo videti kako ce proci.. :)
http://www.dodaj.rs/f/27/29/2IR05inh/untitled.jpg
Ja bacio nešto bezveze:
Monpelje x
Arsenal 1&2-3
Porto gg3+
PSŽ 2
Hjuit + gemovi